ThysToys.nl Recensioni

TrustScore 4 su 5

Valutata 4 stelle su 5

Ik had een loungebad gekocht van Intex wat bij de eerste keer opblazen al gelijk leeg liep. Naar een gaatje gezocht maar niks te vinden dus ik neem contact op met Thystoys. Deze vertelde me dat ik... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Hier een zwembad gekocht van Exit. Zelf hebben ze hem niet op voorraad maar Exit wel, dus deze zou hem leveren. Dit op woensdag 24-6 gedaan. Hij zou dan begin de week erop geleverd worden. Nadat... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Na een slechte ervaring met een andere leverancier voor bestelling van een Berg skelter een meer dan goede ervaring met Thys Toys. Vriendelijke en meedenkende klantenservice en voor 17 uur besteld en... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di giocattoli

Scritti dall'azienda

ThysToys heeft met ruim 3500 m2 buitenspeelgoed, de grootste "buiten" speelgoedwinkel van Nederland. Wij zijn o.a. Premium dealer van BERG. In onze showtuin staan 55 trampolines om te testen. Ook hebben wij 5 BERG PlayBase uitstaan en zeker 35 BERG skelters. Wij richten ons niet alleen op groot- en buitenspeelgoed, u vind ook een collectie met klein speelgoed. Bij ThysToys betaald u vaak lage prijzen en kunt u verwachten dat wij uw bestelling zo snel mogelijk bezorgen. Heeft u vragen over uw bestelling of over ons assortiment, mail ons: info@thystoys.nl

Molto buono

TrustScore 4 su 5

308 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

17 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Dikke pluim voor Thystoys en met name…

Dikke pluim voor Thystoys en met name voor Mariske! Ik had ong. 3 week geleden een zwembad besteld, eergisteren mooi weer, dus opzetten! Blijkt er een heel klein gaatje in te zitten.... heel erg balen want hij zat bijna zo goed als vol. Meteen een mail gestuurd want een zwembad á 250 euro wil je wel heel hebben. Meteen een mail terug! Ik geloof dat het binnen 2 uren rond was inclusief het contact door Mariske met Intex en hun terugkoppeling. Woensdag komt er een nieuwe binnen. Tussen de mailtjes door ook steeds even een update, wat fijn een goede service! Ik ga zeker weer een keer bestellen bij Thystoys!

27 maggio 2020

Risposta di ThysToys.nl

Bedankt voor je mooie woorden Marrit, graag tot ziens!

Bestelling is geannuleerd

Na een bestelling gedaan te hebben van een zwembadhoes kreeg ik de volgende dag een mail dat mijn bestelling geannuleerd is, dit omdat de hoes uitverkocht bleek te zijn.
Volgens mij leven we in een geautomatiseerde wereld waarin je makkelijk je eigen stock in de gaten kunt houden en dit niet een dag later pas ziet.

18 maggio 2020

Beste Danny,

Vervelend om te lezen dat je ervaring met ons niet goed is geweest.
De vraag, het aanbod en ons automatische voorraad beheer hebben in deze drukke periode niet altijd optimaal gefunctioneerd, excuses hiervoor. Wij hopen de kans te krijgen dit in de toekomst met je recht te zetten!

Valutata 5 stelle su 5

Goede communicatie en doelgericht oplossen.

In de periode van Covid19 een zwembad met toebehoren gekocht. Echt wel lastig geweest qua levering en uiteindelijk ook nog eens heel veel pech. Mariska heeft ons zo ontzettend goed geholpen en op een duidelijke en vriendelijke manier te woord gestaan en zo alles tot een goed einde gebracht. Mariska is de topper van Thystoys en wij gaan deze zomer genieten van ons zwembad!!

15 maggio 2020

Risposta di ThysToys.nl

Mede namens Mariska bedankt voor deze mooie woorden Linda!

Valutata 1 stelle su 5

Je weet bij hun niet waar je aan toe bent!!

Ze communiceren niet fatsoenlijk en weten de ene dag niet wat ze de andere dag gezegd hebben.
De kinderen zijn meerdere malen echt teleurgesteld om dat de informatie van hun niet klopt.
Op de site staat de ene keer 3 dagen wachttijd, dan weer 5 dagen en op de dag dat ze sturen deze maand komt het niet meer, veranderen ze het op de site in 3 tot 5 dagen, dat terwijl de maand pas halverwege is!
Als je de bestelling niet kunt leveren! Vraag dan ook niet om alvast te betalen.
Ze schuiven alles Maar op de Corona,
Maar ik moet ook gewoon mijn werk doen en sta met meerdere honderd collega’s samen te werken.

