Topas Travel Recensioni 1.459

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Vi var især begejstrede for oplevelserne i Ilulissat. Her er en fantastisk smuk natur. Turen med slædehundene, turen til Sermermiut og sejladsen på Isfjorden var store oplevelser. Vi var heldige med... Leggi di più

Turen var perfekt planlagt med aktiviteter hver dag , selv på rejsedage. Vi boede på gode hoteller og rejste trygt med gode flyselskaber. Vi havde 2 suveræne dage på fantastisk godt... Leggi di più

Turen Vinterekspedition i Ilulissats bagland lever op til sit navn. Vi havde en fantastisk rejse i første uge af april, hvor der både er lyst men stadig vinter med hård frost. Vejret skifter meget, me... Leggi di più

Særdeles kompetent turleder. Dejlige vandrestier, med mulighed for fra- og tilvalg, for de der var ekstra udfordret. Overnatningsstedet de første 4 dage kan ikke kaldes et hotel. Et ordentligt Inde... Leggi di più

1. Agenzia viaggi
  2. Fornitore di escursioni culturali
  3. Agenzia per escursioni
  4. Tour operator

Topas har eksisteret siden 1973. Vores mission er at give dig aktive og autentiske rejseoplevelser med respekt for kultur, natur og miljø.

Topas Travel

Aktive fællesrejser til steder hvor andre ikke kommer
Et rejseeventyr med Topas er altid en aktiv ferie i fællesskab med andre. At komme steder hen hvor de andre ikke kommer, og hvor du slukker for mobiltelefonen og tænder for dig selv.

4,7

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Ha risposto al 83% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Fantastisk tur til Kroatien med…

Fantastisk tur til Kroatien med vandringer og overnatning på det lille træskib Moja Maja.

Hver dag en ny havn og vandringer med forskellige sværhedsgrader og underlag. Vandrestave er en stor hjælp på flere af vandringerne.

Vi var så heldige med vores gruppe på 20 i alle aldre. Det var meget hyggeligt at være på båden til fælles spisning og hygge når vi sejlede til en ny havn.

Vores guide Anne Mette var helt fantastisk og en god støtte når vandringerne blev lidt krævende.

En dejlig tur med lokal guide i Stari Grad.

Pragtfuldt vejr hele ugen.

Vi nød vores tur til fulde og er klar til en lignende tur en anden gang, så vi giver de varmeste anbefalinger til Topas.

21 settembre 2025
Logo di Topas Travel

Risposta di Topas Travel

Tak for de fine ord, Jonna😊
Dem sender vi videre til Anne Mette

Kombinationen af cykletur og sejleture…

Kombinationen af cykletur og sejleture er den helt rigtige måde at opleve den kroatiske skærgård. Vi nød hver sekund på tur, kan næste sige vi blev lidt “høj” af oplevelsen.
Vores guide Morten var suveræn god som formidler, cykelvejleder, hepper og altid klar med en frisk bemærkning.
Den lokale guide Julio var perfekt, han fortalte levende om sit land og kultur.
Vi anbefale turen til alle. Det er ikke nødvendig at træne op til turen, bare man har lyst og hvis konditionen ikke er tip top så vælg en elcykel den vil blive din bedste ven, specielt i højderne

21 settembre 2025

Fantastisk cykel og sejlferie

Fantastisk cykel og sejlferie langs Dalmatiens kyst på det smukkeste skib.
Enestående besætning. Friske medrejsende og frem for alt meget dygtige guider.
Vi var i paradis en uge. Kommer gerne igen.

13 settembre 2025

Det var en helt forrygende cykelferie…

Det var en helt forrygende cykelferie til Albanien. Der var styr på alt, så vi skulle bare have styr på konditionen. Sjovt, hårdt og hyggeligt med et supergodt socialt hold og søde guider. Og så naturligvis lækker mad, gode hoteller og fantastisk natur. Det føltes som om jeg havde været afsted i en måned og ikke kun otte dage, fordi der havde været så mange oplevelser. Jeg skal helt sikkert afsted igen med Topas (det var min anden tur).

13 settembre 2025

Det var en fantastisk tur

Det var en fantastisk tur. God guide, dejlige rejseglade mennesker.
Jeg manglede en lokal guide , som der har været på mine tidligere ture med Topas. En der kunne fortælle de gode og spændende historier om landet.
Personalet manglede smil og service.

13 settembre 2025

Det var en fin tur ,gode guider

Det var en fin tur ,gode guider, tilpas længde på turene, et men er nok at vi måske kunne have ventet med at tage til Porto senere om torsdagen, da vi havde næsten hele fredagen i byen, det var for mange timer i storby når det er vandreferie - ved godt det har noget med flytider at gøre

20 settembre 2025

min mor og jeg havde en fantastisk tur…

min mor og jeg havde en fantastisk tur til Grønland, ikke kun fordi Grønland er et eventyrligt sted men også fordi turen var godt tilrettelagt og guiderne gjorde et super godt job. De virkede til at have stor viden og interesse for stederne.
Det var også positivt at rejse gruppen ikke var større end 10 mennesker, det gjorde oplevelsen mere intim.

14 settembre 2025

Fantastisk Rå og uspoleret Natur

Ved ikke helt hvad jeg havde forventede af Marokko , men sikke en fantastisk tur.
Naturen er så rå og man kan ikke lade være med at tænke sig tilbage i tiden og selv slappe af og bare være der og nyde det.
Men der er også en bagside derude, og nøj de sviner i deres små landsbyer , desværre for de er smukke synes jeg men føj der kan lugte..
Men jeg er stadig overvældet og kunne godt udforske landet lidt mere.
God Tur:-)

10 settembre 2025
Logo di Topas Travel

Risposta di Topas Travel

Hej Johnny

Tak for den fine beskrivende anmeldelse - man kan næsten lugte landsbyerne 🙂

De bedste hilsner
Signe / Topas

Velorganiseret rejse

Velorganiseret rejse. Der blev taget hånd om os deltagere fra vi landede i Marrakech til vi var tilbage i København. Dygtig turleder og lokal guide. Kokke der bare leverede på klokkeslæt på trods af primitive forhold. Gør det gerne igen

17 settembre 2025

Super god tur!

Super godt planlagt tur, og virkelig god og engagerede turledere (både de danske og den lokale guide). Dejligt autentisk pensionat.
Alt i alt, virkelig dejlig ferie, hvor alt fungerede godt og var som beskrevet.
Store anbefalinger af Topas herfra.

14 settembre 2025