Super eenvoudige app, waarin je goed kunt zien wat er voorradig is in jouw gekozen filiaal. Ontzettend groot assortiment! Het ophalen ging ook ontzettend eenvoudig en snel. Perfect als je iets direct... Leggi di più
Sede
Cambia sedeTransportweg 5, 7007 CL Doetinchem, NL
Snel een nieuw 40/40 dubbel cilinderslot nodig, maar bij bouwmarkten niet op voorraad. Gezocht op site bij Toolstation, daar wel te koop. Gereserveerd, betaald, afgehaald. Past perfect! Fijne ervaring... Leggi di più
Onvriendelijk personeel. Ik wilde uitleggen waarom de online aankoop niet was gelukt, maar ik werd meteen in de rede gevallen en mij werd vervolgens gezegd dat het probleem wat ik vertelde niet waar k... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Bestelling stond netjes klaar en was zoals aangegeven op voorraad. makkelijk te vinden ,en genoeg keuze
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Toolstation. Professioneel gereedschap voor de laagste prijs! Toolstation levert professioneel gereedschap voor de laagste prijs. Iedereen kan bij Toolstation bestellen, zowel de vakman als de serieuze doe-het-zelver. Gratis bezorging bij bestellingen v.a. €40,-
Transportweg 5, 7007 CL, Doetinchem, Paesi Bassi
Personeel service
Vriendelijk en op tijd
Gewenste artikel op voorraad en lag…
Gewenste artikel op voorraad en lag snel klaar voor ophalen. Prettig en snel geholpen
prima service,fijn geholpen
goede service snel geholpen
Vriendelijk en behulpzaam
Medewerkster actief gezocht naar alternatief artikel en gevonden. Vriendelijk en klantvriendelijk. Top
Goeie service in Doetinchem
Vriendelijke medewerkers, mocht passen terwijl er officieel geen hokjes waren. Dachten goed mee en heb daardoor uiteindelijk een prettige en kwalitatief goede werkbroek aan kunnen schaffen!
Goede service, aardige mensen.
Spullen stonden klaar (natuurlijk!). Geen druk, de tijd genomen voor mijn vragen. Ik kreeg zelfs hulp bij het naar de auto brengen van de aankoop.
Goede website en complete…
Goede website en complete specificaties.
Goede prijs.
Prettige mensen.
De trekbandjes zijn van zeer matige kwaliteit
De UV bestendige brede trekbandjes zijn zo slap dat je ze bij het met de hand aantrekken al kapot krijgt. Helaas geen trekbandjes van toolstation meer voor mij.
Het winkelpersoneel is zeer vriendelijk…
Het winkelpersoneel is zeer vriendelijk en behulpzaam. De prijs van de gekochte artikelen is prima.
SÚPERSLECHTE ERVARING IN DOETINCHEM!!
Ik kocht een slagmoermachine [werd opgestuurd] en een 21mm dop [meegenomen uit de winkel in Doetinchem] om wielbouten los te kunnen draaien.
Machine kwam thuis en ik ontdekte dat er een verloop 3/8 - 1/2 nodig was. Terug naar de winkel. Na 15 min zoeken in een niet meer actueel boekje en turen op het scherm kreeg ik de boodschap. Kijk maar op internet. WAT EEN WAARDELOZE ERVARING!!! AMATEURS!!!!
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.