I’m very grateful to the sales manager (women) and her patience. It was an issue with a registration. Also I had several questions about products in general. So with her help I made a choice. And... Leggi di più
Sede
Cambia sedeGildeweg 25, 4383 NJ Vlissingen, NL
Prima product (PUR schuim) tegen goede prijs. Zeer snel geholpen door heel vriendelijke medewerker. Hij had alleen wat moeite met het invoeren/controleren van mijn gegevens (postcode enz.). Kan ook he... Leggi di più
Het is mogelijk om via de site in 10 min te bestellen, maar ook de winkel bezoeken mogelijk op leuke tijdschema,s. Vriendelijk en behulpzaam personeel en bij regelmatig bezoek wordt je al bij naam aa... Leggi di più
Factuur omgezet naar bedrijf zodat ik mijn aankoop kon declareren, geen moeite voor deze mannen, vaak word er gezucht en gesteund. Maar hier word ik altijd prima geholpen
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Toolstation. Professioneel gereedschap voor de laagste prijs! Toolstation levert professioneel gereedschap voor de laagste prijs. Iedereen kan bij Toolstation bestellen, zowel de vakman als de serieuze doe-het-zelver. Gratis bezorging bij bestellingen v.a. €40,-
Gildeweg 25, 4383 NJ, Vlissingen, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Le persone hanno visualizzato anche
Goede service,normale prijzen
Altijd de moeite waard om hier eerst…
Altijd de moeite waard om hier eerst naar de prijs te kijken
Tool is sharp and perfect for my job.
Tool is sharp and perfect for my job.
Perfect stukje gereedschap.
Makkelijk via web winkel besteld en…
Makkelijk via web winkel besteld en volgende dag opgehaald bij de winkel
Goede artikelen tegen een reeële prijs…
Goede artikelen tegen een reeële prijs en vriendelijke service!
De kennis van de verkoper en het feit…
De kennis van de verkoper en het feit dat hij net wat meer stappen deed dan nodig was om ons te helpen heeft ons blij verrast. Waar vind je dat nu nog? Het voelde als service van de bovenste plank toen hij onze aankoop ook nog voor ons in onze auto zetten. Chapeau!!!
Goed geholpen en goede service.
I’m very grateful to the sales manager…
So with her help I made a choice. And the product is perfect 👌
ik wil gewoon mijn factuur als ik wat…
ik wil gewoon mijn factuur als ik wat haal in de winkel en nu moet ik er een poos naar zoeken en inloggen. veel gedoe dus. zorg ervoor dat dat direct gemaild wordt, nu ga ik liever naar een ander omdat mn administratie zoveel tijd in beslag neemt
Er lag gewoon klaar wat besteld was
super bediening
Goed advies
Goed advies, zeer behulpzaam, mooie service van thuisbezorging van een bestelling.
veel gereedschappen en goede informatie…
veel gereedschappen en goede informatie wat te gebruiken
Snelle service,..
Vriendelijk en behulpzaam personeel en bij regelmatig bezoek wordt je al bij naam aangesproken, hetgeen iets heeft.
Aardig en behulpzaam medewerkers 👍🏽
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.