Jeg har været glad for mit vikariat igennem Thornvikar. Lønnen kom til tiden og der manglede aldrig en øre. De gange jeg har skulle have fat i en medarbejder var der altid en der sad klar ved telef... Leggi di più

Thorn vikar har en god forståelse for hvilke folk vi har brug for til forskellige opgaver. Der god kommunikation og styr på timeforbrug, samt godkendelse af timer. Super tilfreds med de forløb vi ha... Leggi di più

1. Agenzia per il lavoro

Thorn Vikar & Rekruttering A/S er din pålidelige partner inden for vikar- og rekrutteringsløsninger i hele Danmark. Vi matcher virksomheder med kvalificerede, fleksible medarbejdere – både faglærte og ufaglærte – hurtigt og effektivt. Med lokal forankring i Nørresundby og afdelinger på tværs af landet, sikrer vi personlig kontakt, ordentlig service og langvarige relationer.

4,2

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

jeg havde en dårlig oplevelse med det…

jeg havde en dårlig oplevelse med det her firma, jeg havde snakket med muremesteren om arbejdet, men Thornvikaren sagde at jeg ikke kunne arbejde der og de kender mig ikke og ved ikke hvad jeg kan lave, jeg sagde kun at jeg er mure .
Jeg vill ikke kontakte det dårlige vikarfirma igen.

9 aprile 2026

Flinke mennesker at snakke med.

Flinke mennesker at snakke med.
Fik et fast arbejde via dem

15 dicembre 2025

Hej Mikael,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os – og stort tillykke med det faste arbejde!

God oplevelse

Har ikke arbejdet så længe med Thorn Vikar endnu, men ind til nu er oplevelsen god.

26 novembre 2025

Hej Thomas,

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os at høre, at din oplevelse indtil nu har været god. Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis der er noget, vi kan hjælpe med, og vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde.

Thorn Vikar & Rekruttering

Thorn vikar har en god forståelse for…

Der god kommunikation og styr på timeforbrug, samt godkendelse af timer.
Super tilfreds med de forløb vi har haft med dem.

18 novembre 2025

Hej Anders,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at du oplever, at vi har en god forståelse for jeres behov, samt at kommunikationen og håndteringen af timer fungerer godt.

Vi er rigtig glade for samarbejdet!

Det kører fint

Det kører fint - men udvalget mellem kandidater er ikke så stort - men det er nok typisk for smedebranchen.

17 novembre 2025

Hej Michael,

Tusind tak for din anmeldelse og for din ærlige feedback. Vi er glade for at høre, at samarbejdet kører fint, og du har helt ret i, at udvalget kan variere – især inden for smedebranchen. Det er et område, vi arbejder kontinuerligt på, og vi ser frem til at fortsætte samarbejdet med jer og kunne tilbyde et endnu bedre udvalg fremadrettet!

Thorn Vikar & Rekruttering

Fik mig ud i et rigtig godt job/…

Fik mig ud i et rigtig godt job/ vikariat
Og der er styr på tingene

2 settembre 2025

Hej Kenneth,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at vi kunne hjælpe dig videre. Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du får brug for hjælp igen.

Handling og god service

Jørgen fandt hurtigt 3-4 forskellige kandidater med relevant erhvervserfaring.
Kommer helt sikkert til at anvende Thorn i fremtiden

6 ottobre 2025

Hej Kenneth,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse, og vi ser frem til at samarbejde med dig i fremtiden.

Thorn Vikar & Rekruttering

Jeg er virkelig glad for at være en del…

Jeg begyndte at arbejde som vikar, og overordnet set har oplevelsen været positiv. Processen var enkel og professionel – Irma, rekrutteringskonsulenten der først kontaktede mig, var meget støttende og tydelig omkring, hvad jeg kunne forvente. Hun forklarede vilkårene godt og sørgede for, at jeg følte mig tryg, inden jeg startede. Kommunikation har været god, og opgaverne har passet til mine kompetencer. Jeg sætter stor pris på, at Irma tog sig tid til at følge op og høre, om alt gik som det skulle.

