TopGardiner Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,3

Bestilte mørklægnings rullegardin i special mål på hjemmesiden. Efter over 3 uger kom det så. Hold da op en billig kvalitet😶 beslag og kæde virker som om at det nærmest er fra Temu. Så sidste g... Leggi di più

Kjempe fornøyd med våre plissegardiner som gir et rent uttrykk både utenfra og innvendig i huset vårt. Bestilte til nesten alle vinduer i huset og nå kommer vi til å bestille til resterende :) (Usikke... Leggi di più

Vi har fået leveret gardiner fra topgardiner til flere husstande i vores familie og hver gang har vi været mere end tilfredse med både leveringstid, kvalitet af gardinerne samt servicen. Ved spørgsmål... Leggi di più

Fantastisk varm, imødekommende og hjælpsom firma. Super kvalitet, jeg får så meget ros for mine rullegardiner af mine venner, som ovenikøbet er 1/2 pris ifht andre leverandører, ved at man selv måler... Leggi di più

1. Arredatore d'interni

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Top Gardiner, Gardiner, Gardiner og tilbehør, Lamelgardiner, Plissegardiner, Rullegardiner, Alu-Persienner, Velux, Bestil farveprøver

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

19 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Fantastiske produkter og kundeservice

Vi havde en gardinmand ude at måle op og ikke engang en uge senere ankom mine gardiner. Ved opsætningen var der et par spørgsmål og vi blev fluks ringet op og vejledt. Et beslag var i stykker og vi fik tilsendt et nyt. Uovertruffen kundeservice! 10 stjerner hvis det var muligt!

11 giugno 2025

Super service

Vi var meget i tvivl om vi skulle måle selv eller gå en virksomhed til det. Efter at have læst på topgardiners hjemmeside fik vi to i maven og målte selv.
Helt vildt flotte gardiner. Og da vi så efterfølgende skulle købe noget mere, var der hurtigt svar og super god service. Tingene blev sendt samme dag.

Vi kan klart anbefale topgardiner.

5 giugno 2025

Jeg har handlet hos Topgardiner 2…

Jeg har handlet hos Topgardiner 2 gange. Begge gange fin service. Særligt her denne gang har det været verdens klasse service, da jeg selv ønskede at ændre noget efter min bestilling. De bedste anbefalinger herfra.
Vh. Marianne Larsen

14 maggio 2025

Fantastisk service og support...

Vi har brugt Topgardiner over to omgange - første omgang var plissegardiner til værelserne, og anden gang var lamelgardiner til resten af huset, som er fokus i denne anmeldelse. Vi bestilte dem med opsætning. Coban, som nok er den mest tålmodige og serviceminded person, jeg har mødt, gjorde et super stykke arbejde. Både med forklaring af opmåling og opsætning af disse. Derudover var han meget venlig at hjælpe med at justere de plissegardiner, vi havde bestilt i første omgang. Tusind tak for en super service. Vi kommer tilbage, når vi en gang igen skal have gardiner.

21 dicembre 2024

Super service

Super service, hurtig produktion og levering.
Rigtig flotte persienner, til meget fornuftige priser.

31 marzo 2025

Stor anbefaling

God og grundig service, godt produkt, god pris og hurtig levering og montering, sammenlignet med andre firmaer. Vi er rigtig glade for at vi valgte Topgardiner :)

14 dicembre 2024

Jeg er fan

Jeg har købt rigtigt mange varer gennem Topgardiner gennem de seneste vel 5 år. Fuldt tilfreds i forhold til bestilling, kvaliteten af gardinerne og pris. Der har været et par bump undervejs - men hver gang har virksomheden lagt sig i selen for at rette op på det. Alligevel fem stjerner - teamet bag virksomheden gør sig så umage.

8 novembre 2024

VIRKELIG GOD SERVICE

VIRKELIG GOD SERVICE

Vi har lige fået leveret gardiner fra Topgardiner, og wow en service, virkelig flotte gardiner og super god service! Kan virkelig anbefales!

22 settembre 2024

De bedste anbefalinger til Topgardiner

Topgardiner har leveret de flotteste Touch up and Down plissegardiner i virkelig god kvalitet. De passer perfekt. Vi har fået den bedste vejledning og levering samt til en virkelig god pris.
De bedste anbefalinger til Topgardiner.

23 agosto 2024

Fantastisk service

Fantastisk service og hjælp ved bestilling af nye plissegardiner. I fandt stof der egentlig var udgået af jeres sortiment så det passede til min andre gardiner👍
Tusind tak for det og for super hurtig levering.
Har handlet hos jer flere gange og altid fået samme gode service

20 giugno 2024