Bestilte min vare, den kom 2 dage efter. Hurtig betjening. Blusen er meget fin men længere end forventet.

Jeg har altid en virkelig god oplevelse, når jeg handler hos Tiffany – både online og i butikken. Servicen er i absolut topklasse hver eneste gang, og personalet er super imødekommende, hjælpsomme o... Leggi di più

Overholder ik reklamations ret. Jeg købte en Anine Bing t-shirt som drejede sig i sømmen efter håndvask 30 grader - jeg sendte den retur så de ku tjekke den og de skriver at den fejler intet - intet... Leggi di più

Verdensklasse service!!! Bestilte et par bukser tirsdag eftermiddag og sendte samtidig en mail om, at jeg håbede på at modtage dem hurtigst muligt, da jeg skulle bruge dem om fredagen. Jeg krydsed... Leggi di più

1. Negozio di abbigliamento donna

Tiffany - multi brand store og inspirerende online univers med førende internationale designerbrands. Hos Tiffany tilbyder vi dig muligheden for at pryde din garderobe med nogle af tidens mest elegante kollektioner fra internationale top designermærker. Tiffany.dk består af masser inspiration og varer til piger og kvinder, der ved hvad de vil have. Tiffany er first-movers i den danske tøjbranche, og vores sortiment består af nøje udvalgte designermærker, hvortil vi stiller høje krav om udseende, kvalitet og stil - ønsker du at være på forkant med moden, er du kommet til det rette sted. Tiffany værdsætter at kombinere lækre klassiske designs med trendy og eksperimenterende stil.

4,5

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Ha risposto al 75% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde dopo 1 mese o più

Fantastisk kundeservice!

Fantastisk kundeservice!

Tiffany kan kun anbefales, fantastiske mærker og fantastisk kundeservice! De er virkelige behjælpelig og gode til at vejlede en med str. mm. også er de SÅ gode til at dele inspiration på deres instagram ❤️.

6 luglio 2020

Hurtig levering, god service.

Nem bestilling, god service og hurtig levering hver gang. En enkelt gang blev en vare udsolgt, efter jeg havde bestilt, men jeg modtog en mail indenfor få timer ang. dette, og jeg havde mine penge retur med det samme.

3 luglio 2020

I får alle de stjerner som kan…

I får alle de stjerner som kan gives.....er glad for bl a jeres eget mærke, American Vintage, Acne........osv. jeres service er upåklagelig, både i butikken og på web.

2 luglio 2020

Jeg er igen igen blevet overrasket over…

Jeg er igen igen blevet overrasket over hvor god service man får fra denne butik! En ting er at de har de lækreste mærker, men deres service er helt i top også!

Jeg har alle gangene fået leveret mit tøj 1-2 dage efter bestilling!!

De er altid søde til at guide med med størrelse mm. over deres insta-shop!

5 maggio 2020

Besværlig bestilling og dårlig kvalitet

Jeg ville bestille en jakke af mærket Tiffany med de 10% som man får som rabatkode når man tilmelder sig med mail (Nu får jeg mange mails om ugen fra et firma jeg ikke vil bestille fra igen). Jeg ender med at betale med mobilepay. Efter 3-4 dage kan jeg se at min ordre stadig står som afventer hvorefter jeg kontakter dem og får af vide at det ofte ikke virker og at jeg skal lave en ny ordre med dankort. (Tag muligheden væk, hvis i ved det ikke virker, tænker jeg). Jeg forsøger at bestille på ny og med den gamle rabatkode som jeg har fået af vide stadig virker. Det gør den ikke og derfor skriver jeg flere mails herom, hvor jeg til sidst får af vide at jeg skal bestille for det fulde beløb og så vil de selv sende beløbet for rabatten retur til mig. Det gør de også, men nu er det altså en uge siden jeg første gang forsøgte at bestille varen.
Da jeg endelig modtager varen er jeg fint tilfreds, indtil at jakken to dage efter brug er voldsomt fnulret og særligt danner store grimme samlinger af stoffet fordi kvaliteten er så dårlig, specielt under armene...
Efter et par ugers brug, ligner det noget jeg har brugt i flere år..
Rigtig øv at bruge 650,- + ventetid på.

3 maggio 2020

Super service.

Jeg bestilte en vare dagen forinden og fik den om formiddagen dagen efter/ en upåklagelig service med en vedlagt håndskreven seddel.
Skrev endda en mail til kundeservice om aftenen efter mit køb grundet et spørgsmål til min ordre, og fik svar samme aften. Super service. Handler helt bestemt der igen.

27 marzo 2020

Manglende kundeservice

Jeg købte tilbage i juni/juli en taske via jeres hjemmeside. For to uger siden går remmen pludselig af ved at en syning er gået op på mystisk vis. Jeg sender derfor en mail til jer for at høre om den kan byttes. I svarer, at jeg kan sende den ind, så i kan se om den kan fikses. Men hurtigt konkluderer i at det kan den ikke, og siger derfor jeg kan få pengene tilbage, da min model er udgået. Da jeg står og mangler den taske, hører jeg dertil om jeg evt kan få den tilbage, eller få byttet den til en ny som minder om den gamle. Jeg får hertil at vide at jeg er velkommen til at kigge på jeres hjemmeside og kan finde en jeg godt kunne tænke mig (jeg får så ikke besked om at jeg skal betale noget ekstra) så da jeg skriver hvilken en jeg godt kunne tænke mig, får jeg heraf en mail, hvor der står jeg skal betale ekstra for den, da min gamle taske er købt på tilbud. Jeg ønsker ikke bruge yderligere penge på en taske, så jeg spørger hertil igen om jeg kan få sendt tasken hjem, men det er ikke muligt fordi den er defekt..

12 marzo 2020