⭐⭐⭐⭐⭐ Vi har haft fornøjelsen af at samarbejde gennem mere end 10 år i forbindelse med omstillingsarbejdet for vores to virksomheder, og vi kunne ikke være mere tilfredse. Fra start til s... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Vi er en VVS virksomhed i Jylland som siden 2017 har oplevet et værdifuldt samarbejde med TopCall. De hjælper os med at tage de telefonopkald vi ikke selv har mulighed for. Vores kunder oplever en imø... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vi bruger Topcall til at håndtere vores telefon, og vi kunne ikke være mere tilfredse. De er altid venlige, professionelle og giver vores kunder en god oplevelse, når de ringer. Det er rart at vid... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vi har været kunde hos Topcall siden 2018, og vi har aldrig haft nogen problemer med samarbejdet. Tværtimod er deres medarbejdere gode i telefonen, skrappe når de skal filtrere uønskede opkald fra og... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni di contatto
Axeltorv 8, 4700, Næstved, Danimarca
- mail@topcall.dk
- www.topcall.dk
God hjælp til dagligdagens telefonpasning
Har brugt dem i snart 8 år og er meget tilfreds med deres hjælp.
De er både søde og dygtige.
Underbetaler deres medarbejdere.
Underbetaler deres medarbejdere.
115,- kr i timen er under hvad man får i understøttelse, det er sgu ikke i orden :-)

Top Irritations Moment Call
Både som privatperson og som virksomhed, er jeg utrolig træt af flabede skolepiger, unødig irriterende ventetid og stopklodser når de blokerer for en lang række af de virksomheder jeg skal have fat i.
Jeg har noteret hvilket kunder TopCall har, og i mit professionelle virke er det ekstremt irriterende at være i dialog med jer. Dette er basseret på 2 oplevelser fra i dag, 1 fra i går, og for flere års kendskab og ageren med TopCall.

Risposta di TopCall Telefonpasning og CallCenter
Professionelt og effektivt for dit firma
Super effektiv og fin telefonservice, står du med mange opgaver i firmaet kan du virkelig blive aflastet her.
De er professionelle og sikret sig at vores kunder bliver besvaret og ikke oplever sig glemt.
TopCall gøre min hverdag nemmere.
TopCall gøre min hverdag nemmere og øge sammetid min indtjening ved at passe de opkald vi ikke selv når at tag os af. Oversigten over alle opkald er samlet i en smart app hvor man også kan melde sygdom/ferie mm.
Vi er meget tilfredse med vores…
Vi er meget tilfredse med vores mangeårige samarbejde med Topcall.
senest idag oplevede jeg, at Topcall ringede direkte til mig, fordi de havde en af mine kunder i telefonen, som spurgte efter en person, som Topcall ikke havde stående, at vi skulle have ansat… det havde vi så heller ikke, og jeg fik derfor kunden i røret direkte, så vi sammen kunne få styr på sagen.
DET er godt nok god service for vores kunder og ikke mindst for os!
og ja - der har indimellem været lidt lange svartider og lidt for unge piger til at besvare kaldene, men jeg tænker heller ikke, at det er den letteste branche at rekruttere til.
Tilfreds kunde hos TopCall
Jeg har været kunde hos TopCall i flere år, og er vældig godt tilfreds. Altid tydelige beskedsvar, og godt system, hvor man selv kan indtaste aftaler osv.
De interesser sig ikke for deres…
De interesser sig ikke for deres kunder, Det er umuligt at komme igennem til deres kundeservice man kan ikke ringe og skrive og de unge praktikanter der tager telefonen siger at de vender tilbage det sker bare ikke. Ventetiderne er lange og mine kunder har klaget over hele sommeren om at de ikke kan komme i kontakt med os, Min nabos datter har arbejdet der og jeg er chokeret over hvor lav løn de betaler medarbejderne og hvor dårlige arbejds vilkår de får i spanien det er der ingen der ønsker deres børn skal igennem - De gemmer også alle mine kunders data i deres egne systemer og optager kaldende med mine kunder uden accept. Min advokat siger det er ulovligt og jeg er heldig ikke at få en bøde af GDPR og at jeg skal anmelde topcall. Kan ikke anbefale en virksomhed der har så lidt forstand på det de laver og sælger en opgave for at besvare andres opkald men ikke selv giver service til kunderne det en kun en penge maskine

