De nieuwe wk collectie tenue gekocht voor mijn zoon meest slechte kwaliteit ooit voor 95 euro gekocht. Als ik een tenue op de markt koop heeft meer kwaliteit dan Touzani kleding. Als je bagger wil ver... Leggi di più
Als speciaal uitje was ik met mijn zoontje naar de Touzani shop gegaan. Wat een beleving! Mijn zoontje had van z’n spaargeld een Touzani bal in de winkel gekocht. Toen we thuiskwamen bleek de bal lang... Leggi di più
Een relatief duur jongens trainingspak begon al te pluizen en los te komen na een paar keer dragen. Reageren laat op de mail. Gebrek aan kennis van juridische zaken. Er wordt je verteld dat de garanti... Leggi di più
Prima en mooie producten! Jammer van de latere levering. Ipv binnen 24 uur is het 4 werkdagen geworden. Had het op verjaardag willen geven, nu 3 dagen later. Verder snelle emailrespons gehad op mijn v... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Hard Grounds
Piekstraat 71, 3071 EL, Rotterdam, Paesi Bassi
- +31(88) 773 64 05
- service@touzani.shop
- www.touzani.shop
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Top service!
Super snelle levering, producten netjes verpakt. Trainingspakken zijn van goede kwaliteit! Wij blijven klant! Ga zo door!
Heel snel Verzonden en een top service!
Goeie kwaliteit hele snelle service…
Goeie kwaliteit hele snelle service makkelijk bestelling plaatsen
Mooie producten,mooie prijs
Snelle verzending en goede service
Mooie kleding en snelle levering!
Super
Mijn zoontje is er erg blij mee. De kwaliteit en de prijs zijn goed. De levering was super snel meteen de volgende dag thuis.
Ondanks juiste maat trainingspak voor…
Ondanks juiste maat trainingspak voor mijn zoon waren de uiteinden van de armen erg wijd
Snelle verzending en snelle afhandeling…
Snelle verzending en snelle afhandeling van retouren, mama blij! Zoonlief woont het liefst in de pakken dus die is ook helemaal blij.
Snelle goede service!
Met de klantenservice gebeld of dat t t-shirt nog voor de verjaardag van mijn zoontje geleverd kon worden. Ze hebben er werk van gemaakt en de volgende dag was het er al! Wat een service!
Mooie spullen
Mooie spullen. Blijft ook mooi in de was. Pasvorm goed. Snelle levering. Ik ben fan!
TOP!!!!!!
Zeer erg tevreden. Zowel van de kleding als van het verzenden. Touuu zaaaa niiiiii
Touzani goals
Touzani goals jr besteld. Vond alleen de maat van de bovenkant kleiner vallen dan de broek. Helaas kan je ze niet los van elkaar bestellen om de juiste maat te krijgen.