Had urgent kleine schroevendraaiers nodig. ‘s Avonds laat besteld, kreeg ‘s ochtends vroeg al bericht dat ze bij Toolstation Scheveningen klaar lagen. Twee series precisieschroevendraaiers voor samen... Leggi di più
Sede
Cambia sedeKoppelstokstraat 10-14, 2583 CL Den Haag, NL
Zocht een bandschuurapparaat nadat mijn Makita na 25 jaar was over overleden. Gelet op mijn leeftijd geen behoefte aan een apparaat dat mij zou overleven. Zocht een apparaat dat mij van gemak zou kun... Leggi di più
Superlijm met hoge viscositeit gekocht, en het product was precies wat ik verwachtte en relatief goedkoop. Blij dat ik er meteen twee had gekocht, geen miskoop dus. Na bestellen zeer snel gereed voor... Leggi di più
Heel handige kleine hakselaar. Dit duitse merk is een heel goed en betaalbaar alternatief voor wat meer bekende namen. Zeer snel bestelproces en ophalen in winkel verliep soepel. Altijd vriendelijk en... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Toolstation. Professioneel gereedschap voor de laagste prijs! Toolstation levert professioneel gereedschap voor de laagste prijs. Iedereen kan bij Toolstation bestellen, zowel de vakman als de serieuze doe-het-zelver. Gratis bezorging bij bestellingen v.a. €40,-
Koppelstokstraat 10-14, 2583 CL, Den Haag, Paesi Bassi
Ik bestel en ophaal al jaren hier
Ik bestel en ophaal al jaren hier. Locatie Scheveningen Ze zijn top!
Ruim assortiment en snelle levering
Ruim assortiment en snelle levering. Vriendelijk en behulpzaam personeel.
Aardig en hulpzaam medewerkers bij deze…
Aardig en hulpzaam medewerkers bij deze filiaal
Zeer behulpzame en aardige medewerker.
Zeer behulpzame en aardige medewerker.
Winkel ziet er heel netjes uit.
Aardig (vrolijk) personeel
Aardig (vrolijk) personeel, snel geholpen en er werd mee gedacht. Fijne ervaring! Dat geeft weer een beetje vertrouwen!
Fijne mensen aan de balie, met kennis van zaken.
Fijne mensen aan de balie, fijne website en een geweldige catalogus/assortiment.
Op gezocht op de internetsite
Op gezocht op de internetsite, gekeken of het voorradig was en opgehaald. Prima service en deskundig personeel.
Top bedrijf vooral de vestiging in…
Top bedrijf vooral de vestiging in Scheveningen, vriendelijke mensen die bereid zijn om je te helpen! Meeste op voorraad en voor schappelijke prijzen.
leuke lui die meedenken
Vriendelijk en klantvriendelijk.
Vriendelijk geholpen door de…
Vriendelijk geholpen door de medewerkers toolstation...
Profi voor iedereen
Eindelijk een bouwmarkt met profi spullen die toegankelijk is voor de klusser. Een verademing in vergelijking tot de traditionele bouwmarkten
Vriendelijke mensen achter de counter…
Vriendelijke mensen achter de counter die nog weten wat klant vriendelijkheid en service inhoud. Als je hier niet slaagt an weet ik het ook niet!
Top personeel en top winkel
Goed, duidelijk en snel
Op de site het onderdeel uitgezocht en gelijk kunnen zien dat het nog voorradig was in de betreffende winkel. Door het personeel goed en snel geholpen.
Het product was voorradig en alles is…
Het product was voorradig en alles is snel afgehandeld
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.