Travelnoord Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Mijn eerste vliegreis alleen met mijn dochter geboekt. Mooi klein overzichtelijk vliegveld om mee te beginnen....dacht ik. Tot Tui besloot vluchten vanaf Eelde te schrappen. Ik in lichtelijke paniek... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Wat een topper bleek TravelNoord! Na een kleine uitdaging met de taalbarrière bij het regelen van een extra kamer bij Hotel Orama Matala te Kreta, gaf TravelNoord niet op en heeft het team alles... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Our general over all experience was good yet every experience that involved Corendon was in some way negative. Beginning with changing our first flight and ending with unfairly charging us for cabin b... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ontvangst bij de receptie van het hotel was perfect. Lieve dame, zorgde er meteen voor dat we wat te drinken kregen bij late aankomst. Het appartement was heel mooi, schoon en ruim. Ligging gewe... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Agenzia viaggi

Scritti dall'azienda

Travelnoord verzorgt al jarenlang de best verzorgde vakanties naar alle bestemmingen ter wereld. Met een aanbod van alle pakketreizen, hotels en vluchten kun je bij Travelnoord altijd terecht. Travelnoord staat voor service en menselijk contact. Je kunt ons altijd bellen, mailen of even langskomen bij een van onze kantoren. Boek eenvoudig en voordelig online met de service en ondersteuning van een ervaren reisbureau.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

218 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

76 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 4 stelle su 5

Alles goed geregeld

Alles goed geregeld. Wel wat vertraging op de heenweg, wat maakte dat we midden in de nacht aankwamen en we niet direct in het hotel konden.

23 aprile 2026
Valutata 2 stelle su 5

Heenreis 2 uur vertraging

Heenreis 2 uur vertraging. Terugreis geen mogelijkheid om online in te checken en 45 minuten in de wachtrij voor paspoort controle in Eelde bij terugkeer. Voordeel vanaf Eelde bijna nihil. Volgende keer weer gewoon Schiphol.

23 aprile 2026
Valutata 5 stelle su 5

prima en makkelijk geregelde vakantie

prima en makkelijk geregelde vakantie, en super ideaal: vliegen vanaf GAE , en tsja dat er op Las Palmas langzaamaanaktie was door grondpersoneel was heel erg balen maar dit was natuurlijk overmacht voor TUI/TravelNoord

30 marzo 2026
Valutata 5 stelle su 5

Bijna alles verliep volgens afspraak.

Bijna alles verliep volgens afspraak. De accomodatie was perfect. Mooie kamer met zeezich. Het ontbijt was uitgebreid en prima. Het 5-gangen diner lekker en gevarieerd. Tijdens het avondeten was er live muziek, zang of dans en tijdens het galadiner ook theater. De vlucht vanaf Eelde vertrok mooi op tijd en ook de terugvlucht was op schema. De huurauto viel tegen. We hadden een Citroën C3 besteld, maar die stond nog niet klaar omdat wij een uur te vroeg waren. We konden kiezen tussen een VW Golf en Audi A1 met bijbetaling van 90 euro of een uur wachten. We kozen voor het laatste, maar toen het 20 uur was kregen we geen C3, maar een Skoda Fabio mee. Niet zo comfortabel als de C3, maar we hebben toch nog 650 km rondgereden door het indrukwekkende bergland en de mooie kusten in het noorden en westen. Jammer dat er vanwege de storm Therisia nog vele wegen in het binnenland afgesloten waren en ook hadden we pech dat er twee dagen slecht zicht was vanwege de Calima, een zandstorm uit de Sahara.
Maar ondanks de tegenvallers hebben wij genoten van een heerlijke week op Cran Canaria.

27 marzo 2026
Valutata 5 stelle su 5

Wat een super vriendelijke mensen…

Wat een

Wat super vriendelijke mensen werken daar. We konden met al onze vragen bij hun terecht en ze deden er alles aan om aan onze wensen te voldoen. Je bent in elk geval geen nummer. Een hele dikke pluim voor de mensen die daar werken. Ik weet in elk geval waar ik mijn vakantie in de toekomst ga boeken.
Familie van Dijk

20 gennaio 2026
Valutata 4 stelle su 5

Reis

Reis, behalve oponthoud reis door de sneeuw, is goed te noemen. De hotelkamer was prima, het aanbod van de keuken was minder vanwege vaak het lauwe eten. De foyer was ook minder vanwege de weinige ruimte om te zitten alsmede het entertainment voor volwassene waren er geen artiesten.

15 gennaio 2026
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più