Toolstation - Leeuwarden Recensioni 304

TrustScore 4 su 5

4,2

Slauerhoffweg 9, 8912 BH Leeuwarden, NL

Valutata 5 stelle su 5

Online besteld en binnen een oogwenk ligt het klaar om afgehaald te worden. In het filiaal wordt je vervolgens snel en vriendelijk geholpen Super.

Valutata 5 stelle su 5

Ik was opzoek naar afdicht tape. En zocht dit algemeen online waarna ik bij Toolstation terecht kwam. Wel eens van gehoord, maar nog nooit fysiek een bezoek gebracht. Nooit geweten dat Toolstati... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik had twee harpsluitingen nodig. Via de app kwam ik snel op het gewenste type. Enige minpuntje was dat de toelaatbare werklast niet in de app of catalogus staat, maar je kunt niet alles hebben. Ophal... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di utensili
  2. Negozio di ferramenta

Scritti dall'azienda

Toolstation. Professioneel gereedschap voor de laagste prijs! Toolstation levert professioneel gereedschap voor de laagste prijs. Iedereen kan bij Toolstation bestellen, zowel de vakman als de serieuze doe-het-zelver. Gratis bezorging bij bestellingen v.a. €40,-

• Slauerhoffweg 9, 8912 BH, Leeuwarden, Paesi Bassi

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Super

Online besteld en binnen een oogwenk ligt het klaar om afgehaald te worden.
In het filiaal wordt je vervolgens snel en vriendelijk geholpen
Super.

25 aprile 2026

Geen advies en kennis

Geen advies. Hier is het boek met wat we hebben en zoek maar uit wat je wilt hebben. Medewerkers hebben kennis en geven geen advies wat je het beste kunt kopen voor een specifieke klus. Jammer.

4 aprile 2026
Valutata 1 stelle su 5

Slechte ervaring ze reageren niet op…

Slechte ervaring ze reageren niet op emails en telefonisch kom je in de wacht
Wil mijn bestelling annuleren kan blijkbaar niet en had al betaald dus mijn geld ben ik kwijt
Ze reageren niet op mijn vele emails
En nog steeds wachten op mijn geld zou binnen 10 werkdagen op mijn rekening staan stond in een email die ik 28 maart kreeg want toen kon er wel gereageerd worden na mijn review op trustpilot

28 marzo 2026
Non scritta su invito

Beste Gerda,

Hartelijk dank voor uw bericht en onze oprechte excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren.

Door een recente systeemwissel is het momenteel drukker dan gebruikelijk bij onze klantenservice. Uiteraard doen wij ons uiterste best om iedere klant zo goed mogelijk en zo snel mogelijk te helpen, maar helaas heeft dit in uw geval geleid tot een vertraagde reactie.

Ik heb uw situatie nagekeken en zie dat u na het plaatsen van uw bestelling contact met ons heeft opgenomen met het verzoek om de order te laten verzenden in plaats van af te halen in de door u gekozen vestiging. Helaas is het, zodra een bestelling in verwerking is genomen, niet meer mogelijk om deze tussentijds te wijzigen of te annuleren. Dit doen wij om verdere vertragingen en mogelijke fouten in het proces te voorkomen.

Natuurlijk begrijpen wij dat dit niet de gewenste uitkomst voor u is. Daarom heb ik inmiddels contact opgenomen met de betreffende vestiging waar uw bestelling klaar ligt, met het verzoek om de order alsnog te annuleren en het aankoopbedrag terug te storten.

U ontvangt het volledige bedrag binnen 10 werkdagen terug op de rekening waarmee de betaling is gedaan.

Nogmaals onze welgemeende excuses voor het ongemak en de late reactie. Mocht u nog vragen hebben, dan helpen wij u uiteraard graag verder.

Valutata 1 stelle su 5

De super slechte kwaliteit van de houten…muizenval

De slechte kwaliteit van de houten muizenval.Niet te bevatten dat dit product door Toolstation wordt verkocht.
Het hout zeg maar lolly stokje ,qua dikte ,kon het nietje niet eens vasthouden,vloog er direct uit na proefdraaien en was onvindbaar.Duidelijk was me wel dat dit product door u nooit is uitgeprobeerd,zo slecht,niet alleen het hout te dun ook het nietje zat te hoog
Kortom een echt Chinees product waar je niks mee kon.Ik had zo.n product kinnen kopen bij Action, maar niet bij Toolstation
Miskoop ,miskoop

27 marzo 2026
Non scritta su invito

Beste Foxje,

Wat vervelend om te horen dat u zo’n slechte ervaring heeft gehad met de muizenvallen. Dat is uiteraard niet de kwaliteit die u van ons mag verwachten. Onze excuses voor het ongemak en de frustratie, zeker omdat u er speciaal voor bent gaan fietsen.

We lossen dit graag voor u op. U kunt het product retourneren in een van onze vestigingen, maar om u extra moeite te besparen kunnen wij het aankoopbedrag ook rechtstreeks aan u terugstorten. Hiervoor ontvangen wij graag uw rekeningnummer via een privébericht of e-mail.

Nogmaals onze excuses en bedankt dat u dit met ons heeft gedeeld uw feedback helpt ons om onze kwaliteit te verbeteren.

Valutata 3 stelle su 5

Aankoop en ophalen ging prima

Aankoop en ophalen ging prima, helaas thuis bij uitpakken bleek er een deuk in het vat te zitten. Bij ophalen dus eigenlijk eerst controleren.

1 febbraio 2026

Beste klant,

Bedankt voor uw terugkoppeling. Het spijt ons te horen dat er een beschadiging was bij het uitpakken. U kunt het product laten beoordelen door de medewerkers in de shop of een foto sturen naar info@toolstation.nl. We zullen ons proces evalueren om dit in de toekomst te voorkomen.

Toolstation

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più