Jeg vil gerne give en stor ros til Tina fra Tøjeksperten i Hørsholm for den fantastiske service i torsdags. Hun var utrolig hjælpsom, imødekommende og professionel, og gjorde hele oplevelsen både nem... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Min søn havde købt et par bukser i tøjeksperten i Randers C. Han havde dem på én gang og opdagede et lille hul foran. Butikken byttede bukserne uden at blinke. Rigtig god behandling.
L'azienda ha risposto
Besøgte Tøjeksperten i Ringe, mandag d. 13/4-26. Godt varesortiment med fine tøjmærker, og god service fra personalet. Købte Walking-shoes New Balance til kun 699,-. i blå farve. Personen s... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Har bestilt et par hvide new balance sko. De blev leveret inden for 2 dage derudover var det vildt god og hurtig service i Valby. Så kæmpe 5 stjerner for det. Bestilt til butik d. 9/05 kl 15 ish anko... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Stort udvalg af Herretøj // Fri fragt v/ 499,- // Gratis retur // 1-2 dages levering // Størrelser fra S-8XL
Fordele hos Tøjeksperten
Scritti dall'azienda

- Gratis levering!
- Vi sender alle bestillinger fragtfrit, når du køber for 499,- eller mere på Tøjeksperten.dk.
- Byt i alle vores butikker
- Du kan bytte og returnere i alle vores +115 butikker landet over. Find en butik nær dig på Tøjeksperten.dk/butikker
- Hurtig levering
- Vi leverer indenfor 1-2 hverdage. Levering er gratis, når du køber for 499,- eller mere. Vi tilbyder levering til din adresse, til GLS pakkeshops eller til afhentning i en af vores +115 butikker.
- Reserver online og hent i butik
- På Tøjeksperten.dk kan du reservere varen og afhente samme dag i butikken.
Informazioni di contatto
Göteborgvej 15-17, 9200, Aalborg SV, Danimarca
- kundecenter@tojeksperten.dk
- www.toejeksperten.dk
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Tøjeksperten i Ringe.
Tøjeksperten i Ringe.
Blev betjent af Victor i forbindelse med køb af vinterjakke. Rigtig god oplevelse, meget imødekommende og serviceminded. Butikken har et god udvalg og fine priser.

Risposta di Tøjeksperten
Jeg har været i Tønder afdelingen
Jeg har været i Tønder afdelingen, for at købe et par bukser. Det var en virkelig god oplevelse. Deres service og måde at betjene mig på, var ganske unik! De var engagerede og energiske for at hjælpe, de lyttede til mine ønsker, og fandt lige det jeg ønskede. Jeg kom hjem med lidt mere end jeg kom for, fordi de var så behagelige, og gode ekspedienter. Jeg vil til enhver tid gerne komme igen og købe beklædning der. Tak for en god oplevelse i jeres Tønder afdeling.

Risposta di Tøjeksperten
Jeg blev henvist af Christian fra…
Jeg blev henvist af Christian fra Magasin Kongens Nytorv til Tøjeksperten i Frederiksberg centret, da de havde den farve vi efterspurgte, der blev vi mødt af en utrolig sød og venlig ung mand Samson meget imødekommende og flink. vi fik en rigtig god betjening, samt vi fik købt det vi ville og gik glade og tilfredse hjem.

5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ til Johan i RC
Har lige haft den bedste oplevelse i Tøjeksperten i Rødovre Centeret.
En gennemført god behandling af Johan som rådgav og vejledte på den allerbedste og mest behagelige måde.
Kommer helt afgjort igen næste gang der skal købes tøj.
5 kæmpe stjerne til Johan og hans ekstraordinære gode service og behandling

Risposta di Tøjeksperten
Altid super god service og meget…
Altid super god service og meget hurtigt levering af varerne.
Kan kun anbefales.

virker bare
har handlet her i lang tid nu, kan godt være lidt dyre måske, men kundeservice er helt i top :)

Risposta di Tøjeksperten
Danmarks bedste service er givet i…
Danmarks bedste service er givet i tøjeksperten i Kolding storcenter, venlig medarbejder der har givet den bedste service! Han bearbejdede opgaven til ug!

