Total Meerssen. Wat een onvriendelijk personeel!! Zijn totaal niet gemotiveerd om te werken. Meneer die de broodjes maakt, heeft hier duidelijk geen zin in en is heel grof gebekt. Ik ben nu d... Leggi di più
Zelfs 1 ster is nog teveel krediet om te geven aan dit bedrijf. Ze voelen zich te goed voor een eenvoudige ABN-Amro bankpas. Daarmee kun je in Haarlem niet tanken langs de Amerikaweg 1 en de Bernado... Leggi di più
Onbereikbaar op 0800 en 02 nr. Na eindeloos wachten wordt de lijn gewoon verbroken.
Dettagli dell'azienda
Total Meerssen
Total Meerssen.
Wat een onvriendelijk personeel!!
Zijn totaal niet gemotiveerd om te werken.
Ik ben nu de 2 de x hier, maar zal hier niet meer komen.
Betere selectie in aannemen personeel is aan te bevelen!!
Anti ABN-Amropas
Zelfs 1 ster is nog teveel krediet om te geven aan dit bedrijf.
Ze voelen zich te goed voor een eenvoudige ABN-Amro bankpas. Daarmee kun je in Haarlem niet tanken langs de Amerikaweg 1 en de Bernadottelaan 3.
Waardeloos bedrijf.
Onvriendelijk personeel op de…
Onvriendelijk personeel op de neerbosscheweg.een gozer die denkt dat hij breed is met zijn grote bek Wat een slecht bedrijf is total met zijn slecht personeel. Onprofessioneel niet vriendelijk niet meedenkend
estão a melhorar mastante
Tenhem algumas falhas mas estão a melhorar mastante
Waardeloos bedrijf
Waardeloos bedrijf. Nummer wat op laadpaal stond werkt niet, was bezet. Dus ander nummer van ze bellen. Was niet hun laadpaal, zeiden ze. Alleen dat is het dus wél. Later ontkende het nr wat op de paal stond, dat dat telnr bezet was.
Verschrikkelijk slechte service
Verschrikkelijk slechte service! Heb een tankpas gekregen van 50euro om daarmee te tanken bij een totalenergy tankstation. Bij eerste tankstation waar ik wilde betalen met deze tankpas vertelde ze mij dat het systeem deze kaarten nog niet kon verwerken, dus gewoon maar met bankpas betaald. Op advies van hun bij de volgende tankbeurt naar ander totalenergy tankstation gaan. Dus naar een ander, nu kon ik er niet mee betalen omdat ik voor 50,02 had getankt en dat is meer dan de 50euro. Hier kan het systeem ook niet mee omgaan. Dus met 50euro biljet betaald…… Volgende poging moet ik tanken tot Max 50euro pffff wat slecht. Waardeloos en slechte organisatie!
Storing op laadpaal - schade
Storing op laadpaal gehad, kabel vastgesmolten in contactdoos laadpaal. Schade wordt heel snel afgewimpeld en niet opgelost ondanks toezeggingen.
Niet klantgericht
Niet klantgericht. Had een wasbon vanuit Socialdeal maar hebben geen app maar de voucher met qr code die gewoon moet werken en meegenomen
Apparaat van Total pakte hem niet. De manager van Total Oosterhout (bij Nijmegen) weigerde mee te werken aan een oplossing en stuurde ons weg.
Er waren meerdere oplossingen mogelijk maar hij weigerde mee te werken
Onbereikbaar op 0800 en 02 nr
Zeer slechte site !!!!!
Op de site onvindbaar hoeveel punten je hebt gespaard en overzetten van oude kaart naar de nieuwe gaat ook al niet. Nog nooit zo`n slechte teringsite gezien.
Behulpzaam
Complimenten aan Chris voor de goede zorg bij tankstation totalenergie zuiderval in Enschede, mijn auto had het begeven en kon bij hem wachten op hulp van de wegenwacht anwb kreeg zelfs van hem een kopje koffie aangeboden bedankt Chris groet Astrid
Nul klantgericht
Website die niet accuraat is, met 'dode' links. Niemand die me iets kan vertellen over snelladen hoe exact werkt. Receptie vh hoofdkantoor die op zn zachts gezegd kortaf is en verbinding verbreekt. Onverstaanbare mdw-ers bij 'klantenservice' door slechte verbinding. Tenenkrommend. Nee hier ga ik niet met ons bedrijf naar toe voor oplaadoplossing, laad- en tankpassen.
