Fantastisk restaurant
Fantastisk restaurant. God mad til fornuftige priser. God betjening. Kommer der år efter år.
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Vi har spist hos jeg mange gange, men i aften blev sidste gang, 3 ud af 4 burgere er kolde, og kødet i de 2 steakburgere er mega tørt. Vi henvender os pænt til personalet og fortæller det, hun siger at hun vil sige det i køkkenet, og jeg kan høre hvordan hun står og taler om os, men de vender ikke tilbage, eller gør andet for at rette fejlen. Det er den mest skuffende burger jeg til dato har sat tænderne i, til total overpriser.
Jeg må sige det virkelig var skuffende at spise der, bestilte en cheeseburger med pommes, burgeren var kold og pomfritter smagte af fiskefiler, tænker bare det må de kunne gøre bedre hvis de vil have gengangere, men det virkede ikke som om det interessere den unge mand som betjente os.
Lækker mad til ok priser - betjenings personalet er meget venlige / høflige og yderst hjælpsomme - pænt og rent overalt i restauranten - et sted vi snart spiser på igen - føler sig altid velkommen her
Vi har nok efterhånden spist frokost på The Eatery i Blåvand mere end 50 gange.
Det er der flere grunde til: Rigtig dejlig mad til fornuftige priser, imødekommende betjening og hyggelig atmosfære.
De rammer skiven HVER gang vi kommer – skønt!
Absolut et besøg værd. Jeg givet The Eatery i Blåvand de bedste anbefalinger.