Valutata 1 stelle su 5

Katastrophaler Kontakt zum Kundenservice, nämlich so gut wie gar keiner bei Problemen. Rückgabe wird seit Wochen nicht bearbeitet. Die Ware ist dort bereits seit langer Zeit wieder eingetroff... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Super fixe Lieferung! Montag bestellt, Mittwoch schon da 🥰 Dankeschön! Und die Sandalen sind super bequem ♥️

Valutata 4 stelle su 5

Snelle levering en prettig dat het gratis retour gestuurd kan worden. Klantenservice reageert snel en vriendelijk. Enige nadeel was dat het reply formulier niet werkte, wat maakte dat ik het antw... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Meine Erfahrung mit meiner ersten Bestellung bei Travelin war sehr gut. Ich wurde im Onlineshop schnell fündig. Besonders toll für mich war das beide Artikel im Sale waren und ich noch zusätzlich 10%... Leggi di più

3,4

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

3,4

Tutte le recensioni

20 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Erstattung bei Rücksendung

Am 7.12.2023 bekam ich über paypal die Nachricht, dass das Geld der zurückgeschicken Schuhe avisiert wurde. Der Betrag ist bei paypal seither offen, d.h. das Geld ist nicht gekommen. Auf Rückfragen über den Kundenservice passiert gar nichts. Ich habe bei Bestellung bezahlt und warte seither auf die Rückerstattung. Was für ein Saftladen!

19 dicembre 2023
Valutata 4 stelle su 5

laarzen van Travelin

Ik heb laarzen van travelin gekocht. Ze zitten heerlijk, fijne breedte en ze zijn waterdicht! Hele stevige zool met een grof profiel.
Je moet er wel zorg voor dragen en ze juist behandelen anders gaat het leer achteruit. Wat logisch is bij leer! Leer moet vettig blijven en blijven ademen. Dus mijn laarzen worden wekelijks even ingesmeerd en ingespoten. Als ik ze heb gedragen doe ik er altijd even een borsteltje overheen om al het vuil weg te halen. Ja het is iets meer werk maar ik vind leer zulk fijn materiaal voor mijn voeten en het blijft mooi 😍
Loop ze wel even in anders krijg je er blaren van.
Waarom geen 5 sterren? Nou ja ze zijn wel wat aan de dure kant maar wat verwacht je met een kwaliteitsproduct?
Ik moet helaas even sparen voor een 2de paar 🫣

26 novembre 2023
Valutata 1 stelle su 5

Travelin faaborg wandelschoenen gekocht…

Travelin faaborg wandelschoenen gekocht via BOL.COM: na 3 weken lieten de stiksels al los. Kreeg nieuwe schoenen gestuurd omdat dit een fabrieksfout zou zijn. Deze schoenen waren nog slechter, want hier lieten de stiksels op de naden al na 1 WEEK los. Dit zou ook een fabrieksfout zijn. Ik mag ze terugsturen en zal dan mijn geld terug moeten krijgen. Ik hoop het. Puur rommel. Jammer genoeg bevind ik mij nu in het buitenland en moet de schoenen op eigen kosten terugsturen. Waarom niet een fatsoenlijke draad voor de stiksels gebruiken?

4 giugno 2023
Valutata 1 stelle su 5

In januari 2023 heb ik via NRC…

In januari 2023 heb ik via NRC webwinkel dames Travelin Faaborg wandelschoenen gekocht. De naden zijn van een schoen in april los gegaan. Ik heb Travelin hierover een bericht gestuurd. Hier is nooit op gereageerd. Schoenen kan ik niks meer mee.

3 giugno 2023
Valutata 3 stelle su 5

slecht klittenband , goede retour/vervang service

Ik heb een half jaar geleden via Bol.com een paar zwarte open herensandalen ("moss") gekocht die in eerste instantie goed bevielen. Echter de sluiting met klittenband ging steeds losser zitten en uiteindelijk is bijna al het klittenband zo slap en los (harig) geworden dat ze niet meer goed te dragen zijn. Ik heb dit gemeld aan Bol.com die dit doorgaf aan de partner leverancier (ToExplore) , deze nam met mij contact op en heeft inmiddels een geheel nieuw paar toegestuurt. Prima service dus van beide , hopelijk gaan de nieuwe sandalen langer mee dan een half jaar. Het defecte paar gaat nu wel (kosteloos) retour naar Travelin in Gorichem.

15 maggio 2023
Valutata 1 stelle su 5

Hele mooie fijn zittende Travelin winterlaars

Hele mooie fijn zittende winterlaarzen,heb ze aangeschaft voor met de honden te wandelen door het bos.
Ze zijn inderdaad water dicht alleen nu een halfjaar verder laten de zolen los!!!!schandalig wat een slechte kwaliteit!!! Heb helaas geen aankoop bon meer.

14 aprile 2023
Valutata 2 stelle su 5

Het is een mooie laars, maar.....