Det spiller bare
Ikke så meget at bemærke egentlig og det er positivt! Efter alt var på plads tænkte vi nærmest ikke over dem mere. Det spiller jo bare. Vores kunder opdager sjældent, at det ikke er os, der passer telefonen, og det er jo det, det handler om.
Aldrig igen
Vi har været kunde hos TopCall, hvor de skulle besvare opkald fra vores kunder.
Det gik fint i starten indtil klagerne begyndte at rulle ind fra vores kunder. Først ventede de i lang tid på at komme igennem telefonen, og bagefter var det meget meget MEGET unge piger, som tog telefonen og kunne ikke svare på spørgsmål eller hjælpe vores kunder videre trods vi havde sendt dem alle informationer omkring vores virksomhed.
Det virker som om, vi blot er et nummer i rækken. TopCall kan absolut ikke anbefales. De virker ihh og åhh så professionelle og lover guld og grønne skove. Når vi så var startet op, så er man bare et nummer i rækken og de har ihvertfald ikke givet vores kunder en god service. Tvævrtimod har vi mistet gamle loyale kunder efter, at have brugt TopCall.
Nej tak og aldrig igen. Ingen anbefaling herfra.

Risposta di TopCall Telefonpasning og CallCenter
Har brugt dem i en hel masse år
Har brugt dem i en hel masse år, og det virker perfekt .. vi er glade for dem og har intet at udsætte på service.. De kan selv sortere telefonsælgere fra, og kan henvise andre emner ind gennem vores hjemmeside ..
Hører ikke fra dem efter opsigelse
Jeg vil ikke sige det er horribelt, da de gjorde et OK stykke arbejde, men efter at være ude for, at vores opkald ikke blev besvaret indenfor 3 minutter, så valgte vi at opsige samarbejdet.
Dette er over tre måneder siden, og vi har lige modtaget endnu en faktura for November måned. Vi har skrevet til TopCall ad adskillige omgange og endda fået svar tilbage én af gangene om, at det var de da kede af.
Men vi bliver altså ved med at få fakturaer fra dem, hvilket er super ærgerligt. Var vi ikke blevet ved med at få fakturaer fra dem efter opsigelsen, så havde jeg nok givet dem 4 stjerner.
Fantastisk service
Fantastisk service
TopCall er en fremragende virksomhed med søde og imødekommende receptionister - og en kvalitetsbevidst ledelse. Jeg er meget tilfreds med samarbejdet.
Man kan altid finde på småting der skal …
Man kan altid finde på småting der skal justeres men generelt ovenud tilfreds.
Seriøs samarbejdspartner
De giver sig tid til at skrive ordenlige resuméer til henvendelser,og de giver sig tid til at sætte sig lidt ind i vores produkter. Det er guld værd for et firma som os. De kan varmt anbefales herfra!
Fungere bare..... ALTID :-)
Vi har brugt Topcall i flere år. Og vi har altid været tilfreds og aldrig haft det mindste at udsætte på deres servise.
De levere kontinuerligt en super god service, og vores kunder får en god service.
Vi føler os trygge ved at de klare vores opkald for os.
suverænt
Vi har som håndværksfirma hele tiden søgt efter en partner til at hjælpe med de mange opkald som kommer hver dag, vi har nu fundet 40.000kr i besparelser ved at fjerne vores kontordame og i stedet lave en løsning med topcall. Vores kunder har rated alle modtagede opkald, og det var været positive feedbacks, vi kan varmt anbefale topcall til andre.
Dejlig nemt og befriende
Dejligt ikke at skulle bekymre sig om telefonen når jeg er til møder eller arbejde.
De yder en super service over for vores kunder.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.