ThysToys.nl Recensioni

TrustScore 4 su 5

Valutata 1 stelle su 5

Ik had een loungebad gekocht van Intex wat bij de eerste keer opblazen al gelijk leeg liep. Naar een gaatje gezocht maar niks te vinden dus ik neem contact op met Thystoys. Deze vertelde me dat ik di... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

We hadden en Axi enkel muurschommel gekocht via fonq, geleverd door ThysToys. Levering duurde vanwege Corona wat langer maar werd goed gecommuniceerd door ThysToys. Mooie en stevige schommel. Enig min... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Na een slechte ervaring met een andere leverancier voor bestelling van een Berg skelter een meer dan goede ervaring met Thys Toys. Vriendelijke en meedenkende klantenservice en voor 17 uur besteld en... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Thijsthoys heeft als nog contact opgenomen met ons (nav review onder) en hebben nieuwe onderdelen trampoline gestuurd zijn toch naar tevreden behandelt zeer netjes! Bedankt Thijsthoys. Niet kope... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di giocattoli

Scritti dall'azienda

ThysToys heeft met ruim 3500 m2 buitenspeelgoed, de grootste "buiten" speelgoedwinkel van Nederland. Wij zijn o.a. Premium dealer van BERG. In onze showtuin staan 55 trampolines om te testen. Ook hebben wij 5 BERG PlayBase uitstaan en zeker 35 BERG skelters. Wij richten ons niet alleen op groot- en buitenspeelgoed, u vind ook een collectie met klein speelgoed. Bij ThysToys betaald u vaak lage prijzen en kunt u verwachten dat wij uw bestelling zo snel mogelijk bezorgen. Heeft u vragen over uw bestelling of over ons assortiment, mail ons: info@thystoys.nl

Molto buono

TrustScore 4 su 5

307 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

15 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Topbedrijf!

Omdat een ander bedrijf het liet afweten, bestelden we onze laatste Sinterklaas cadeautjes bij ThysToys.
Wat een fantastische ervaring. De bestelling werd snel in behandeling genomen en verstuurd. Binnen 24 uur hadden we onze bestelling binnen.
ThysToys heeft ons Sinterklaasfeest gered!

Als ik wederom speelgoed nodig heb, zal ik hier zeker bestellen!

28 novembre 2023

Fantastische service!

Het artikel dat ik nodig had, was niet op voorraad. Vervolgens werd ik daar direct en keurig over geïnformeerd en de volgende dag het geld alweer terug op mijn rekening. Ik vind dat TOP!!

3 ottobre 2023

Super bolderkar

Hebben nu al 3 jaar een bolderkar op luchtwielen. Hij is nog steeds top en wij zijn er nog steeds blij mee dat we met luchtwegen hebben genomen inplaats van massieve wielen. De volgende dag hadden we de bolderkar al in huis. Top service.

20 luglio 2023

Fantastische service

Fantastische service, spel is snel en netjes verstuurd. Ik had een fout gemaakt, maar na dit gemaild te hebben, is dit direct heel netjes opgelost!

6 luglio 2023

Prima service!

Wat ik had besteld was niet geheel compleet en heb dit zelf kunnen oplossen, maar wel super netjes al het geld terug gehad van Thys Toys. Fijn contact ook met de klantenservice, ik zou hier zeker weer bestellen!

6 luglio 2023

Top Service!

Na een bestelling te hebben gedaan van een Exit zwembad, werd deze binnen 2 dagen geleverd. Prima kwaliteit, stevig en heeft een goede uitstraling. Alleen de koepel die bij dit zwembad mee was besteld, was nog niet geleverd. Na een aantal contact momenten met John, is er goed meegedacht aan een oplossing met als resultaat een zwembad met koepel. Top service!

22 giugno 2023
Valutata 1 stelle su 5

No reaction to request of delivering of missing parts!

We have found on Amazon a black BERG Go-Kart BFR. According to description and pics it should be a Berg Gokart Black Edition BFR.
The delivery was even earlier, but it came just one instead of 2 boxes. So we´ve got just the frame of a Gokart without wheels, seat, plastic parts, etc...
It just has been visible after the order that not the official Bergshop on Amazon has been the seller, but Thystoys.
And Thystoys have not been reacting to requests for information for the delivery of the second box for several days now. Not via Email, not via the Amazon claiming tools.
It should have been a present for a child, but now it has been a desaster!

13 giugno 2023
Valutata 1 stelle su 5

Bad besteld op voorraad zou maandag…

Bad besteld op voorraad zou maandag geleverd worden niks opnieuw via post nl met track en trac vrijdag tussen 1 3 weer niks en staat er bij post nl dat ze niks hebben ondvangen "?…
E mails worden niet behandeld telefoon onberijkbaar besteld via bol . Com die doen ook niks laten je zwemen zonder dat triest is het

17 giugno 2023

Bereikbaarheid is slecht

Ik zocht een tipi tent en die vond ik op de website van Thystoys. De informatie was onvoldoende, dus ik heb de telefoon gepakt. Er waren 3 wachtende voor mij, dus dat doet vermoeden dat je binnen redelijke termijn wordt geholpen. Na een half uur was er nog 1 wachtende voor me, dus ik had goede hoop. Maar na in totaal 6 kwartier, werd de verbinding verbroken, zonder dat ik contact had gehad. Toen ik terug belde kreeg ik te horen dat de zaak was gesloten. Ik heb een mail gestuurd met daarin mijn vragen, maar ik heb niets meer vernomen. Als je al geen contact kunt krijgen, heb ik helemaal geen vertrouwen meer in een goede levering. Jammer Thystoys.

