Toolstation - Leerdam Recensioni 102

TrustScore 4.5 su 5

4,4

Schaiksehof 2, 4143HC Leerdam, NL

Valutata 5 stelle su 5

Online bestellen en in de tijd dat je onderweg bent de bevestiging binnen dat de spullen klaarstaan

Valutata 4 stelle su 5

Prettige persoonlijke deskundige service en bediening! Producten tegen een prima prijs. Nadeel van het concept vind ik dat je niet zelf kunt rondstruinen in de winkel (je moet vooraf exact weten wat j... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik heb in Leerdam een compressor van Stanley , de DST100/8/50 SL Silent besteld, eerst had ik een andere maar die heb ik terug gebracht, deze maakte te veel geluid voor een appartement 97DB. Maar de... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Na veel zoeken bij jullie juiste artikel met de juiste aansluitingen (met aanpassing) gevonden en het past nog ook al is het een ander merk! (met wel aanpassing) welke mij meedeelde "niet meer leverba... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di utensili
  2. Negozio di ferramenta

Scritti dall'azienda

Toolstation. Professioneel gereedschap voor de laagste prijs! Toolstation levert professioneel gereedschap voor de laagste prijs. Iedereen kan bij Toolstation bestellen, zowel de vakman als de serieuze doe-het-zelver. Gratis bezorging bij bestellingen v.a. €40,-

• Schaiksehof 2, 4143HC, Leerdam, Paesi Bassi

3 stelle
2 stelle
1 stella

Perfect

Snelle levering, veel keuze en goeie deals!

24 marzo 2026

Risposta di Toolstation - Leerdam

Bedankt voor uw positieve feedback! Fijn om te horen dat uw bestelling snel is geleverd. We streven ernaar om onze leveringen zo vlot mogelijk te laten verlopen. Graag tot een volgende bestelling!

Valutata 2 stelle su 5

In de ochtend kwam ik vragen om…

In de ochtend kwam ik vragen om spijkers voor onze tacker. Deze vraag leek de mevrouw achter de balie nogal belachelijk te vinden. Ze stuurde ons weg zonder onze vraag serieus te nemen. Mijn partner griste nog snel de catalogus mee en daarin stonden onze spijkers gewoon vermeld. Bij terugkomst in de middag werden wij goed geholpen door de jongen, wiens eerste werkdag het was. Mevrouw liet zich schielijk zo weinig mogelijk zien...

22 settembre 2025

Risposta di Toolstation - Leerdam

Het spijt ons te horen dat u in de ochtend niet serieus bent genomen. We vinden het fijn dat u in de middag wel goed geholpen bent. Uw feedback over de ochtendmedewerker nemen we ter harte om onze service te verbeteren. Dank voor uw tijd.

Valutata 1 stelle su 5

Wel betalen maar geen bestelling bekend

Half uur na bestelling en betaling via internet was er in de winkel niets bekend van mijn bestelling. Man achter balie zei dat ik nogmaals moest betalen en anders verviel de bestelling en zou ik mijn geld terugkrijgen. Te gek voor woorden want het betreffende artikel lag gewoon op de stelling.geweigerd nogmaals te betalen en eiste mijn bestelling want die had ik al betaald!!!!!geen denken aan en uiteindelijk heeft deze man een meerdere gebeld en mocht hij het na een smeekbede meegeven.een prima werknemer maar een zeer slecht bedrijf met een nog slechter organisatie!!tijd voor verbetering zou ik zeggen,wat dit kost veel klanten!!

28 agosto 2025
Non scritta su invito

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw bericht en het onder onze aandacht brengen van dit probleem. Het spijt ons te horen dat u geen bevestiging heeft ontvangen van uw bestelling. Dit is uiteraard niet de ervaring die we voor onze klanten willen bieden, en we begrijpen dat dit erg vervelend voor u is.
Er kan zich een situatie hebben voorgedaan waarin een betaalstoring is ontstaan tussen uw bank en de onze. In dergelijke gevallen kan het zijn dat het bedrag wel van uw rekening is afgeschreven, maar om een technische reden niet bij ons is aangekomen. Dit soort situaties komt gelukkig niet vaak voor, maar kan incidenteel optreden bij betalingen via bepaalde betaalmethoden.
Als dit het geval is, ontvangt u het betaalde bedrag doorgaans binnen 5 werkdagen terug op uw rekening. Dit is een standaardprocedure van de banken om ervoor te zorgen dat u het bedrag niet onterecht kwijt bent. Het beste kunt u tot 10 dagen na de afschrijving zoeken op bedrag omdat het bedrag word terug gestort onder de naam Braintree of Paypall. U kunt het beste terug zoeken op bedrag tot 10 dagen na de afschrijving.
Mocht u na deze periode nog steeds geen terugbetaling of bevestiging van uw bestelling hebben ontvangen, verzoeken wij u vriendelijk om een screenshot van de afschrijving met ons te delen als antwoord op deze mail. Wij gaan dan onmiddellijk met onze bank in overleg om het probleem verder te onderzoeken en te zorgen voor een oplossing.
We hopen dat dit het probleem voor u oplost en danken u voor uw geduld en begrip. Mocht u nog vragen hebben of als er iets anders is waarmee we u van dienst kunnen zijn, laat het ons dan gerust weten.

Toolstation

Valutata 1 stelle su 5

Shagrijnige medewerkers

Producten zij prima. Service is belachelijk. Wat een shagrijnig mens achter de balie. Al een aantal keer wat opgehaald bij die vrouw en is chronisch shagrijnig.

16 agosto 2025

Beste klant,

Het spijt ons te horen dat de service niet aan uw verwachtingen voldeed. We waarderen uw feedback over de producten en de onvriendelijke ervaring. We zullen dit intern bespreken.

Toolstation

Toolstation leerdam

Toolstation Leerdam is een prettige winkel. Je kunt voor de deur parkeren en de inrichting is mooi opgezet. De medewerkers zijn vriendelijk. Meestal gebruik ik click en collect. Als ik soms een artikel nodig heb die niet van tevoren besteld is dan merk je dat het personeel niet altijd voldoende inhoudelijke kennis heeft om je te helpen. Ze zijn lang aan het zoeken in het boekje of geven aan het zelf ook niet goed te weten. De app werkt prettig en geeft ook goed aan of een product wel of niet op voorraad is. Wel vind ik het overbodig dat je drie mails krijgt als je iets besteld. Een bevestiging van de bestelling en een melding dat het klaar ligt lijkt me voldoende. (2 mails)

16 agosto 2025

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più