Gekocht de Travelin' Sweden Heren-Donkerbruin. Het is een mooie laars. Na de eerste wandeltocht blaren op de buitenzijde van beide enkels. In de laars zit rond de hak ( tussen het leer en de binnenvoering ) een versteviging. De rand daarvan eindigt net onder de knokkel van de enkel en schuurt tijdens het lopen je vel open. Ik had geen zin om hem terug te sturen, heb de binnenvoering open gesneden en de rand met een freesje weggesneden. Binnenvoering weer dichtgeplakt en nu heb ik er geen last meer van. Zou natuurlijk niet moeten.

13 febbraio 2023

Defect laarzen niet opgelost

Ik had bij Travelin zelf laarzen besteld. Deze zijn binnengekomen met krassen in 1 laars. Ik heb over het defect contact gehad met de klantenservice en het wordt afgedaan als 'motief' dat passend is bij leer. Voor een merk als Travelin met een dergelijke prijsklasse had ik betere kwaliteit verwacht, zowel van de producten als van de klantenservice.

4 dicembre 2022
Valutata 2 stelle su 5

Travelin' wandelschoenen via Nieuwsblad…

Travelin' wandelschoenen via Nieuwsblad webshop gekocht. Deze passen echt goed, zijn comfortabel en licht. Het negatieve: deze zijn absoluut niet waterdicht (Waterproof) zoals in de advertentie. Na korte tijd in regen of nat gras lopen ze in. Jammer, anders hadden die schoenen heel goede punten gehad.

21 novembre 2022
Valutata 5 stelle su 5

Voor de tweede keer een paar gekocht

Voor de tweede keer een paar gekocht. Eerste paar heb ik ruim 5 jaar meegedaan en toen liet de zool los. Niet heel gek, ik heb er 5 jaar heel intensief op gelopen en weinig onderhoud aan gedaan.
Nieuwe paar zit goed, alleen wel blaren op de hielen. Ze zitten in het begin erg stug dus je moet ze wel echt eerst goed inlopen voordat je meteen lange wandelingen gaat maken

14 febbraio 2022
Valutata 1 stelle su 5

Prima laarzen, waardeloze service als er iets mis gaat

Helaas brak per ongeluk een gespje van mijn vrijwel ongebruikte Travelin laarzen.
Mijn vraag was om mij 1 of 2 nieuwe gespjes te leveren.
Om garantie heb ik nooit gevraagd.
Dan laat u mij eerst 2 maal foto's uploaden, de factuur er bij zoeken, om vervolgens uit te leggen dat u die dingen niet wilt leveren.
Had dat gelijk gezegd, stel dozenschuivers.

Wel krijg ik, hoe genereus, 50% korting op een paar nieuwe laarzen van dik € 200,=
Voor een gespje van een euro???????????????, ga je toch geen vrijwel ongedragen laarzen weg gooien.
Van wat voor planeet komen jullie eigenlijk?
Inmiddels van internet gehaald.
Kosten 3 euro.
Dit zijn mijn laatste Travelin laarzen.

4 gennaio 2022

Rampzalige website

Rampzalige website. Kortingscodes worden niet verwerkt, klantenservice komt herhaaldelijk met dezelfde antwoorden. Inmiddels een maand bezig om iets te bestellen. Maar mee gestopt en ga nu naar een echt bedrijf

2 gennaio 2022
Valutata 1 stelle su 5

Laarzen waar de zool loslaat.

Laarzen waar de zool loslaat.
Na een succesvolle aankoop bij travelin vorig jaar, wilde ik dit jaar nieuwe outdoor laarzen. Helaas liet de binnenvoering binnen een paar weken los. Ik diende een klacht in, werd goed geholpen en kreeg nieuwe laarzen. Ook bij deze nieuwe laarzen gaat de binnenvoering binnen 6 weken kapot. De zool van 1 van de laarzen laat nu ook los. Na het indienen van een tweede klacht ben ik gebeld door een medewerker van travelin die mij aangeeft dat de laarzen alleen bedoeld zijn om buiten mee te wandelen en niet om te gebruiken bij paarden. Na mijn uitleg over de situatie waarin de paarden hier gehouden worden blijft het antwoord dat dit niet binnen de garantie valt omdat de laarzen niet bedoeld zijn om te dragen in de buurt van paarden. Als tip heb ik de medewerker meegegeven om dit op de website te vermelden.

22 marzo 2021
Valutata 2 stelle su 5

Eind november een paar laarzen besteld

Eind november een paar laarzen besteld. De konstanz men. Ze zien er prima uit en zitten ook best fijn en lopen goed. Pas vanaf begin januari gebruikt en de zolen laten al los na een paar weken gebruik in regen en sneeuw. Geprobeerd in contact te komen maar je kunt ze op geen enkele manier contacteren. Klachtenformulier ingevuld maar dr zit idd geen verzendknop op. Zegt me al genoeg dat je ze absoluut niet kunt bereiken. Staan dus niet voor h7n product. Niet aan beginnen mensen. Elders en anders gaan zoeken tegen misschien hogere prijs maar wel betrouwbaarder

13 febbraio 2021
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più