Sjefen på tilbords karmsund høres rett og slett pissesur ut, og finnes ikke løsningsorientert. Vant en kalenderluke hos tilbords oasen og den ansatte der henviste meg til tilbords karmsund(også oasen,... Leggi di più

Bestilte en Modern House stekepanne til 1699kr i julegave. Etter kort tids bruk har noe brent seg fast i midten av stekepanna, og den buler på midten. Sendte bilder av stekepanne til kundeservice, men... Leggi di più

Jeg fikk julegaver fra barn , med byttelapp. Men Tilbords butikken finnes ikke i min by. Jeg må dra flere tussen km til nærmeste butikken. Og det finnes ingen andre mulighet til å utføre bytte. Vi... Leggi di più

Tilbords hadde fått beskjed fra helsemyndighetene om å tilbakekalle et produkt. Hadde kjøpt 2 av disse hos en forhandler som nå er nedlagt. Tok kontakt med tilbords kundeservice på mail. Etter 10 mail... Leggi di più

1,9

Scarso

TrustScore 2 su 5

Avslag på henvendelse men de ønsker deg en fin dag!

Kjøpte 4 brødformer på nett, og testa de med vanlig brødbakst. De holdt overhodet ikke mål, jeg spør om jeg kan få returnere de da de ikke svarer til forventningene og heller kjøpe annen type brødformer. Jeg baker over gjennomsnittet mye! Bruker penger på bra utstyr til kjøkken

Først får jeg et spørsmål på om de er kjøpt i butikk eller nett.
Svaret mitt er nettbutikken.
Så får jeg blankt avslag.

Man ser ikke at de er brukt en gang!
Original emballasje er inntakt
4 brødformer går nå i søpla og jeg er ferdig med å handle i butikken til bords.

Modig gjort av dere å møte kunder på den måten.

Hvordan kan man vite om et produkt holder mål hvis det ikke kan testes?

Ann

20 dicembre 2024

Velg en annen butikk!

For mange år siden hadde jeg en så ubehagelig opplevelse med personalet hos Tilbords at jeg gjorde en formell klage. Det ble avfeid og besvart med infantilt småprat. Jeg bestemte meg for ALDRI mer Tilbords! Men forleden gjorde jeg et nytt forsøk. Forepørselen ble besvart i en merkelig nedlatende og likegyldig tone, og svaret viste seg forøvrig å være feil. På nettet hadde jeg funnet at butikken i Sandvika Storsenter hadde varen inne ("5 butikker har varen") - men det stemte ikke. To jenter lekset opp for meg at det var fullt synlig på nettsiden, blablabla. Tilbords har åpenbart en elendig kundekultur, betjeningen er arrogant og kranglevoren, og "unnskyld" eller "beklager" vet de ikke hva betyr. Velg en annen butikk!

19 dicembre 2024

Dårlig nettbutikk , bra varer

Varene er fine, hadde bare nettbutikken vært bedre. Bestilte 9 varer den 1 desember. den 15 desember sendte jeg mail og lurte på hvorfor varene ikke hadde kommet. Fikk til svar at det var mye pakker i desember, og at jeg måtte være tålmodig. 4 dager senere ble varene mine returnert tilbake. Så ble ikke julegaver derfra i år.

15 dicembre 2024

Kjøpte Smeg kaffemaskin

Kjøpte Smeg kaffemaskin. Etter 2 år lager den gnisselyder. Jeg forsøker å få service, men etter endeløse forsøk på å få levert den inn, og utallige meldinger med krav om dokumentasjon har jeg gitt opp hele greia. Ikke kjøp dyre elektriske produkter herfra! 0 stjerner.

15 ottobre 2024

Kjøpte 6 vinglass på tilbords…

Kjøpte 6 vinglass på tilbords nettbutikken. En av glassene var knust. Jeg snakket med kundeservicen, og halvtime etterpå var ett nytt glass på veien til meg. Tusen hjertelig takk for så bra kundeservice!

30 agosto 2024

Levering og kundebehandling

Bestilte en del til bakemaskin i god tid før jul (10. desember), varen sto på lager. Da det ikke var kommet noen bekreftelse på at varen var sendt etter 8 dager purret jeg (da sto ikke lenger varen som tilgjengelig på lager) og fikk beskjed om at den var på deres fjernlager og at jeg måtte beregne enda lenger tid for å få varen i julestria, men at den skulle komme før jul. Fikk da beskjed fra posten om at en pakke var lagt til i appen (18. desember). Denne skjedde det aldri noe mer med før jeg etter nyttår igjen sende melding. Da ble det igjen lagt til en pakke i appen, som omsider kom frem. Det kan virke til at kundebehandler har lagt til pakken slik at jeg ikke skal klage mer, for da jeg igjen tok kontakt var pakken fremme innen kort tid. Veldig spesielt å holde på slik, og heller ikke innenfor norske lover.

18 dicembre 2023

Manglende kundeservice

Jeg kjøpte noen tallerkner på Tilbords Åsane senter, men de hadde ikke så mange jeg ønsket. De ringte andre Tilbords-butikker, og fant fire stykker på Tilbords Bergen Galleriet. Etter jeg betalte, skulle de ringe og be dem legge dem av. Men da jeg kom ens ærend til Galleriet neste dag (betalte bompenger, bensin, parkeringsavgift) hadde de ikke fått noen telefon fra Åsane! De hadde derfor ikke de tallerknene inne.. De ringte fra Galleriet ut til Åsane, som virket helt uforstående! Hva er dette for kundeservice? Hvorfor gjorde de ikke som de lovet?

