Kan kun anbefale Toppevadbiler. Vi købte en Ford C-max d. 31. marts. I starten af juni konstaterede vi, at køling på klimaanlæg ikke virkede. Efter aftale har bilen nu været 2 gange på værksted efter... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Solen hang lavt. Lokalet glødede. Jeg så bilen. Bilen så mig. Sælgeren vidste det. Jeg vidste det. Det her ville blive en hurtig, god og smertefri handel — og det blev det. Hurtigt og ne... Leggi di più
Jeg kan varmt anbefale Toppevad biler ! Vi har for nylig købt en bil fra Søren. Rigtig god service, søde og hjælpsomme mennesker. Som ejeren lovede, blev nøglen kodet og lavet. Vi er meget tilfredse m... Leggi di più
Kan kun tilslutte mig de dårlige anmeldelser.. hold jer langt væk. 27/10-19- svar på jeres tilbagemelding. Finansieringen gik IKKE igennem. GUDSKELOV!! For der viste du virkelig dit sande ansigt... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Hos Toppevad Biler er vores målsætning er at drive en kvalitetsbevidst forretning med et højt serviceniveau, som sælger kvalitetsbiler til den rette pris. Vores vision er at at være en forretning hvor viden, kvalitet , forståelse og god service er nøgleværdierne. Vi har kort sagt en vision om en forretning med dig i midten, hvor du får den bedst mulige handel til dine behov. Vi sørger altid for at overholde aftaler, salgsbetingelser og leveringstider. Vi tager naturligvis altid din brugte bil i bytte. Send os en mail under kontakt, eller ring for et uforpligtende tilbud - God fornøjelse med hjemmesiden! VI ser frem til at høre fra dig. Har vi ikke lige bil du søger gør vi gerne et forsøg på at skaffe den. Med venlig hilsen, TOPPEVAD BILER
Informazioni di contatto
Frydensbergvej 14, 3660, Stenløse, Danimarca
- toppevadbiler@gmail.com
- www.toppevadbiler.dk
Le persone hanno visualizzato anche
Det er helt utroligt at så mange…
Det er helt utroligt at så mange mennesker har lavet dårlige anmeldelser af Toppevad. Jeg har lige købt min 3 bil hos ham og kan kun varmt anbefale at handle med ham. Han holder sine aftaler og er til at snakke med hvis der skulle være problemer med bilen.
Jeg tror bare de mennesker der brokker sig skulle have købt en ny bil i stedet for en brugt.
Tak for handlen👍
Uhøflig sælger
Hej, jeg tjekker oftes trustpilot ved større køb, og Toppevad's profil var meget med negative reviews, de kan ofte tages med et gran salt.
Dog må jeg erkende at jeg godt kan drage parallel til mange af de dårlige oplevelser andre skriver om, nu da jeg selv har været i dialog med Toppevad.
Min oplevelse, forsøgt afkortet :).
Jeg ringer og hører om en bil og siger jeg kommer mandag ellers tirsdag, og skriver en mail søndag, "jeg kommer imorgen kl.."
Toppevad biler har ikke bilen klar, fordi han jo læste "imorgen" i mailen som han først tjekker mandag - ingen undskyldning, trods vi står en helt familie og ikke kan prøvekøbe bilen, da den står bagerst og han ikke vil tage den frem med mindre vi tror vi vil købe den (øhhh, ja?). Sælger snakker i telefon op til flere gange på de 10 minutter vi kigger på bilen inden vi går. Jeg skriver efterfølgende pr mail, at jeg gerne vil prøvekøre den så snart han finder den frem, jeg får intet svar.
I mellemtiden sætter han bilen ned, fra 180k til 170k Jeg skriver igen at vi er friske på at gøre det nemt, har pengene klar, og stoler på at bilen er ok. Derfor vil vi gerne byde 167k og så skal han evt lave ridsen på højre fordør, så køber vi den gerne uden at prøve den. Altså han skal kun finde bilen frem når pengene er overført. Selvom den service vi pt har fået, ikke når andre forhandlere til sokkeholderne.
Her hører jeg heller ikke noget svar.
Værd at nævne til senere reaktion er, at jeg skriver i mailen at jeg gerne vil give dette bud, og ønsker god påske i disse stille tider. (corona og mange forretninger står stille)
Jeg ringer flere gange uden svar, de gange jeg får svar lover han at ringe tilbage for han har ikke tid nu, Desværre måtte jeg selv rykke flere gange.
Trods alt dette ville vi stadig gerne købe bilen, og var faktisk så besluttet at selvom han høfligt havde svaret, at prisen er 170k fortsat, men jeg kan lægge en lakstift i bilen så havde vi gjort det.
Men svaret fra Toppevad var stedet at jeg fik tæt på noget man måske kan kalde voksen skældud igennem telefonen, som det kom fra en skyfri himmel :/
Jeg husker følgende fra samtalen
"Hos os er prisen hvad den er sat til, og ikke en krone billigere, jeg ved simpelthen ikke hvad det er for noget danskere er begyndt på med, at tro de kan byde på bilerne, og iøvrigt hvad ved du om min forretning, og skrive det er stille tider! Her er massere at lave, jeg ved ikke hvad det er for en opførsel!”
Jeg har selv læst mailen igennem flere gange, og der er absolut intet ondt i den mail. Lidt sjovt er det at jeg dagen efter får et nyhedbrev fra et bilmagasin, om at salget er faldet 30% i påsken sammenlignet med sidste år, trods det gode vejr :)
Jeg beklagede overfor sælger at det hele var gået lidt skævt, men desværre intet den anden vej.
Vi har nu købt en anden bil, og hvor er jeg glad for det, for hold da op en god oplevelse jeg fik.
Normalt synes jeg andre skal drage sine egne erfaringer, men jeg vil kraftigt fraråde en handel med Toppevad, det er en besynderlig opførsel og særdeles uhøflig sælger.
Vh

