Jeg har altid en virkelig god oplevelse, når jeg handler hos Tiffany – både online og i butikken. Servicen er i absolut topklasse hver eneste gang, og personalet er super imødekommende, hjælpsomme o... Leggi di più

Overholder ik reklamations ret. Jeg købte en Anine Bing t-shirt som drejede sig i sømmen efter håndvask 30 grader - jeg sendte den retur så de ku tjekke den og de skriver at den fejler intet - intet... Leggi di più

Verdensklasse service!!! Bestilte et par bukser tirsdag eftermiddag og sendte samtidig en mail om, at jeg håbede på at modtage dem hurtigst muligt, da jeg skulle bruge dem om fredagen. Jeg krydsed... Leggi di più

Jeg bestilte en vare dagen forinden og fik den om formiddagen dagen efter/ en upåklagelig service med en vedlagt håndskreven seddel. Skrev endda en mail til kundeservice om aftenen efter mit køb gru... Leggi di più

1. Negozio di abbigliamento donna

Tiffany - multi brand store og inspirerende online univers med førende internationale designerbrands. Hos Tiffany tilbyder vi dig muligheden for at pryde din garderobe med nogle af tidens mest elegante kollektioner fra internationale top designermærker. Tiffany.dk består af masser inspiration og varer til piger og kvinder, der ved hvad de vil have. Tiffany er first-movers i den danske tøjbranche, og vores sortiment består af nøje udvalgte designermærker, hvortil vi stiller høje krav om udseende, kvalitet og stil - ønsker du at være på forkant med moden, er du kommet til det rette sted. Tiffany værdsætter at kombinere lækre klassiske designs med trendy og eksperimenterende stil.

4,4

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Ha risposto al 75% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde dopo 1 mese o più

Fantastisk service

Fantastisk service, fantastisk personale, fantastisk atmosfære! Det er altid en fornøjelse at handle i tiffany..
tak for jer!

13 marzo 2022

Excellent experience and customer…

Excellent experience and customer service. When I had questions regarding availability of a product, the team responded helpfully and immediately. Delivery to Sweden was within two working days. Exceptional. Won't hesitate to shop from Tiffany again.

21 febbraio 2022

Dårlig service

Jeg bestilte en ganni kjole, som bliver afsendt i forkert størrelse. Det er hvad der kan ske. Jeg kontakter efterfølgende kundeservice, som ekstra tjekker om den bestilte størrelse er på lager.
Kundeservice bekræfter at den er på lager og vil efter sigende lægge den rigtige størrelse til side til mig. Jeg returnere kjolen i den forkerte størrelse.
Efterfølgende da de modtager den forkerte størrelse modtager jeg en mail om at de har solgt kjolen til anden side.
Jeg kan derfor ikke anbefale at handle på siden, da de ikke holder som lovet.

14 febbraio 2022
Logo di Tiffany

Risposta di Tiffany

Hej Celina,
Jeg er enormt ked af, at vi ved en fejl fik pakket den forkerte kjole til dig - og efterfølgende ikke havde den rigtige kjole på lager. Det er ganske enkelt en menneskelig fejl, der er begået og som jeg kun kan beklage.
99,5% af alle vores pakker kommer afsted uden fejl, så jeg er rigtig ked af, at du var så uheldig med din bestilling. Det fulde beløb blev naturligvis tilbageført med det samme.

Jeg håber at vi får chancen for at vise dig vores sædvanlige høje niveau en anden gang.

Jeg ønsker dig en rigtig god dag - og endnu engang beklager jeg, at vi ved en fejl pakkede den forkerte kjole til dig.
Knus fra os

Perfekt service!

Jeg købte en kjole fra Ganni tidligere i denne måned. Da den desværre ikke klædte mig som jeg havde håbet på, sendte jeg den igår retur. Allerede i dag har Tiffany.dk modtaget min returnering og pengene står allerede på min konto. Det kalder jeg kanon god service. Tiffany.dk får herfra mine varmeste anbefalinger.

26 gennaio 2022

Aldrig oplevet noget lignende!!

Det er første gang jeg handler hos tiffany.dk og det er absolut også aller aller sidste gang. Aldrig har jeg nogensinde oplevet sådan en dårlig kundeservice før. Jeg lavede den kæmpe fejl, ikke at tjekke Trustpilot inden jeg afgav min ordre, for selvom langt de fleste anmeldelser er gode, så er der alligevel 11% dårlige, og når jeg læser dem nu, så ligner de og min anmeldelse her, skræmmende meget hinanden.

Jeg købte en forholdsvis dyr Ganni bluse på udsalg, og da jeg fik den hjem, opdagede jeg et lille hul i stoffet ved lynlåsen, INDEN JEG HAVDE PRØVET DEN PÅ. Jeg skriver derfor til Tiffanys kundeservice, da jeg gerne vil lave en reklamation. Jeg får så svar på min mail hvori jeg får af vide, “det ligner at der blot er tale om et lille hul i indersiden efter at lynlåsen har siddet fast”.
Som jeg også havde skrevet, havde jeg ikke prøvet blusen på endnu, jeg havde ikke engang lynet lynlåsen op?!?! Jeg får også af vide, at det jo var en udsalgsvare og en meget populær bluse, så jeg kunne blot sende den retur, for der var sikkert nogen der hellere vil have den end mig.
Bare fordi det er en udsalgsvare, så er det i orden at den er i stykker? Den havde jeg alligevel ikke hørt før. Magen til frækhed og uforskammethed skal man lede længe efter. Som jeg kan læse i andre anmeldelser, har Tiffany det med at skyde skylden for en ødelagt vare over på kunden, og det var så også det jeg oplevede her. Så jeg kommer aldrig til at anbefale tiffany.dk til nogen som helst.