27 dicembre 2023

TAKK for et LYSPUNKT i hverdagen💗

TAKK for et LYSPUNKT i hverdagen💗
Bestilte 5stk isbitformer.
I bestillingen glemte jeg å si: JEG VIL HA GRØNNE!

Kundeservice ordnet dette med et stort smil💞 - med forbehold om at de ikke hadde. Siden du bestiller assosierte farger når du bestiller.

Så tar jammen meg de som så vakkert pakket inn former&glass seg tid til å informere på gul lapp:
«Vi har dessverre ikke igjen 5 grønne»
Henger på innsiden av kjøkkenskapet nå.

Sånt varmer💗

10poeng for medmenneskelighet💞

23 novembre 2023

Skulle ønske jeg leste Trustpilot før…

Skulle ønske jeg leste Trustpilot før jeg bestilte. Bestilt for over to uker siden og varene har enda ikke kommet. Skulle vært tydeligere markering på nettsiden hvis de ikke har produktene inne jeg kjøper. Ikke fornøyd med denne opplevelsen.

11 gennaio 2023

Dårlig kundeservice😡

Bestilte noen lys hos dem.Fikk bekreftelse på at jeg skulle betale 338kr for noen lysene som var bestilt på klikk og hent.. men endte opp med å måtte betale 538kr( som var riktig pris).. de hadde lagt inn feil pris på bekreftelsen sa de,men var ikke villig til å gi mellomlegget😡De innrømmet at dette hadde skjedd med mange klikk og hent kunder.Men å gi de 200kr i avslag kom ikke på tale, selv om det var de selv som hadde gjort feilen😡😡Veldig skuffet over kundeservicen deres👎👎👎Forbrukerrådet var heller ikke imponert over fremtoningen deres.

23 novembre 2022

Today Black Friday in Lagunen Bergen…

Today Black Friday in Lagunen Bergen was 60% for home perfume and candles. So you need maybe write 2 two items per person. Need make limits because,now one women and her husband takes all home perfume. And another people standing and get nothing. You need fix that problem and respect all your costumer’s.

25 novembre 2022

Elendig kundeservice

Bestilte noen varer til fullpris, og fikk SMS noen dager etter om at de tilbyr 200 kr rabatt ved kjøp for over 400 kr. Jeg tok derfor kontakt for å få denne rabatten trukket fra ordrebeløpet, i stedet for å sende varene i retur (gratis) og bestille på nytt med rabatt. Men, neida, det kunne de ikke gjøre. Nå må jeg altså sende varene tilbake og bestille de samme varene på nytt for å få rabatten. Uansett gratis for meg, men Tilbords foretrekker altså å sende varene frem og tilbake enn å bare gi meg rabatten. Svært lite kundevennlig, for ikke å snakke om lite miljøvennlig! Har vært veldig fornøyd med Tilbords før, men nå finner jeg meg et annet sted å handle.

7 novembre 2022

Her er noen som har skjønt…

Her er noen som har skjønt kundeservice! Bestilte en airfryer, da den ankom postkontoret, ble den stjålet/utlevert til feil. De sendte ny airfryer uten spørsmål! Sendte til og med sjokolade i egen sending med lapp som beklager for forsinkelsen! Jeg handler mye på nett, dette er første gang jeg har opplevd! Fantastisk kundeoppfølging!

11 agosto 2022

Treg levering og dårlig kundeservice

Bestilte med levering til butikk som skulle ta 2-5dager, når det var gått en uke tok jeg kontakt for å etterlyse varene. Første jeg snakket med mente den var kommet til butikk og sendte meg en hentekode. Noe jeg syns var rart da jeg ikke hadde fått en mld som man vanligvis pleier. Men dro til butikk med hentekoden, men hun som jobbet kunne ikke finne varene. Kontakter en ny kundebehandler, får beskjed at varene er levert til en annen plass, får spm om jeg vil få det videresendt til riktig butikk noe jeg sa ja til. Begynner å gå tre uker og varene er fortsatt ikke kommet til riktig plass. Viser seg etter 23dager at de er blitt sendt til andre enden av byen. Spør kundeservice om mulighet for kompensasjon for all tid og energi man har brukt for å få tre varer, men tilbys da at de tar varene i retur og at jeg får pengene tilbake. Blir nok ikke å handle noe mere på tilbords på nett, forholder meg heller til Kitchen hvor jeg har hatt bedre opplevelse :)

29 luglio 2022

Bestilte en vare

Bestilte en vare, etter flere meldinger om forsinkelse fikk jeg beskjed pm at den hadde de ikke så de kansellerte bestillingen og tilbød en kupong som lot meg kjøpe noe til halv pris. Men denne kupongen kan ikke brukes på mesteparten av sortimentet og er heller ubrukelig. Angrer på at jeg i det hele tatt handlet der i utgangspunktet, det har tatt masse tid å få avklart at kupongen ikke har noen funksjon. De kunne spart seg bryet.

5 dicembre 2021

Ekstremt sein levering

Ekstremt sein levering, fikk varer fra Tyskland før jeg fikk varene herfra. Bestilte samme dag. I tillegg fikk jeg en unødvendig gigantisk eske fylt med mengder av papp! Ikke mye miljøvennlig. Luft er dyrt både i frakt og for miljøet!

27 novembre 2021

Feillevering

Varer ble sendt til feil sted. Ville jeg ha hjelp til å endre dette måtte jeg betale kr 210,-. Maken til kundebehandling. Handler ikke på Til Bords mer.

17 novembre 2021

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito