Scopri cosa dicono le persone

Valutata 2 stelle su 5

Jeg var dybt skuffet at der ikke findes ramper til handicappede. Så absolut handicap-fjentligt. Jeg efterspørger ramper, bliver henvist og da jeg kommer til trappen er der ingen rampe. Je... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Jeg skulle bare have en enkelt overnatning, det blev dyrt. Jeg parkerede bilen på en af de mange tomme P-pladser tæt ved torvehallerne, betalte 128,- kr. i receptionen for parkeringen, næste morgen... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Hotellet er vurderet til 4 stjerner men bestemt ikke det vi oplevede. Vi kom til et hotel med meget beskidte gulve med store pletter, gardiner i værelserne som var ødelagte. Rullegardiner som ikke... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Viaggi e vacanze

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Best Western International is the worlds largest hotel brand, with over 4,000 independently owned and operated hotels in 60 countries throughout North America, South America, Africa, Europe, Asia, The Middle East and the South Pacific.

Informazioni di contatto

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 2 stelle su 5

Jeg var dybt skuffet at der ikke findes…

Jeg var dybt skuffet at der ikke findes ramper til handicappede.

Så absolut handicap-fjentligt.

Jeg måtte bede andre gæster om hjælp til min rollator.

Det er ikke okay det er uværdigt.

10 marzo 2026

Risposta di Torvehallerne

Kære Line, Tak for din anmeldelse, i hvilken henseende var du gæst i ToRVEhallerne, og i hvilken afdeling af huset?
Mvh. Terje - ToRVEhallerne

Vender gerne tilbage

Der var gået rod i min booking.com-reservation, hvilket kunne have kostet mig ekstra. Hotellet håndterede dette virkeligt venligt og serviceminded, selv om fejlen lå hos booking.com - tak for det (og farvel til booking.com, som ikke er til at komme i kontakt med).
Derudover dejlig morgenmad med god kaffe og sød betjening. Vi kommer gerne igen

10 gennaio 2026
Valutata 1 stelle su 5

En veninde og jeg havde booket suiten…

En veninde og jeg havde booket suiten med boblebad og havde set frem til rigtig tøsehygge. Vi blev dog klogere
Da vi har tjekket ind kommer vi op til et værelse hvor lyset i soveværelset blinker som var det et diskotek. Vi henvender os i receptionen og der kommer en op og kigger og forsøger at skifte pære. Han måtte forsøge 3 gange og min veninde måtte selv hjælpe med at få lampeskærmen af. Vi går ud og spiser og da vi kommer tilbage blinker lyset stadig så han kommer igen og skifter pæren og tænker det virker. Det gør det IKKE vi går igen ned i receptionen og får fat i både ham med pæren og chefen. Da vil gerne tilbyde os et mindre værelse til samme pris hvilket vi selvfølgelig ikke ønsker. Vi må selv nævne at de jo kunne refundere noget af prisen. Vi kunne få sølle 300kr for at have fået ødelagt vores første det af aftenen med et rend frem og tilbage efter personale og pærer

Ikke nok med det så går vi ud og får en tår at drikke og Da vi kommer tilbage er vinduet åben på badeværelset hvilket resultere i der er vildt koldt (vi har ikke åbnet det da man skal kravle op i badekarret for at åbne) vi skruer op for varmen, men gæt hvad varmen på badeværelset virker heller ikke så. Alt i alt en rigtig øv oplevelse med det der skulle være deres fineste værelse

Værelset var i øvrigt meget nusset/slidt og trænger til lidt kærlige hænder

En sidste ting er så at man måske kunne bede sine ansatte om at bruge noget deo eller lignende under armene for personen der kom på værelset lugtede meget af sved faktisk så meget at lugten hang ved I et par timer hver gang h*n var oppe for at fikse lyset

Kan bestemt ikke anbefale dette sted

1 novembre 2025

Kære Mia,

Jeg er meget ked af at høre hvordan jeres ophold på ToRVEhallerne udfoldede sig. Det er bestemt ikke den oplevelse vi ønsker vores gæster skal have.

Du må meget gerne kontakte mig på tlf.: 79427950 eller via email: hsk@torvehallerne.dk, så vi kan finde en løsning på dette.

Jeg ser frem til at høre fra dig.