Jeg stod faktisk i samme situation for cirka en uge siden, hvor jeg havde købt en anden Ganni bluse hjem fra Munkstore.dk hvor syningen i siden var gået lidt op. Jeg laver derfor en reklamation som jeg også gjorde ved tiffany.dk og 3 dage senere får jeg besked om at jeg kan få nogle af pengene tilbage. Kanon god kundeservice og meget søde og kompetente ansatte. Så hvis i er på udkig efter Ganni eller andre lidt dyrere mærker, så tjek Munkstore.dk. Deres kundeservice kan man altid regne med!

9 gennaio 2022
Logo di Tiffany

Risposta di Tiffany

Hej Caroline,

Vi er rigtig kede af, at læse din anmeldelse og hvis vi har været uklar i noget som helst i vores svar til dig.

Jeg forsøgte at give dig fuldstændigt frit valg i forhold til hvad du ønskede med blusen - uanset om du ville beholde den eller have alle dine penge retur.
Derfor er jeg i tvivl om, hvordan du ønsker vores hjælp - men jeg vil rigtig gerne høre fra dig, så vi kan gøre dig fuldt ud tilfreds. Vi har ikke modtaget noget svar fra dig på vores emails.
Vi behandler alle reklamationer ens efter alle regler og tager altid imod returneringerne med et smil og udbetaler pengene - Det håber jeg også kunne læses i min tidligere mail til dig. :-)

Rigtig god dag!

Bestilte lidt forskelligt på deres…

Bestilte lidt forskelligt på deres hjemmeside. Kundeservice kontakter mig for at fortælle at der desværre er fejl i deres lagerbeholdning og kan derfor ikke levere den ene vare. Modtager i stedet for en rabatkode på 10% til en anden gang som undskyldning.
Da jeg afhenter pakken, så mangler de at sende en kjole med, som skulle bruges til barnedåb. De kan efterfølgende ikke levere kjolen da den i mellemtiden er blevet udsolgt - dog ingen problemer med at få tilbageført pengene for den kjole jeg aldrig modtog.
Derudover kostede det ca. 40kr at sende en vare retur.

De andre varer var som forventet og ok hurtig levering.

4 gennaio 2022

Hurtig levering & god kundesupport

Hurtig levering under juletid & supergod kundeservice. Jeg bestilte ved en fejl samme kjole to gange, men da det var for sent at annullere den ene ordre, sendte de en fragtlabel så jeg kunne sende retur gratis.

30 dicembre 2021

Dårligste kundeservice nogensinde(!)

Dårligste kundeservice nogensinde(!)

Får godkendt en reklamation på en ganni bluse, hvilket var helt forventeligt eftersom blusen efter vask var blevet to str mindre, og det sorte på blusen var blevet hvidt efter overskydende stof fra indvendig side.
Får tilsendt en helt ny, med ny kvittering og mærke.
Den ønsker jeg byttet til en anden bluse da jeg er bekymret for, at der vil ske det samme igen, og endnu engang skal igennem 14 dages ventetid og dårlig kundeservice da jeg henvendte mig med blusen første gang, hvor jeg blev tilrådet at der blot skulle anvendes en børste til at fjerne det overskydende stof.
Og med råd om at alt bomuld kryber, og skal strækkes efter vask.
Den nye bluse jeg bliver tilsendt kan ikke ombyttes til en anden, med den forklaring, at ny nu har jeg jo købt den, og den forrige bluse som fik en godkendt reklamation ved Ganni, var taget i brug.
Jeg vil ikke anbefale nogen som helst at handle i tiffany. Dårlig kundeservice og uforskammet butikschef.

6 novembre 2021

Mega god kundeservice

Mega god kundeservice. Fik varen under 24 timer efter ordreafgivelse. Det er sgisme hurtigt. Og den var pakket så fint ind - selvom det 'bare' var 2 scrunchie. Monster tommel op herfra.

13 ottobre 2021

Tak for en altid så skøn betjening -og…

Tak for en altid så skøn betjening -og jeres altid helt fantastiske måde være på, når jeg kommer ind hos jer⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Man kan kun blive i godt humør efter besøg ved jer❤️ -og så gør det heller ikke humøret mindre🤗 når man gå ud med en lækker pose med jeres navn på😍

Tak for jer❤️

23 settembre 2021

Skøn skøn webbutik

Skøn skøn webbutik. Har handlet her mange gange. Super hurtig levering og dejlig inspiration på Instagram og facebook, selv om det kan blive lidt dyrt. ;-) Derudover hurtig tilbagebetaling for retur. Rigtig god service. Ynglings butik. Elsker den.<3

25 giugno 2021