15 maggio 2020

Beste Spruutje Iki,

Vervelend om te lezen dat je deze ervaring met ons hebt gehad, wij hebben service juist hoog in het vaandel staan. Mocht je hier nog met ons over in gesprek willen gaan, dan wil ik je vriendelijk vragen ons een mail te sturen met je telefoonnummer.

Valutata 5 stelle su 5

Axi muurschommel- goede service.

We hadden en Axi enkel muurschommel gekocht via fonq, geleverd door ThysToys. Levering duurde vanwege Corona wat langer maar werd goed gecommuniceerd door ThysToys. Mooie en stevige schommel. Enig minpunt was dat door de importeur (pragma trading bv) opgegeven maten niet correct waren. De schommel was geen 215 cm hoog, maar 207 cm. Thystoys loste dat goed op.

5 maggio 2020

Risposta di ThysToys.nl

Bedankt voor de mooie beoordeling J den Engelse!

Valutata 5 stelle su 5

Uitstekende dienstverlening: geen discussie, maar een oplossing!

Grote teleurstelling: de trampolinerand 430 die ik had besteld voldeed niet aan de verwachtingen - te iel, niet goed passend. Mailcontact gehad met Thijs. Die bood gelijk aan dat ik met de rand langs kon komen, en maakte ook direct duidelijk dat hij het goed wilde oplossen. Het bleek dat ik de lichtere versie had besteld, Thys Toys had helemaal geen fout gemaakt. Toch heeft Thijs het perfect voor ons opgelost, en hebben we nu de zwaardere, perfect passende beschermrand op de trampoline liggen. Geen discussie, maar een snelle oplossing: dat is nog eens dienstverlening! Dankjewel Thijs!

4 maggio 2020

Risposta di ThysToys.nl

Namens Thijs graag gedaan Anne en bedankt voor het mooie compliment!

Goede service en informatievoorziening

Na het bestellen keurige mail ontvangen dat de levering helaas was uitgesteld. Had de optie tot wachten of annuleren. We hebben gewacht en werden verrast dat de levering toch veel eerder plaats vond dan verwacht. Keurig geleverd door PostNL en helemaal compleet.

1 maggio 2020

Risposta di ThysToys.nl

Bedankt voor het compliment Gisela!

Uitstekende klantenservice

Wij hadden na een jaar een probleem met ons Exit zwembad. ThysToys is daar volledig achteraan gegaan en de liner wordt vervangen.
Toppers zijn ze! Bedankt! ⭐⭐⭐⭐⭐

1 maggio 2020

Risposta di ThysToys.nl

Graag gedaan Brenda, jij bedankt voor het compliment!

Valutata 1 stelle su 5

Geen oplossing bij incomplete trampoline

Helaas bij levering een incomplete trampoline ontvangen en vier weken later en vele mails later nog steeds niet nageleverd. Wel steeds de boodschap dat de leverancier het nalevert. Kinderen zijn zeer teleurgesteld. Geen oplossing geboden anders dan blijf maar wachten. Ik koop hier nooit meer.

30 aprile 2020

Beste Marloes,

Jammer om te lezen dat je deze ervaring met ons hebt, ik zou graag met je in contact komen om als nog naar een oplossing te kijken samen. Mocht je hiervoor open staan, dan ontvang ik graag een mail met je telefoonnummer.

geweldige winkel

Ontzettend goed geholpen bij thystoys in Woerden! Dankzij de vriendelijke medewerkers en behulpzaamheid kunnen wij weer springen op een fantastische trampoline! Geweldige ervaring!

25 aprile 2020

Risposta di ThysToys.nl

Bedankt voor de mooie woorden Renske!

Valutata 4 stelle su 5

trampoline 213cm spring

vorige week een trampoline gekocht bij thys toys snelle levering nu bij uitpakken zaten er haken in trampoline na contact te hebben gehad werd mij een gratis doek opgestuurd dit vind ik nu prima service en zo hoor je met klanten om te gaan .