Med ønsket om en god dag.
Henrik Sø Kristensen
Hotelchef

Beskidt og larm

Hotellet er vurderet til 4 stjerner men bestemt ikke det vi oplevede. Vi kom til et hotel med meget beskidte gulve med store pletter, gardiner i værelserne som var ødelagte. Rullegardiner som ikke lukker tæt.
Måtte betale mere for parkering end de lovede 148 kr for et døgn på trods af at vi var der under et døgn.
Lige ved siden af hotellet ligger en kirke som ringer hver halve og hele time HELE døgnet. Ikke meget søvn man får!
Morgenmaden var dog ok.
Vender dog aldrig tilbage hertil og kan bestemt ikke anbefale det.

9 luglio 2025

Kære Malene,
Tak for din feedback i forbindelse med dit nylige ophold hos os.

Vi er oprigtigt kede af at høre, at jeres oplevelse ikke levede op til forventningerne. Det er naturligvis langt fra den standard, vi ønsker at tilbyde vores gæster. Vi tager dine kommentarer om rengøring og værelsesstand meget seriøst, og vi har allerede videregivet dine bemærkninger til vores rengørings- og vedligeholdelsesteam med henblik på forbedringer.

Vi beklager også forvirringen omkring parkeringspriserne. Prisen afhænger af tidspunkt og udbyder, og vi vil se nærmere på, hvordan vi kan gøre dette tydeligere for vores gæster ved booking og ankomst.

Angående kirkeklokkerne forstår vi godt, at dette kan påvirke søvnen. Selvom vi ikke har indflydelse på kirkens drift, vil vi overveje, hvordan vi kan informere bedre herom på forhånd – eksempelvis i vores beskrivelse eller ved booking.

Det glæder os dog at høre, at I satte pris på morgenmaden – tak for at nævne det.

Vi beklager, at jeres ophold ikke var som forventet, og selvom I ikke har lyst til at vende tilbage, håber vi, I får bedre oplevelser på jeres fremtidige rejser.

Receptionen/Sarah

Dyrt

Dyrt, beskidt, larm og dårlig service.

Dont go there…..

13 giugno 2025

Kære Jesper,

Tak for din anmeldelse. Det er beklageligt at dit ophold ved os, ikke levede op til forventningerne.
Oplevelsen du beskriver er naturligvis ikke den standard, vi stræber efter at byde vores gæster.
Da hotellet er placeret i hjertet af Vejle, kan en smule støj fra gaden være svær at forhindre. Men derfor har vi selvfølgelig forståelse for, at det kan være en smule generende. Det beklager vi naturligvis.
Vi håber på at kunne byde dig velkommen tilbage i fremtiden.

Bedste hilsner,
Lærke
Receptionen

Valutata 1 stelle su 5

Vi var afsted som et selskab omkring 18…

Vi var afsted som et selskab omkring 18 personer, med armbånd og barkort så der manglede ikke noget, og det gik fint under maden men efter kl 21 hvor der kom folk ind fra gaden, handlede det hele om hvem der viftede med flest kontanter.. vi havde endda bord lige foran baren, og efter vi opgav at bestille i baren, bestilte vi ved de unge mennesker det rendte rundt… nu er der gået en halv time… og vi har stadig ikke modtaget det vi bestilte… synes det er en meget dyr løsning….

7 dicembre 2024

Kære Andre
Tak for din anmeldelse, vi sætter stor pris på at du som gæst tilkendegiver din mening ang. dit nylig ophold hos os. Idet din anmeldelse tilkendegiver forbedringsaspekter som hjælper os til at gøre fremtidige gæsteoplevelser bedre!
Jeg beklager meget den uheldige oplevelse i baren. Vi blev dsv. overmandet af besøgende gæster fra byen, som ønskede at feste sammen med os i Megalounge. Vi valgte dog at lukke dørene på baggrund af vores dygtig barchefs anbefaling, så bartenderne samt tjenerne kunne servicere vores gæster effektivt og rettidigt. I mens strakte køen udenfor indgangen hele vejen ned ad gaden, idet Megalounge er et meget populært udested i Vejle og omegn.
Jeg håber kun at det var kortvarigt at i oplevede forsinkelse ang. bestilling af drikkevare i baren, jeg håber at resten af aften forløb perfekt med god mad og drikke, samt god stemning og godt selskab.
Din oplevelse er selvfølgelig videregivet til de rette afdelinger.
Jeg håber på trods af denne oplevelse at du vil besøge os igen ved en anden anledning.
Med ønsker om en behagelig søndag.
Henrik
Reception

Valutata 5 stelle su 5

Jeg havde en meget skuffende oplevelse…

Jeg havde en meget skuffende oplevelse med Best Western Torvehallerne.

