Banner for PE-Redskaber A/S

PE-Redskaber A/S  Recensioni 442

TrustScore 5 su 5

5,0

Vi har haft vores havetrampolin - JF royal 4,3 m - siden 2005. Trods vind og vejr har trampolinen holdt upåklageligt. Kun kantpuden har været skiftet et par gange pga. mørning af syningerne intet an... Leggi di più

Imponerende service og ekstrem holdbar kvalitet. Vi købte en trampolin i 2009 og har i år (2018) købt en ny kantpude. Ellers har der intet behov været for reservedele. Kantpuden bliver pakket væk m... Leggi di più

Købte vores første trampolin hos Trampolincenter i 2003. Den er stadig ok,- ingen slappe fjedre, sikkerhedsnet er ikke revnet og trampolinen står stadig hvor vi placerede den (dvs er ikke fløjet væk i... Leggi di più

Særdeles effektiv ekspedering. Bestilte trampolin onsdag aften, sent. Da vi kom hjem fra arbejde fredag, lå pakken med trampolinen i indkørslen. Pakken var endda lagt så langt ind i indkørslen, at den... Leggi di più

1. Negozio di articoli sportivi

Siden 1993 har PE-Redskaber A/S udviklet og produceret gymnastikudstyr i høj kvalitet med fokus på funktionalitet, sikkerhed og innovation. Vi er stolte af at stå bag opfindelsen af den oprindelige Airtrack, som har sat nye standarder i gymnastikverdenen. Vores sortiment spænder bredt – fra luftredskaber, trampoliner, skumredskaber, landingsmåtter og klassiske redskaber til både skoler, foreninger og elitegymnaster. Alt bliver udviklet i tæt dialog med gymnaster og trænere for at sikre optimal funktion og brugervenlighed. Derudover designer og installerer vi specialtilpassede springgrave til springcentre – hovedsageligt i Skandinavien, men også uden for regionen. Vi tilpasser løsningerne individuelt og rådgiver gennem hele processen. Med vores digitale servicesystem, PE RemoteCare, får du fuldt overblik over dit udstyr – herunder vedligeholdelse, tilstand og levetid. Systemet er skabt for at gøre hverdagen lettere og bidrage til både sikkerhed og bæredygtig drift. Vi arbejder tæt sammen med vores kunder og har et team bestående af tidligere og aktive gymnaster, hvilket sikrer, at vores produkter er baseret på reel erfaring og forståelse for sporten. PE-Redskaber er stolt leverandør til events som DGI Landsstævne, FACEOFF og TeamGym-mesterskaberne, hvor vores udstyr bruges af topatleter.

5,0

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Fuld tilfreds 😁

God rådgivning og hurtig levering. Købte en trampolin for 20 år siden hos trampolincenteret som fungerer helt fint Endnu. Blot skiftet kantpude i år.

4 luglio 2020

Jeg fik vildledende vejledning

Jeg fik vildledende vejledning, udelukkende med mersalg for øje.
Jeg spurgte på fjedre & Springdug, da jeg havde en af jeres kantpuder som virkede fint, og som var meget nyere end resten. Jeg blev udtrykkeligt bedt om at købe en hel trampolin, samt sørge for at sælge min tidligere Avyna Model. Dette lykkedes (selvfølgelig), men da jeg modtog den nye, så var der vedlagt en seddel omkring at kantpuden ikke passede med rammen, men at jeg ville modtage en ny som kompensation efter sommerferien. Havde jeg vidst dette havde jeg blot ventet. Det er dårlig skik ikke at videregive denne information til kunden Up front, specielt i mit tilfælde, hvor sælgeren vidste at jeg havde en fungerende kantpude.

Produktet fejler intet derimod. Det er toppen af poppen.

18 giugno 2020
Logo di PE-Redskaber A/S

Risposta di PE-Redskaber A/S

Hej Martin
Vi beklager meget at du har haft en dårlig opfattelse med Trampolincenter.dk. Vi rådgav til at købe en ny trampolin, istedet for ekstra reservedele, da dette ville være en billigere løsning. Men i sidste ende er valget dit, om du vil købe reservedele eller en ny trampolin.
Derudover er det naturligvis beklageligt at vi pt. ikke kan levere den rigtige kantpude til trampolinen, men som du også fik oplyst, har dette ikke nogen betydning for sikkerheden, og den kan derfor bruges, indtil den nye kantpude bliver leveret (uden beregning). I princippet, har du fået en ekstra kantpude gratis.
Du må meget gerne kontakte os på tlf. 73845100 hvis der skulle være yderligere kommentarer til ordren.
Mvh. Trampolincenter.dk