Voor onze nichtjes een paar shirtjes en pet besteld. Helaas een shirt verkeerde maat gekregen. Meermaals gebeld en gemaild maar geen contact kunnen krijgen. Daarnaast al 100 keer afgemeld voor all... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ik bestelde item "LookSmart Lewis Hamilton - Scuderia Ferrari HP - Fiorano Test 2025 Mini Replica Helmet Model 1/5 Scale". Na wat slechte ervaringen met andere sites waar ik een wat minder goed a... Leggi di più
De geleverde petten kwamen niet overeen met hetgeen ik besteld had. Vervolgens geen enkele reactie op mijn mails. Aansluitend een retourlabel gekocht, maar dat valt niet de downloaden en komt ook niet... Leggi di più
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 22% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Ruime collectie F1 merchandise
Ruime collectie F1 merchandise, super snelle levering en goede communicatie over wanneer pakket komt
Klantenservice is niet de snelste
McLaren beer besteld, deze werd ook snel verzonden. Door DHL werd er een beschadiging geconstateerd waardoor de zending retour ging (30-9-2024). Ik heb dezelfde dag contact opgenomen met TheRacingStore. Negen dagen later eindelijk reactie ontvangen dat er een nieuwe beer wordt toegestuurd.
Ook apart: op de website banner van TheRacingScore laten ze een Trustpilot score van 4,8 te zien terwijl ze op 3,9 staan.
Product op zondag besteld en was op…
Product op zondag besteld en was op maandag al bezorgd. Ruilen voor een andere maat was ook probleemloos! Ga zo door!
Snelle levering van mijn nieuwe max…
Snelle levering van mijn nieuwe max verstappen tshirt!
Goede en snelle service
Ik had bij The Racing Store max verstappen merchandise online besteld. Snelle verzending waardoor ik het netjes op tijd binnen heb gekregen. Goede en snelle service bij The Racingstore!
Amazing Experience
Amazing Experience.
I buy a lot in th shop and I ordered online and the delivery was very fast.
Goede service en levertijd!
Ik heb een aantal dagen voor de race van Baku het Red Bull teamline shirt van 2024 besteld. De levering was netjes op tijd en de service was verder goed!
Snelle levering. Was al in hun winkel geweest in Rotterdam maar toen nog geen geld. Nu online besteld en werd gratis verzonden. Helemaal blij
Ze plaatsen artikelen op de site
Ze plaatsen artikelen op de site, je bestelt staat bij morgen in huis niet dus zijn pre orders wordt er niet bij gezet
Tot 2e maal toe, reageren doen ze ook niet, laatste keer dat ik hier iets bestel!
Slechte service
Waterfles van Red Bull Racing besteld en deze zat kapot in de doos.
Slechte service, laat of niet reageren en niet mee willen denken.
Ik wacht al 3 weken op mn geld, heb ondertussen elders maar een bestelling gedaan.
Toch goede service
Gister een shirt gekocht en betaald via Internet. Een vriend van mij zou het ophalen in Rotterdam...
Nu is de zaak gesloten op de Lijnbaan.. en iedereen is vertrokken.
Telefonisch een antwoord apparaat dat ze het druk hebben....
Blijkt dat het bedrijf verhuisd is. En aan de overkant ligt ;-)
Net contact gehad en goede en vriendelijk service
Prima ervaring, snelle levering.
Zaterdag een verjaarscadeau besteld bij The Racing Store, via Bol.com.
De afgelopen tijd gaat bijna alles wat ik bij Bol bestel mis. Echter: dat geldt alleen voor dingen die ik rechtstreeks van Bol koop. The Racing Store verkoopt via Bol, maar doet z'n eigen logistiek. Daardoor hebben waarschijnlijk niet de problemen waar ik de laatste tijd last van heb.
Cadeau zou er morgen moeten zijn, en kwam vandaag. En gewoon met DHL. Geen vage bezorgdienst die je dwingt om een App te installeren, of waar je geen andere afspraken mee kunt maken. Om deze reden ging het de afgelopen 4 keer mis bij dingen die ik bij Bol kocht (bij Bol zelf dus, niet bij verkopers op Bol.com).
Zending was goed verpakt. Assortiment is mooi, prijzen ok.
Voor 22:00 besteld, 4 werkdagen later nog niet verzonden
Op de site staat voor 22:00 besteld dezelfde dag verzonden. Op zaterdag besteld en donderdag nog niet verzonden. Ik ga op vakantie dus ik wil de bestelling nu annuleren, maar telefonisch nemen ze niet op en op de mail reageren ze niet.
Waardeloze service
Waardeloze service. In november een trui gekocht. 4x gedragen en embleem volledig vervaagd. Hierover een mail gestuurd waarna geen enkele respons.
Terug naar de winkel gegaan in Rotterdam waar ik de trui heb gekocht, deze verwezen mij weer door naar het hoofdkantoor. Trui is ingenomen op 19-03-2023 en nog steeds geen reactie of oplossing. Als je belt krijg je een bandje en wordt de verbinding verbroken. Lijkt op oplichting?
Slechte (eigenlijk geen) after sales!
Bij contact over sales reageren ze super snel maar als het gaat over een defect aan een reeds gekocht item dan krijg je zelfs na 3 reminders geen reactie.
Garantie tot aan de voordeur blijkbaar?
Ging om bestelde classic cap van Red Bull Racing waar de letters binnen korte tijd al van los lieten. En dat voor een kinderpet van een significant bedrag.
Enfin.
Vooralsnog zeg ik, niet bestellen hier vanwege slechte after sales en geen service als er iets mis is met je bestelling.
Denk dat ze genoeg hebben aan mensen die maar 1x bestellen?
Pre-order van max z'n pet besteld
Pre-order van max z'n pet besteld, kreeg vrijdag een mail dat de bestelling doorgezet was naar het magazijn en zaterdag bezorgd zou zijn uiteindelijk niks gekregen zaterdag. Ook geen mail gekregen van dhl met de track en trace of dat het uberhaupt verzonden was. Nu is het maandag maandag en nogsteeds geen mail gekregen en geen pet.
Super!
Hele snelle service. Heb het pakketje snel ontvangen en was in hele goede staat. Helemaal niks op aan te merken! Top service. Zeker nog eens bestellen.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.