Jeg lavede en reservation til den 9. november, men browseren satte automatisk datoen frem til den 9. december. Jeg opdagede fejlen samme aften og annullerede straks den forkerte booking. Tidsstemplerne taler for sig selv:

9. november kl. 19.11: Første reservation foretaget (forkert dato).
9. november kl. 20.34: Fejlen opdaget, og reservationen annulleret.
9. november kl. 20.46: Ny reservation lavet med den korrekte dato.

Jeg boede på hotellet som planlagt den 9. november og forventede en rimelig behandling, da den forkerte booking lå over en måned ude i fremtiden og blev rettet med det samme.

Desværre nægter Best Western Torvehallerne at refundere beløbet med henvisning til, at bookingen var non-refundable. Jeg har forsøgt at forklare situationen og appellere til deres forståelse, men jeg får ingen svar længere.

Det er skuffende, at de ikke udviser fleksibilitet eller forståelse for en ærlig fejl. Jeg har været en loyal kunde, men denne oplevelse får mig til at overveje at finde andre løsninger fremover.

Den 13. november 2024 blev der dog fundet en løsning i samarbejde med Hotels.com og Torvehallerne, og jeg modtog fuld refusion for den forkerte booking.

Jeg vil gerne takke både Hotels.com og Henrik Sø Kristensen fra Torvehallerne for deres hjælp med at få sagen løst.

Selvom oplevelsen i starten var skuffende, sætter jeg pris på den endelige løsning.

9 novembre 2024

Kære Victor

Jeg kan se at din reservation er foregået igennem Expedia/Hotels.com, i dette tilfælde bedes du venligst rette din henvendelse til dem, idet reservationen er foregået på baggrund af deres handelsbetingelser og vilkår.

Når man bestiller igennem tredjeparts bookingkanaler eller agenter, foregår reservationen på baggrund af bookingkanalens eller agentens handelsbetingelser og vilkår.
Vi har dsv. ikke mulighed for at afbestille reservationen samt refunderer beløbet, idet købs reservationen i dette tilfælde er foregået igennem en tredjepart. Det er bookingkanalens eller agentens handelsbetingelser og vilkår som er gældende i dette tilfælde.

Jeg vil derfor opfordre dig til at kontakte Expedia/Hotels.com, da de bedre kan assisterer dig i denne situation.

Jeg vil anbefale dig at booke direkte igennem hotellet ved andre anledninger, idet reservationerne derved foregår på baggrund af hotellets egne handelsbetingelser og vilkår.

Med ønsker om en god dag.

Henrik S. Kristensen
Hotelchef

Utrolig dårlig kundeservice

Utrolig dårlig kundeservice!
Vi vil gerne bestille drinks før en koncert. Der er ikke andre i baren på det tidspunkt. Vi ender med at sætte os ved et bord, uden at bestille, fordi vi står og venter i længere tid, uden nogen form for henvendelse fra tjenerne.
Tjenerne står lige over for en, på den anden side af baren, men der er hverken øjenkontakt, smil eller "der går lige et øjeblik".
Det forsatte i løbet af hele aftenen og snakkede med flere der havde samme oplevelse.
Receptionisten var heller ikke imødekommende, da vi spørger om koden til toilettet.
Torvehallerne er et spændende sted, med mange gode oplevelser, men kundeservicen er helt elendig og det er en vigtig del af den samlede oplevelse.

2 novembre 2024

Kære Marie,

Tak fordi at du har taget dig tid til at skrive os en anmeldelse.

Jeg beklager dybt den oplevelse som du har haft det er bestemt ikke den slags service som at vi stræber for.
Vi vil gøre vores bedste for at forbedre os på den front og undersøge sagen nærmere omkring hvad der er gået galt.

Hvis at du har tid og lyst til at dele mere omkring din oplevelse eller uddybe det du har skrevet er du velkommen til at kontakte os enten på mail eller telefon.

Vi håber at I vil give os en chance mere og komme tilbage en anden god gang.

Med venlig hilsen,

Marika
Torvehallerne
Best Western

Bliv ikke syg

Inden du booker her skal du være sikker på at du ikke bliver syg lige op til opholdet, ved afbud om morgenen som opholdet skulle starte om eftermiddagen blev jeg nødt til at afbestille pga sygdom , men hotellet kræver fuld betaling for hele opholdet, både for værelser, mad og gin smagning , håber bestemt ikke de har lavet al maden på forhånd …

11 ottobre 2024

Kære Lis,
Tak for din feedback.

Vi er kede af at høre om din oplevelse og beklager, at vores afbestillingspolitik ikke levede op til dine forventninger. Vi forstår, at uforudsete situationer som sygdom kan opstå, og det er altid svært, når det påvirker planlagte ophold.

