Ik had 2 gereedschap cadeaus besteld voor m'n schoonzoons voor onder de kerstboom. Na levering bleek er maar 1 item in de doos te zitten. Email contact gehad met Govert van Toolstation, met kerstavond... Leggi di più
Sede
Cambia sedeGildestraat 227C, 2671 BW Naaldwijk, Zuid-Holland, NL
Wisten meteen wat ik zocht en dachten mee Krappe parkeergelegenheid aanwezig, maar tot nu toe altijd mijn auto kwijt
Snelle service: vandaag besteld, morgen in huis. Minder enthousiast over de Wolfcraft MG 600 Pro kitpistool. De kit blijft lopen als je stopt met knijpen en het pistool kan het laatste deel (orde... Leggi di più
Ik had al een tijd niks meer gekocht bij Toolstation, omdat ik met pension ben , dus uitgewerkt. Maar ik vind klussen nog steeds leuk.Ik had iets nodig en vond het bijzonder dat ik nog steeds in... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Toolstation. Professioneel gereedschap voor de laagste prijs! Toolstation levert professioneel gereedschap voor de laagste prijs. Iedereen kan bij Toolstation bestellen, zowel de vakman als de serieuze doe-het-zelver. Gratis bezorging bij bestellingen v.a. €40,-
Gildestraat 227C, 2671 BW, Naaldwijk, Zuid-Holland, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Le persone hanno visualizzato anche
Snelle verwerking van orders
Bestellingen eenvoudig te maken en ze worden snel verwerkt. Medewerkers zijn aardig en behulpzaam.
Altijd goede producten voor de juiste…
Altijd goede producten voor de juiste prijs. Snel af te halen en een groot assortiment.
Fijne zaak
Wisten meteen wat ik zocht en dachten mee
Krappe parkeergelegenheid aanwezig, maar tot nu toe altijd mijn auto kwijt
Je wordt altijd goed geholpen door de…
Je wordt altijd goed geholpen door de medewerkers en met de app weet je wat er op voorraad is. Buiten dit zijn hun producten van goede kwaliteit.
Potrebbe usare l'IA per rispondereMostra di più
Leuke verkoper
Leuke verkoper, maar factuur via de mail werkt niet, en het bedrijf bellen is al helemaal een onmogelijke zaak

Risposta di Toolstation - Naaldwijk
Er was weinig op voorraad en er was…
Er was weinig op voorraad en er was een pinstoring al een paar dagen waar ze niks aan konden doen

Risposta di Toolstation - Naaldwijk
Latex gekocht die was zo oud dat hij…
Latex gekocht die was zo oud dat hij vol klonten zit.
In de reactie van Toolstation staat dat hij is omgewisseld maar dat is zeker niet waar

Makkelijk besteld via internet
Makkelijk besteld via internet, snelle reactie en prettige service bij het ophaalpunt
Makkelijk te bestellen
Makkelijk te bestellen, en in mijn dorp zit een toolstation winkel, dus makkelijk ophalen. Ook was het personeel aardig en behulpzaam. Het product is van Makita, dus dat zit wel goed.
Snel geregeld lag netjes klaar
Verwerkings tijd prima
Verwerkings tijd prima. Email volgde daarop snel en materiaal.lag al toonbank gereed. Enkel nummer en naam was nodig.
Vriendelijk, behulpzaam personeel
Via de website zocht ik een artikel en ging het ophalen in de winkel. Een vriendelijke behulpzame dame stond me te woord, nam de tijd en ik ging naar buiten met een beter product dan ik in gedachten had.
Slecht voorgelicht door verkoper
Slecht voorgelicht door verkoper. Deze gaf aan dat ik een gratis accu kreeg bij aanmelden van de machine. Dit bleek echter niet zo te zijn dus voor mijn gevoel een te dure aankoop.

Bestelling zoals aangeboden uitgevoerd
Bestelling boor
Bestellen en afhalen ging makkelijk. Behulpzame mensen. Mooie, overzichtelijke winkel.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.