Tjingo Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisch hotel...netheid 9.5...eten is zeer verzorgd en verschillende standen...behulpzaam chapeau ..verzorgde kamers en gezellige terras...aanrader ocean view of zwembad kamer gaan zeker terug

Valutata 2 stelle su 5

Voor vertek gebeld met de vraag waar ik mij moet melden bij uitgang vliegveld Palma; Er staat iemand met een bord met uw naam.....20 minuten lopen vragen en zoeken maar niemand uiteindelijk gemel... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Het boeken van de vakantie op de website verliep gemakkelijk en zonder problemen. Vragen via de chat werden snel per email beantwoord.

Dettagli dell'azienda

1. Agenzia viaggi

Scritti dall'azienda

Tjingo is al meerdere keren door de bezoekers van Zoover verkozen tot beste en populairste online reisbureau, én tot beste zonvakantie-aanbieder. U boekt bij ons dus niet alleen de scherpste deal, maar ook met de zekerheid van uitstekende service. Inmiddels hebben al meer dan 1.000.000 vakantiegangers via Tjingo hun vakantie geboekt – voordelig, vertrouwd en zonder gedoe. Nog niet overtuigd? Met onze Laagsteprijsgarantie op reizen van onder andere TUI, Corendon, Alltours en vele andere bekende merken, weet u zeker dat u nooit te veel betaalt. Vergelijk zelf op Tjingo.nl – en ontdek hoeveel u kunt besparen op uw volgende zonvakantie.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

849 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 83% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

229 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Gisteren geboekt

Gisteren geboekt, er ging iets verkeerds aan deze kant . Contact gezocht met de chat , binnen een tijd van 20 minuten terug gebeld , contact gehad met Marieke, super vriendelijk gesprek gehad, hebben we alles telefonisch goed kunnen regelen ( niks geen chagrijnig mensen en binnen no time werd er opgenomen) Dank je wel lieve Marieke ,voor het meedenken en doen zodat wij onze reis toch hebben kunnen afronden. Dank jullie wel bij Tjingo Jannie

10 febbraio 2026
Non scritta su invito

Weer bij Tjingo uitgekomen

Goedkoopste aanbieder van door ons gekozen accomodatie. Zoeken en boeken was eenvoudig, met 1 grote maar die bijna alle boekungsites hebben. Gekozen selecties blijven niet allemaal actief na een wijziging. Je moet altijd goed opletten of je keuzes zijn blijven staan. Bijvoorbeeld datum, of kamerkeuze. Transferkosten moeten ook eerder getoond worden.

29 gennaio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Ik had een mail gestuurd

Ik had een mail gestuurd, om te vragen of ze een offerte konden maken, van een reis die ik had uitgezocht, meteen de dag erna werdt ik terug gebeld door Marieke ze was zo vriendelijk en behulpzaam door alles goed uit te leggen en heeft ons wederom weer een offerte gestuurd, waarna we meteen de aanbetaling hebben gedaan, en de reis geboekt.
Je wordt kwa klantvriendelijkheid bij Tjingo goed geholpen
Hopelijk kunnen we nog vele reizen, met een goede prijs boeken bij Tjingo
Gr Marjo Godding

27 gennaio 2026

1e keer tjingo

Boekingsproces is makkelijk.
1e keer tjingo. Via Schiphol naar Tunesië in september a.s. , dus kunnen over de reis nog niets beoordelen.
Per ongeluk van 1 reiziger voornaam verkeerd ingevuld, 1 telefoontje en het was gelijk veranderd. Top!

15 gennaio 2026

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più