Ondanks dat ik 3 minuten na sluitingstijd binnenkwam, werd ik zeer behulpzaam geholpen, zonder maar enigszins het idee te krijgen dat ze liever naar huis wilden en werd ondanks het tijdstip nog geweze... Leggi di più
Sede
Cambia sedeIndustrieweg 2, 3771 MD Barneveld, NL
Ik had een 18V cirkelzaag besteld, is een actie waarbij de benodigde accu + lader gratis zijn. Helaas bleek de accu niet voorradig. Contact opgenomen en de medewerker stelde voor dat ik er eentje... Leggi di più
Kocht dit jaar een Karchen hoge druk reiniger. Na paar maanden stuk. Geen nood, garantie. Op 23/7/24 apparaat ingeleverd bij Toolstation Barneveld. Nu, 6/9/24 nog steeds niet terug. Probleem is ook da... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Bijzonder vriendelijk en behulpzaam personeel op locatie Harselaar-Barneveld. Ik heb slechts paar kleine afsluitdopjes gekocht voor cv-leidingen, die de volgende dag al in huis waren, en gratis bezorg... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Toolstation. Professioneel gereedschap voor de laagste prijs! Toolstation levert professioneel gereedschap voor de laagste prijs. Iedereen kan bij Toolstation bestellen, zowel de vakman als de serieuze doe-het-zelver. Gratis bezorging bij bestellingen v.a. €40,-
Industrieweg 2, 3771 MD, Barneveld, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Laat de klant niet de dupe worden van een systeemverandering
Slechte communicatie door systeem, lange wachttijden telefonisch
Klantvriendelijk, snelle service
Snelle leveringen, duidelijke uitleg over garantie aanvragen
Potrebbe usare l'IA per rispondereMostra di più
Lekker vlot
Online besteld en ik kon meteen er heen om het op te halen, lekker vlot dus en vriendelijke personeel

Risposta di Toolstation - Barneveld
Bestellen, online betalen en ophalen.
Doorgaans goede producten, nette prijzen maar vooral het bestelgemak is ideaal voor mij. Online bestellen en betalen, wat later ophalen.
behulpzaam
Groot assortiment en prettige prijzen.
Prima snelle service als altijd!
Duidelijke vestiging voorraad op…
Duidelijke vestiging voorraad op website. Dus langsrijden en ophalen.
Goed ter woord gestaan gelijk het goede…
Goed ter woord gestaan gelijk het goede producten gepakt
4 voudig raam besteld in de winkel Barneveld
4 voudig raam besteld in de winkel Ede, maar moest het ophalen in Barneveld en dat was geen probleem, maar toen ik in Barneveld was hadden ze de dus de verkeerde en was ik dus voor niks naar Barneveld gereden en daar was ik zeker niet blij mee.
Ik had het samen met de medewerker in ede besteld dus we hadden de goede alleen in Barneveld klopte het niet, nog wel een klacht ingediend maar daar kreeg ik een antwoord dat nergens op sloeg

Risposta di Toolstation - Barneveld
mijn producten lagen keurig klaar in de…
mijn producten lagen keurig klaar in de winkel
Dik te vreden altijd
Kraan gekocht
De kraan die ik nodig had moest besteld worden maar was vlug ter plaatse. Ondanks dat we midden in de feestdagen zaten. Communicatie was duidelijk.
Ik ben erg vriendelijk en prettig geholpen.
Prima geholpen
Prima geholpen. Had beter call and collect kunnen doen. Gelukkig waren de medewerkers erg behulpzaam.
Vlotte en vriendelijke bediening
Gemakkelijk besteld, gemakkelijk parkeren voor de winkel, vlotte en vriendelijke bediening bij afhalen, producten van goede kwaliteit
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.