10 giugno 2023
Valutata 1 stelle su 5

KOMEN HUN AFSPRAKEN NIET NA!

KOMEN HUN AFSPRAKEN NIET NA!
Ik bestel hier nooit weer wat. Je weet niet wanneer en of het bezorgd word!!! Er staat bij op voorraad tot dat je besteld, dan is het dus niet op voorraad. Hier een zwembad besteld met overkapping. Zwembad is netjes geleverd, maar natuurlijk zonder overkapping! Achteraan gebeld is er iets mis gegaan. Nieuwe afspraak gemaakt om de overkapping te leveren.... weer niet aan de afspraak gehouden. Komen niet met oplossingen is je eigen probleem

8 giugno 2023
Valutata 5 stelle su 5

Beste klantenservice die ik ken!

Beste klantenservice die ik ken het bedrijf is telefonisch bereikbaar staan je vriendelijk te woord. Ik had een sjoelbak besteld voor mijn zoontje en door de fout van post Nl werd dit niet geleverd maar retour gestuurd. Ik heb contact opgenomen en direct kreeg ik een nieuwe toegestuurd bevestiging van track and trace via de mail en de volgende morgen had ik mijn sjoelbak al ik woon in België en hier wacht ik soms weken op een levering. Super service en hele goede kwaliteit van het speelgoed. Mijn complimenten

25 aprile 2023

Beste Kiki,

Bedankt voor deze mooie 5 sterren review, dit maakt ons trots. Veel plezier gewenst met de sjoelbak en graag tot ziens.

Slechte ervaring met Thystoys

ThysToys biedt producten aan via Bol.com. Hier een buitenkast besteld voor EUR 300. Na bestelling bleek later dat de kast niet meer op voorraad was. Vervolgens Thystoys eigen website bekeken en daar was de kast gewoon voorradig voor een aanzienlijk hoger bedrag van 480 euro. De klantenservice van Thystoys vervolgens gebeld en ook die garandeerde mij dat de kast gewoon binnen 1-3 dagen geleverd kon worden. Nog daargelaten dat het heel opvallend is dat de kast ineens niet meer tegen het eerdere tarief geleverd kan worden geleverd neemt Thystoys ook geen enkele verantwoordelijkheid voor de gemaakte fouten, te weten (1) foutieve informatie op bol.com (2) foutieve informatie op eigen website (3) foutieve informatie na expliciet navragen bij de klantenservice.
BESTEL HIER GEEN PRODUCTEN!

7 marzo 2023

Beste Mark,

Ondanks het intensieve contact per e-mail willen wij graag ook via deze weg onze excuses aanbieden. Ook wij vinden het jammer dat wij het door jou bestelde product niet konden leveren. Uiteindelijk doen we niets liever dan mensen snel blij maken met het geen zij besteld hebben. Dat dit in dit geval niet lukte is spijtig.

duidelijke communicatie

duidelijke communicatie, probleem goed opgelost

14 gennaio 2023

Risposta di ThysToys.nl

Beste Badmuts, bedankt voor je review, fijn om te horen dat we hebben kunnen helpen. Graag tot een volgende keer.

Inline skates besteld

Inline skates besteld. Helaas ging er direct een wiel vanaf. Meteen gebeld en kreeg een hele vriendelijke man aan de telefoon.
Er is meteen een nieuw paar inline skates verstuurd.
Service is top!

5 gennaio 2023

Risposta di ThysToys.nl

Beste Ellemiek, bedankt voor deze review, fijn om terug te lezen dat de dienstverlening naar wens is geweest. Graag tot ziens.

Valutata 5 stelle su 5

Vergeten een artikel aan de bestelling…

Vergeten een artikel aan de bestelling toe te voegen. Achteraf gebeld om extra verzendkosten te besparen en werd keurig geholpen.

16 dicembre 2022

Risposta di ThysToys.nl

Beste Matthijs, bedankt voor deze review, fijn om terug te lezen dat je tevreden bent over onze dienstverlening. Graag tot een volgende keer.

Valutata 5 stelle su 5

Na een defect artikel heb ik contact…

Na een defect artikel heb ik contact gehad met deze aardige mensen en werd ik heel goed en vriendelijk geholpen. Er is meteen een nieuw artikel naar ons opgestuurd zonder moeite. Dankjewel voor jullie geweldige service.

21 novembre 2022

Risposta di ThysToys.nl

Beste Manon, via deze weg bedankt voor deze mooie review. Fijn om te horen dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen. Graag tot ziens.

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più