Vores afbestillingspolitik er fastsat for at sikre, at vi kan opretholde en stabil service for alle vores gæster, men vi tager naturligvis din oplevelse til efterretning. Vi stræber efter at give en god og fleksibel service, og din feedback vil blive taget med i overvejelserne i forbindelse med vores fremtidige politikker.

Vi håber, at du vil give os en chance til i fremtiden, så vi kan vise dig den gæstfrihed, vi ønsker at være kendt for.

Mange hilsner
Laura
Receptionen

Valutata 5 stelle su 5

Service i topklasse og maden smager fantastisk som altid.

Bistecca er hyggelig. Altid god service og maden er i topklasse.

15 giugno 2024

Kære Rasmus,

Tak fordi, du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse.
Det glæder mig meget, at du har haft en god oplevelse hos os.
Jeg sørger for at give din ros videre til mine kollegaer.

Jeg håber at vi snart får mulighed for at byde dig velkommen hos os igen.

Du ønskes en rigtig god dag.
Marie

Gennemgående tarveligt.

Vi har været der flere gange, ikke fordi det har været et godt sted, men fordi det har passet os logistisk, men nu har vi været der for sidste gang.
Tarveligt hotel, tarvelige værelser men allerværst er den utroligt tarvelige betjening fra receptionen.
Mit råd er at finde et andet hotel uanset hvad.

9 febbraio 2024

Hej Carina.
Vi er utrolig kede af at læse jeres anmeldelse af os.
Vi vil rigtig gerne at vores gæster er tilfredse og hvis ikke, så at vi har muligheden for at rette op på det, som ikke lever op til gæstens forventning.
Du skriver traveligt hotel samt tarvelige værelser - hvad kan vi gøre bedre?
Vedrørende den tarvelige betjening i vores reception, vil jeg meget gerne vide lidt mere om det, da vi lever af, at vores gæster bliver mødt med den bedste service.
Du er meget velkommen til at sende med en mail med udbydende forklaring: cb@torvehallerne.dk
Jeg ser frem til at høre fra dig.
med venlig hilsen
Charlotte
Souschef

Valutata 5 stelle su 5

Torvehallerne er et super fint sted

Torvehallerne er et super fint sted. Der er pænt og rent og altid mange mennesker som kommer der. Et unikt sted i København

10 agosto 2023

Risposta di Torvehallerne

Hej. Dejligt at I fandt det et rart sted at komme.

som svar på jeres svar:

som svar på jeres svar:
det kommer ikke til at ske, at jeg sætter mine fødder igen på dette sted.
Og slet ikke når ikke engang direktøren kan melde sig på banen her, men lade reseptionen klare det.
Jeg forlanger en uforbeholden undskyldning, for så grov en udtalelse af overtjeneren, før det kan komme tale, at besøge stedet igen.
mvh

16 agosto 2023
Valutata 3 stelle su 5

Bookede to overnatninger for tre voksne…

Bookede to overnatninger for tre voksne på Torvehallerne i Vejle. Værelset (King Size) var overordnet set fint. Lyst og rent med et pænt badeværelse, men slidt med mærker og pletter på gulve, stole og pyntepuder. Sengen på værelset var fin, men den ekstra opredning bestod af en folde-ud-seng af ældre dato med en madras, der var så tynd, at man tydeligt kunne mærke mederne igennem madrassen. Det var mildest talt elendigt. Vi henvendte os derfor i receptionen efter første nat, hvor vi forklarede dem problemet og spurgte, om de ikke havde noget andet/bedre en den pågældende folde-ud-seng. De ville undersøge det, men der skete ingenting. Så vi måtte tage en nat mere med dårlig søvn og øm ryg til den heldige vinder af folde-ud-sengen. Genopfyldningen på værelset lod også meget tilbage at ønske. Der blev skiftet håndklæder, med hverken fyldt op af kaffe/te eller krus på værelset. Morgenmadsbuffeten var rigtig fin, og personalet i restauranten var venlige og smilende. Det bliver dog næppe det hotel, vi vælger at overnatte på en anden gang.

24 luglio 2023

Hej Gitte.
Tak fordi du har taget dig dig til at give os en feedback.
Da I har booket et king size værelse, er der desværre ikke plads til en ekstra seng hele tiden. Vi bruger derfor disse fold-ud senge. Jeg tager selvfølgelig jeres feedback vedrørende opfyldning af diverse videre til vores manager for rengøringen. Tak for rosen af vores morgenmadsbuffet.
Jeg håber dog at se jer igen.
Charlotte

Valutata 5 stelle su 5

Vi holdte vores bryllup i…

Vi holdte vores bryllup i torvehallerne.
Alt spillede bare. Maden var skide god, lokalerne var smukke og festen var magisk.