Risposta di Toppevad Biler ApS
Kan kun tilslutte mig de dårlige…
Kan kun tilslutte mig de dårlige anmeldelser..
hold jer langt væk.
27/10-19- svar på jeres tilbagemelding.
Finansieringen gik IKKE igennem. GUDSKELOV!! For der viste du virkelig dit sande ansigt, da du svinede os til i telefonen, da vi bedte dig om at fjerne ansøgningen inde hos finansieringsselskabet, da den lå og spærrede for at vi kunne købe bil andetsteds. Det gad du ihvertfald ikke at gøre og nu SKULLE vi købe en bil hos dig, som du råbte og skreg om i telefonen. Og til din information, fik vi købt vores bil andetsteds, uden problemer, selvom du ikke ville fjerne spærringen.
Folkens kan ikke advare jer mere klart. Køb ikke bil her!!!
Nyt svar:
Hahaha kan godt forstå du prøver alle kneb for at bibeholde din forretning. Lad det være op til kunderne hvem af os de vil tro på.

HOLD JER LANGT VÆK.
HOLD JER LANGT VÆK.
Kan ikke sige det mere tydeligt!
Ellers må i jo se det som dyre lærepenge.

Risposta di Toppevad Biler ApS
Vi har købt og solgt bil ved Toppevad biler
Vi har købt og solgt bil ved Toppevad biler. Rigtig god service ifbm prøvetur mm af ny bil.
Efter køb af bil havde vi reklamation på et sidespejl. Dette er nu udbedret efter aftale med ejer Søren.
Vi afventer svar på nogle småfejl/mangler, men har haft en god korrespondance med ejer af firmaet via mail.
Usympatisk sælger
Mage til usympatisk menneske har jeg aldrig mødt. Jeg sender en seriøs mail til Toppevad, for af få en byttepris på en Volvo de har til salg. De sender en mail, hvor de spørger hvad jeg skal have for min bil. Jeg svarer tilbage, at de må komme med et forslag til byttepris. Så ved jeg ikke hvad der sker i mandens hoved, men efterfølgende mails beskriver han mig som useriøs, fjols, usympatisk, mangel på pli, kværulant. Noget af en påstand om en mand han aldrig har mødt, blot modtaget et par saglige mails fra. Jeg forsøger at få vores korrespondence fra mailen offentliggjort, og gå videre med hans udsagn, det er mere end hvad jeg vil finde mig i. Hvis nogen er interesseret i at se mailen, siger I blot til. Anmeldelsen er ændret 26.7, da manden åbenbart ikke var tilfreds med jeg skrev hans navn.