Al jaren weg bij Total
Al jaren weg bij Total , krijg ik een rekening van stroom over een maand terwijl ik al bij een andere leverancier was
Eerste aanmaning gehad , ben benieuwd
Naar advocaat hiermee geweest , laat maar komen Total
Oplicht praktijken!
Ik ben al jaren bezig om van dit…
Ik ben al jaren bezig om van dit bedrijf af te komen, maar telkens komen ze weer terug. Eerder kon ik overstappen naar een andere energiemaatschappij, maar ontving ik een boete van Total omdat mijn contract nog niet was afgelopen. Ik halsoverkop weer terug naar Total, maar het geld van de boete terug ontvangen heeft maanden de tijd gekost. Nu, nadat ik al langer dan een jaar geen klant meer ben, krijg ik ineens een mail dat ik nog een factuur a € 911,- open heb staan. Deze factuur is van November 2022. Ondertussen zijn we dus ruim 1,5 jaar verder. Gesproken met iemand op de chat omdat ik niet snap dat ik dit nu ontvang en gevraagd of ik ergens een officiële klacht kan indienen. Het antwoord is dat dit geen zin heeft. Ze zijn namelijk niet meer actief in Nederland. Maar ondertussen dus nog wel geld innen.. ook gek. Erg slecht en raad niemand dit bedrijf aan, tenzij je heel graag veel geld wil verliezen.
Ga niet tanken in Minderhout Belgie…
Ga niet tanken in Minderhout Belgie creditcard oplichters
ONVOORSTELBAAR
ONVOORSTELBAAR, dat de Overheid niet ingrijpt!
Bij Lampiris kon ik nog iemand bereiken ( indien ik het nummer indrukte voor nieuwe klant te worden, in het automatische menu) Alles keurig betaald, en ze blijven rekeningen sturen, terwijl bij het laatste gesprek ik duidelijk te horen kreeg dat alles betaald was( Lampiris).
Hele systeem, ( wat ze ook toegaven) klopt niet, en het drijft mensen tot wanhoop. DOE HIER IETS AAN !
Iedere keer weer worden we herinnerd…
Iedere keer weer worden we herinnerd onze facturen te betalen, terwijl ze allang betaald zijn. Vanmorgen kregen we zelfs een aangetekende brief waarin ze weer ons manen met een extra kost aangerekend. Wij waren eerst bij Lampiris die door hen zijn overgenomen. Hun boekhouding is een zooitje, dat is gebleken.
Geen bon gekregen uit automaat
Geen bon gekregen uit automaat
Gebeld door verbonden
Later terug gebeld met verzoek allemaal dingen in te vullen op een site die niet normaal werkt daarna gebeld met service nummer die ook niet kan helpen
Kortom niet tanken bij total de service is verdwenen bij onbemande stadions
Dit ook een keer gehad bij ander stadion binnen 30 minuten de bon via mail gekregen
Gr binne
Sjoemelen met tijden bereiding
Onderweg wat snacks gekocht. Het rare is dat het tijdstip van bereiding later lag dan het tijdstip van aankoop. Donuts en een frikandel gekocht: Donuts stond als bereidingstijd 15.** en frikandel 11.25 uur. Tijdstip van aankoop was 11.25 uur. Contact gezocht via Whatsapp en mail, maar geen reactie meer mogen ontvangen.
Helaas kan ik niet -5 sterren geven
Helaas kan ik niet -5 sterren geven! Vanaf het begin problemen gehad. Als je een vraag of klacht indient, begint het spel van de lange adem. De dames en heren die je aan de telefoon krijgt, geven je keer op keer een casenummer maar niemand met verstand van zaken reageert. Als je je bedrijf moet beëindigen, krijg je nog een boete ook, (de boete snap ik als je overstapt naar een ander maar niet als je je zaak opheft) en delen van een jaar worden uiteraard naar boven afgerond.
Kortom: van af het begin van het contract, de jaren erna tot aan de beëindiging van het contract doffe ellende, ellenlange correspondentie en nul plezier. Alsjeblieft denk 2 keer voordat je met dit vreselijke bedrijf in zee gaat!
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.