13 ottobre 2025

Hej Dragos,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er meget glade for, at du har haft en positiv oplevelse som vikar, og vi ser frem til at støtte dig også fremover. 😊

Super professionelle

Super professionelle, venlige og et sted man bliver behandlet godt som vikar, de er altid hjælpsomme og hurtige til at vende tilbage med svar på spørgsmål, ang alting.
Kan varmt anbefale dette vikarbureau

18 settembre 2025

Hej Nicklas,

Tusind tak for din varme anmeldelse! Vi er rigtig glade for, at du har haft en god oplevelse hos os, og vi ser frem til at støtte dig fremover.

Thorn Vikar & Rekruttering

Vi har haft en rigtig god oplevelse med…

Vi har haft en rigtig god oplevelse med ThornVikar. De er professionelle, hurtige til at svare og leverer kvalificerede vikarer, når vi har brug for det. God service og fleksibilitet hele vejen igennem — klart anbefalet!

1 febbraio 2025

Hej Martin,

Tusind tak for din varme anmeldelse! Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse, og vi ser frem til at samarbejde med dig i fremtiden.

Thorn Vikar & Rekruttering

Couldn't of been more helpful always…

Couldn't of been more helpful always went above and beyond to help and explain anything, Nicoline in particular has been fantastic to deal with always answers the phone and super polite and friendly

1 settembre 2025

Hej Daniel,

Thank you so much for your kind review! We’re very happy to hear that you had a good experience with us, and we look forward to supporting you in the future with anything you need.

Best regards,
Thorn Vikar & Rekruttering

Jeg har været glad for mit vikariat…

Jeg har været glad for mit vikariat igennem Thornvikar.
Lønnen kom til tiden og der manglede aldrig en øre.
De gange jeg har skulle have fat i en medarbejder var der altid en der sad klar ved telefonen, så man undgår lange ventetider.
Mere kan man ikke forlange.

27 giugno 2025

Hej Rasmus,
Tusind tak for din anmeldelse!

Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os.
Din feedback betyder meget for os, og vi håber at få mulighed for at samarbejde med dig igen i fremtiden.

Jana Vrzel
Thorn Vikar & Rekruttering

Bedre en de fleste udlejningsfirmaer

De er nemme at komme i kontakt med, og det er rigtigt flinke mennesker du har med at gøre. Alt er mere eller mindre som man vil have det.
Det eneste negative er kvaliteten af arbejdstøjet.

19 giugno 2025

Hej Rasmus,

Tusind tak for din anmeldelse – det er rigtig dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med os! ☺️
Vi tager også din kommentar om arbejdstøjets kvalitet til os – det er vigtigt for os at sikre, at alle vores vikarer har ordentlige forhold, og vi kigger løbende på, hvordan vi kan forbedre det.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det betyder meget for os !

Very good and friendly company that…

Very good and friendly company that always helpful for us
Job description and other details are very clear.
Payments are up-to-date

20 maggio 2025

Hej Sujeewa,

Thank you so much for your kind words! We’re really happy to hear that. ☺️
It means a lot to us that you’ve had a positive experience – and we’ll keep doing our best to support you!

Best regards,
Jana V.
Thorn Vikar & Rekruttering

Jeg vil klart anbefale Thorn til mit netværk

Jeg vil gerne sende en stor tak til teamet i Nørresundby. I har virkelig gjort en forskel for mig. Jeg har følt mig både set og hjulpet hele vejen igennem, og det har haft en kæmpe betydning for, at jeg nu er kommet godt videre i mit arbejde.

Hver gang jeg har ringet ind, er jeg blevet mødt af søde, rare og professionelle mennesker, som har taget sig tid til at lytte og vejlede mig på en rigtig god måde. Man føler sig tryg og i gode hænder, og det betyder alt, når man står i en situation, hvor man har brug for støtte og klarhed.

Tusind tak for jeres hjælp og for den måde I møder folk på. Det gør en kæmpe forskel!

31 maggio 2025

Hej Camille,

Tusind tak for din anmeldelse – det varmer virkelig at læse!
Vi er så glade for at høre, at du har følt dig set, hjulpet og tryg gennem hele forløbet – præcis sådan ønsker vi, at alle skal opleve det hos os.
Det betyder meget for os alle at vide, at vi har kunnet gøre en forskel. ☺️

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – og for at du vil anbefale os videre. Det sætter vi stor pris på!

Jana V.