Altijd prettig winkelen bij toolststion. Je wordt nog geholpen aan een toonbank, wat erg prettig is wanneer je geen proffesionele klusser bent. Altijd vriendelijk en behulpzame medewerkers.
Sede
Cambia sedeDaalmeerstraat 4, 2131 HC Hoofddorp, NL
Alles wat ik nodig had was op voorraad. Alleen bij het afhalen was er niet goed naar de aantallen gekeken, het werd wel door medewerker die het pakte gezien en direct aangevuld. Dus een goede naco... Leggi di più
De mensen van Toolstation nemen uitvoerig de tijd om mee te denken over de projecten waar je mee komt. Ze bieden adviezen en alternatieven waar je zelf nog niet aan hebt gedacht. En voor zover ze de p... Leggi di più
Bij nood is Toolstation de eerste plek waar we gaan kijken. Indien op internet aanwezig kan je het dezelfde dag nog ophalen. Goede prijzen, assortiment en super handig bij tijdsgebonden projecten
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Toolstation. Professioneel gereedschap voor de laagste prijs! Toolstation levert professioneel gereedschap voor de laagste prijs. Iedereen kan bij Toolstation bestellen, zowel de vakman als de serieuze doe-het-zelver. Gratis bezorging bij bestellingen v.a. €40,-
Daalmeerstraat 4, 2131 HC, Hoofddorp, Paesi Bassi
Altijd prettig winkelen bij…
Alles op voorraad, wel aantallen checken
Alles wat ik nodig had was op voorraad.
Dus een goede nacontrole.
Afhaalservice is top!
Wat ik het meest prettig vind, is een bestelling die al snel daarna kan worden afgehaald. Niks zoeken, het ligt gewoon klaar. Vaak beter en goedkoper dan de bouwmarkt. En soms leuke aanbiedingen.
Goedkoop, ruime openingstijden, en prima assortiment
Wat je ook nodig hebt, 95% er van vind je hier voor een prima prijs. (En voor de rest helpen ze je aan een goed alternatief)
Bij nood is Toolstation de eerste plek…
Prima bedrijf,
Prima bedrijf,
Vriendelijk en hulpvaardig personeel in Hoofddorp.
Goed spul!
Zeer deskundig en hulpvaardig
Zeer deskundige, professionele en vriendelijke medewerkers.
Goede uitleg en een uitstekende prijs…
Goede uitleg en een uitstekende prijs kwaliteit verhouding
Toolstaltion, goede adviezen en producten.
Mijn ervaring is bij toolstation dat ze met kennis en mogelijkheden met je meedenken opzoek naar de juiste oplossing voor je probleem. En een uitgebreid assortiment hebben. En ook daarin krijg je een goed advies.
Vriendelijke behandeling en toelichting…
Vriendelijke behandeling en toelichting op vragen door personeel.
Fijne winkel met een groot assortiment
Fijne winkel met een groot assortiment. Heb een kraan besteld en kon hem de volgende ochtend al ophalen.
Website werkt vlot en goed
Website werkt vlot en goed. Vriendelijk personeel in de winkel.
Het product was op voorraad
Het product wat ik zocht was op voorraad, en er werd meegedacht voor een ander artikel voor een lager prijs
Ik hou van snelle info
Ik hou van snelle info. Dus zo snel mogelijk met de juiste info zo ging het daar vond ik
Vriendelijk én deskundig
Zeer vriendelijk behandeld en ook zeer deskundig. Ik kwam voor decoupeerzaagjes en degene die me hielp ging ook nog even mijn gehuurde decoupeerzaag uitleggen en waarschuwde me om de plank goed vast te zetten i.v.m. veiligheid.
Ik kom hier al lang en heel erg graag.
prima voorlichting
Snelle levering en goede prijs.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.