25 aprile 2020

Risposta di ThysToys.nl

Bedankt voor het compliment Frank!

Valutata 1 stelle su 5

Verkeerde basket op paal geleverd!!! Veel simpeler model!!

Een mooie basket op paal besteld. Echt een goed ding! Prima na 2 dagen geleverd. Joepie dachten we... voor Koningsdagweekend! Fijn voor de kids. Helaas helaas! Compleet verkeerde geleverd! Veel simpeler versie..... en nu? Klantenservice zelfs gesloten door corona???? Hopen dat we via email heeeeel snel de juiste krijgen! Voel me flink in de maling genomen. Vertel dan dat het uitverkocht is!! Ik ben echt heel pissig en teleurgesteld!!!

23 aprile 2020

Beste Marjon,

Wat vervelend om te lezen, excuses hiervoor.
Indien ik je hier nog mee kan helpen, ontvang ik graag per mail een telefoonnummer.

superservice

Vorige week een speelhuis besteld voor onze zoon. Vooraf veel veagen gesteld over precieze afmetingen, ingraven van het onderstel of niet (moeten we het niet verankeren? Hoe stabiel is het?). We zijn vast hele zorgzame maar irritante ouders... Maar: geen vraag was te veel of te gek. Steeds vriendelijk en behulpzaam verder geholpen. Ook nog eens een hele snelle levering (ondanks de huidige drukte binnen twee dagen in huis!). Kortom: superservice.

15 aprile 2020

Risposta di ThysToys.nl

Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met onze service HJ van Laar!

Kapotte rand

Vorige week een trampoline rand besteld maar deze was helaas al na ruim een week kapot gescheurd bij de lussen.
Per mail een klacht ingediend en dezelfde dag nog antwoord " u krijgt een nieuwe rand"
Al met al een dikke duim voor Thys Toys

10 aprile 2020

Bedankt Joey!

Valutata 5 stelle su 5

Ondanks drukte, zeer snelle levering!

Afgelopen woensdagavond trampoline besteld, in de hoop dat deze voor Pasen geleverd zou worden. En tot onze grote verbazing werd deze vanmorgen om 8u al geleverd!!! Totaal niet verwacht gezien op de site wordt aangegeven dat het enorm druk is.
Super fijn. Nu nog een paar uur bouwen om de trampoline in elkaar te zetten, maar er wordt gesprongen dit weekend!!! Bedankt.

10 aprile 2020

Risposta di ThysToys.nl

Graag gedaan Evelyn & Erik en bedankt voor de mooie beoordeling!

Supergroot speelhuis

Na vorig jaar een mooie trampoline te hebben besteld bij ThysToys hebben wij nu een supergroot speelhuis besteld. Het opbouwen was even een klus maar het resultaat mag er zijn. De kinderen zijn er superblij mee zeker nu ze aan huis zijn gebonden. Bedankt ThysToys voor de snelle levering en degelijke product. We komen graag weer eens naar de mooie showtuin.

9 aprile 2020

Risposta di ThysToys.nl

Bedankt voor het compliment Michel en graag tot ziens!

Valutata 5 stelle su 5

Bedankt voor de top service

Bedankt voor de top service. Van te voren even contact gehad over de levertijden. Eerlijk aangegeven dat momenteel niet uitgegaan kan worden van de snelle levering die we van Thystoys gewend zijn. Ze verzenden nog dezelfde dag bij transportbedrijf draaien nu ook overuren. 5 dagen werd verwacht, maar toch op dag 4 binnen. Top

8 aprile 2020

Risposta di ThysToys.nl

Eerlijkheid duurt het langst Desi, bedankt voor de mooie beoordeling!

Goede ervaring

Bijna elk speelgoed wat je maar kan bedenken hebben ze. Voor aan de winkel hebben ze handige informatiezuilen staan waarop de hele voorraad te zien is, als je een vraag hebt over een artikel wordt je meteen geholpen door het personeel wat overigens erg klantvriendelijk is. Ook online kan je bij thystoys bestellen, daarbij is de levertijd erg betrouwbaar en als je een vraag hebt wordt je goed geholpen door de klantenservice. Al met al een ervaring gehad met thystoys!

8 aprile 2020

Risposta di ThysToys.nl

Mooie woorden Jelle, bedankt!

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più