29 aprile 2023

Hej Louise,
Du skal have mange tak for din feedback.
Det glæder os at se i har haft en fantastisk oplevelse til arrangementet. Du skal have stor tak for ros.
Vi håber på at kunne byde jer velkommen igen en anden gang som gæster på hotellet, i restauranterne og/eller fremtidige arrangementer.
Du ønskes en rigtig god dag
Venligst hilsen
Emiliana

God oplevelse

Fint hotel - god service og et imødekommende personale.

27 aprile 2023

Kære Peter,

Mange tak for at du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse.
Det glæder mig meget, at du har haft en god oplevelse hos os.
Jeg sørger selvfølelig for at give din ros videre til mine kollegaer, så vi deler lidt i glæden.

Jeg håber at vi snart får mulighed for at byde dig velkommen hos os igen.
Du ønskes en rigtig god weekend.
Mathilde

Valutata 4 stelle su 5

Det var på alle måder en dejlig…

Det var på alle måder en dejlig oplevelse “skøn seng. Jeg havde brug for en overnatning Business tur i Jylland. Danske retter i restauranten og den anden afdeling blev mit valg.
Work-retter og sushi YES.
Tak ❤️

5 marzo 2023

Kære Cellina,
Tak fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse. Det glæder mig at høre, at I har haft et godt ophold hos os. Jeg sørger selvfølgelig for at dit ros kommer videre til resten af mine kollegaer. Jeg håber på at vi får lov til at byde dig velkommen hos igen snart.
Venlig hilsen, Vidar receptionist

Service og værtskab

Overnattede på hotellet i forbindelse med firma arrangement. Da jeg skulle tjekke ind blev jeg mødt af “ja, så vil jeg gerne ha’ noget betaling”. Intet med godt værtskab at gøre.

Værelset en ok stand efter hotel i denne kategori, dog noget utætte vinduer.

Selve stedet var en labyrint at finde ud af, og måtte spørge personale om vej et par gange. Et personale der ikke endvidere virkede super interesseret i at hjælpe.

Kan klart anbefale en workshop i “service og værtskab”, og tak for besøget, men kommer dælme ikke igen til de priser, og det man får for det.

12 gennaio 2023

Kære Mads

På hele vores teams vegne vil jeg gerne beklage, at vi ikke overgik dine forventninger. Det er vigtigt for os, at du er tilfreds, og vi vil bruge din feedback til at implementere forbedringer med henblik på at sikre, at vi kan tilbyde vores gæster en bedre oplevelse fremover.

Jeg vil give din feedback videre til ledelsen, så vi fremadrettet kan fortsætte med at give alle vores gæster en god oplevelse i receptionen.

Jeg håber, at du vil overveje at besøge os igen, så vi kan få en ny chance for at give dig en førsteklasses oplevelse.

Anne Christine
Reception
Best Western Torvehallerne

Valutata 4 stelle su 5

Super mad, men tjener var lige et nummer snu!

Super mad. Betjening halter lidt. Bestilte en flaske vin , vi var 6 personer. En flaske hvid til forret og en flaske rød til hovedret. Begge gange fyldte tjeneren så meget vin i de første 5 glas, at der ikke var nok til sidste mand. Hendes løsning: at hente endnu en flaske på vores regning. Til desserten lavede hun igen samme nummer og ville hente en hel flaske dessertvin mere. Nu sagde vi nej og fyldte selv det sidste glas med lidt fra os alle. Det er simpelthen for “smart” en måde at tjene ekstra penge. Vi følte os taget ved næsen første gang, 2. gang opdagede vi det ikke, før det var for sent.
Til gengæld var maden fantastisk både aften og morgen.

19 novembre 2022

Hej kære gæst

Mange tak fordi du tog dig tid til at give en anmeldelse af dit ophold hos os.

Vi er glade for at høre, at du overordnet set har nydt dit ophold hos os, og at I har fået noget lækker mad i vores restaurant.

Vedrørende vinen giver vi din feedback videre til vores tjenere, så de kan være opmærksomme på det, og vi fremadrettet kan fortsætte med at give vores gæster en god oplevelse i restauranterne.

Vi håber på, at I vil komme på besøg en anden gang til en - forhåbentlig - endnu bedre oplevelse.

Anne Christine - Receptionist

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più