Virkelig flot kundeservice Mia 👌
Har lige talt med Mia i kundeservice, vedr. en pakke, der er på vej til mig. Sikke en flot service hun yder. Mange tak.

Altid 1 klasses service Aalborg City Syd
Har i dag handlet med Kenni i Tøjeksperten Aalborg City Syd!
Som altid får man en dejlig og behagelig betjening af af ham! Han er altid hjælpsom og ærlig overfor os.
Hans fortjeneste at Tøjeksperten altid er vores fortrukne sted at handle
Mvh Jesper

Risposta di Tøjeksperten
Det bedste sted at købe tøj og et…
Det bedste sted at købe tøj og et fantastisk personale.

Risposta di Tøjeksperten
Jeg synes det er Tøjexpertens "udsalg"…
Jeg synes det er Tøjexpertens "udsalg" er nederen.Man skal købe 3 stykker tøj til 2 stks pris.På tøj der i forvejen er rigtig dyrt.jeg kan ikke rigtig se fidusen.Med mindre man er indehaver af butikken.Der er af og til 25 % på tøj.Der er da et bedre tilbud.Så skal man gå på udsalg og tvinges til at kæbe 3 stykker tøj.

Tak for hurtig ekspedition
Tak for hurtig ekspedition. Varen kom til tiden. Venlig betjening.

Risposta di Tøjeksperten
Virkelig uheldig oplevelse hos Tøjeksperten på Søndergade i Aarhus.
Jeg kom ind for at få pengene tilbage for en gave med byttemærke. Ekspedienten sagde, at det ikke kunne lade sig gøre. Jeg accepterede derfor at få lavet et tilgodebevis.
Da tilgodebeviset var lavet, fik jeg måske formuleret mig lidt smart i en fart og sagde noget i stil med: “Så vil jeg egentlig gerne have pengene tilbage.” Herefter lod ekspedienten som om han scannede/registrerede tilgodebeviset og påstod, at det først ville være registreret i systemet om 24 timer – og at det derfor ikke kunne udbetales før dagen efter. Det virkede mærkeligt, men jeg lod den ligge.
Senere samme aften gik jeg ind i Tøjeksperten i Bruuns Galleri og forklarede situationen. Her fik jeg god og professionel service, og de udbetalte pengene fra tilgodebeviset med det samme – uden problemer.
Det gør det tydeligt for mig, at ekspedienten på Søndergade løj og bevidst gjorde processen mere besværlig for at holde på pengene. Som prikken over i’et ønskede han os heller ikke en god aften, da vi gjorde det til ham.
En forretning bør ikke bygges på at vildlede kunder, men på ærlig service og respekt. Tøjeksperten Søndergade bliver nok ikke første valg en anden gang.

Risposta di Tøjeksperten
Altid god betjening i Tøj Eksperten i Næstved Storcenter.
Altid god betjening i Tøj Eksperten i Næstved Storcenter, hvor jeg senest var at handle i dag (med Hans Jørgen).
Har været fast kunde gennem mange år i butikken og fortsætter med dette som primær tøjbutik, især på baggrund af Hans Jørgen og Kasper, da man altid bliver taget godt imod.
Altid en fornøjelse at komme i en butik hvor denne service stadig eksistere og der er tid til en som kunde.
Stor anbefaling her fra.

Halvmopset ekspedient
Webshoppen leverer hurtigt, som man kan forvente af de fleste webshops. Jeg valgte at hente varen i deres butik, da det ville være nemt at prøve tøjet der og returnere. Men fik bitre og småsure kommentarer af butikschefen, fordi jeg ikke havde købt det direkte i hans butik. Så jeg prøvede det derhjemme istedet og vil undgå at forstyrre ham fremadrettet.
Returnering er lidt besværlig, da der ikke ligger returlabel i pakken, så man skal ind på deres hjemmeside for at bestille en label, man selv skal printe.

Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.