Risposta di Toppevad Biler ApS
Stol aldrig på Toppevad!!
Da vi kiggede på og, købte bil hos Toppevad, var han flink og stemningen var god.
I forbindelse med købet, ser vi så en mørk plet på den ene dør. Toppevad siger at det ikke er noget problem, og han nok skal betale en lakering af døren. Så det var vi jo glade for vi har en aftale om.
Efterfølgende aftaler vi med Toppevad, at vi får en pris på lakering fra vores lokale autolakør, og så vil de afregne indbyrdes.
Toppevad syntes så vores lakør var for dyr, og afviser os første gang.
Efter flere opkald til Toppevad, aftaler vi at komme til ham med bilen, så hans lakør kan kigge på døren.
Vi kører dertil, og efterfølgende afventer at Toppevad ringer tilbage med dato for lakering.
Vi hører intet, og ringer derfor MANGE gange til Toppevad.
Til at starte med har han "travlt" , og vil ringe tilbage senere, men ringer aldrig!!
Og senere i forløbet taget han slet ikke telefonen!!
Så for nyligt fik jeg endeligt Toppevad i tale ved at starte samtalen som om jeg ville købe en bil, uden at sige mit navn. Så havde han pludselig tid og lyst til at tale.
Men da jeg så fortalte hvad det egentligt handlede om, så blev han nærmest ubehagelig, og nægtede at han nogensinde havde lovet at omlakere døren, og at vi skulle forstå at vi jo ikke havde købe en ny bil!!
Så nu har vi opgivet at slås med ham, og må selv betale for den omlakering som han ellers havde lovet os.
Hvis vi dog bare havde vidst at han ikke var til at stole, så vi havde fået vores aftale på skrift. Vi blev klogere!
SÅ FÅ ALLE AFTALER SKREVET NED VED KØB, FOR ELLERS ER SØREN FRA TOPPEVADBILER LIGEGLAD MED HVAD HAN HAR LOVET, NÅR HAN HAR FÅET DINE PENGE!!

Risposta di Toppevad Biler ApS
Større bandit findes ikke!
Større bandit i bilbranchen findes ikke. Toppen af arrogance på to ben!
Vi har fortrudt meget at vi lagde vores surt optjente penge hos ham.
Ingen anbefalinger herfra!

Risposta di Toppevad Biler ApS
Jeg kan helt klart anbefale Toppervad…
Jeg kan helt klart anbefale Toppervad biler til andre.
Stedet emmer af god stemning uhøjtideligt med overskud og smittende humor er der plads til alle og alle spørgsmål, tak Søren for en super god behandling og salg/køb.
Bedste hilsner
Gitte Helles
Kan ikke anbefale at handle bil her
Kan ikke anbefale at handle bil her. Som nævnt i den anden anmeldelse, så skal du ikke regne med at få noget ud af din reklamationsret.
Jeg har ikke tillid til stedet og heller ikke Copencar, som er det værksted, de arbejder sammen med.
Bortforklaringer og dårlig service begge steder!

Risposta di Toppevad Biler ApS
Følger ikke reklamationsretten, selvom han proklamerer med det!
Ejer af Toppevadbiler vil på ingen måde være til hjælp, selvom din bil har basale probelmer lige efter du har overtaget den. Forhandleren kan ikke anbefales, det er svarende til at købe privat, ingen rettigheder.

Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.