Indtil videre har min oplevelse været super fin med t-shirts med tryk. Jeg har endnu ikke modtaget dem, men der har været god service med at få lavet tryk og hjælp til design. Hvis jeg skulle sige en... Leggi di più

Da hjemmesiderne til "tryk selv T-shirts" havde forskellige info, greb jeg telefonen og talte med Tekstil-Tryk. På 5 minutter fik jeg løst mit problem og modtog mine varer hurtigt. Efter denne leverin... Leggi di più

Skulle bestille t-shirts hjem til en studietur og Tekstil-Tryk.dk var valget vi gik med. Dette var vi rigtige glade for, da kvaliteten af t-shirtsene var i top sammen med trykket på dem. Vi har tidlig... Leggi di più

Martin Frisch har gentagende gange udvist stor professionalisme og er altid engageret og 100% dedikeret til opgaven. Derudover har Martin og Tekstil-Tryk altid kunne matche de tilbud jeg har haft i... Leggi di più

1. Negozio di abbigliamento stampato
  2. Negozio di stampe e segnaletica

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Tekstil-tryk.dk levere t-shirts med tryk af høj kvalitet. Vi har eget tryk udstyr, og har typisk leverings tider fra 1 - 7 dage, afhængigt af trykmetoden.

4,6

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Perfekt!!

Har nu fået trykt et par håndfulde t-shirts hos Tekstil-Tryk/Shirt-Design. Altid fremragende kvalitet og leveringstid helt som annonceret. Helt perfekt!

24 settembre 2018

Perfekt personlig betjening

Perfekt personlig betjening, der følges op af et smart bekræftelsessystem, hvor man kan se, at mærkerne kommer på tøjet, som man ønsker det. Ændringer i bestilling foretages omgående og når alt er på plads er der hurtig levering, der overholdes. Alt i alt en positiv oplevelse!

19 settembre 2018

God service, på et højt niveau

I samarbejde med deres partner Nem-print fandt vi en god løsning.

Vi skulle have trykt t-shirt, men det format vi havde due ikke og vi er ikke lige hajer til at designe et nyt. De lavede et udkast til et nyt, som vi kunne sige god for, uden ekstra omkostninger.

Det kan man kalde rigtig god service og vil anbefale firmaet til andre, samt prisen er også hvor alle kan være med.

13 settembre 2018

Fremragende

Varens kvalitet var i top. Trykkets kvalitet var i top. Jeg har ikke forstand på tryk og vidste ikke hvilken tryk-metode, jeg skulle vælge, men hjemmesiden havde masser af information om det.

Jeg bestilte via deres design-selv-portal shirt-design.dk. Det var super let at bruge, og rart at man bedre kunne se resultatet for sig.

Jeg bestilte ekspres, da jeg skulle bruge det to dage senere.
Der kom en email næsten øjeblikkeligt, med information om, at de havde bestilt tøjet hjem, og det ville ankomme næste formiddag kl. 10, hvorefter de ville trykke med det samme. Kl. 12 dagen efter fik jeg en email om, at varerne var klar til afhentning.

Personalet var flinke og smilende ved afhentning, selvom man kunne fornemme, de havde travlt.

Alt i alt super god service og meget rimelige priser. Jeg vil helt klart anbefale jer videre.

15 giugno 2018

Fantastik service og hjælp

Fantastik service og hjælp.
Vi havde brug for noget hjælp i forhold til plakater og flyers til en filmfestival i Aarhus, deres erfaring er guld værd og er man usikker omkring noget, er der en god hjælp at hente her. Der er altid en god dialog og servicen samt kvaliteten er i top! Et fantastisk samarbejde og sponsorat, har gjort at Tekstil-tryk.dk er førstevalg fromover. God service skal man lede længe efter og det finder man her.

28 settembre 2017

De bedste anbefalinger herfra :)

Jeg skulle bruge 2 løbe t-shirts til et velgørenheds marathon. Trods jeg bor i KBH, var det nemt at få styr på ordren - også selv om der var en del sponsor prints fra forskellige firmaer.
Super god kommunikation, hurtig levering og en fair pris. Jeg vil bruge Tekstil-Tryk.dk fremover.

17 luglio 2017

Rigtig god service!

Jeg har bestilt 80 stk muleposer med logo printet på. De lever til fulde op til mine forventninger.
Derudover har jeg modtaget vejledning inden køb, som var yderst kompetent.
Der var desværre fejl på nogle få af poserne, men jeg blev med det samme tilbudt nye (og flere end der var fejl på). Meget fin service og man kan mærke der 'sidder mennesker' bag, så kommunikationen glider nemt. Dejligt!
Vil helt sikkert vende tilbage en anden gang.

15 giugno 2017

Service i allerhøjsteplan

Service i allerhøjsteplan. Jeg havde en design på forhånd som havde brug for en lille ændring og da jeg ikke er en computer geni havde jeg brug for hjælp. Her fik jeg jeg hjælp fra Martin F fra tekstil tryk, hvor han lavede om på designet som var klar for at uploades på en T-shirt. Jeg fik t-shirten efter 3 dage men desværre var den med oprindelige design men da jeg kontaktede Martin så fik jeg lov at beholde T-shirten og 2 dage efter fik jeg T-shirt nr 2 med den rigtige design.

10 maggio 2017

FANTASTISK SERVICE

Jeg vil til enhver tid bruge og anbefale Tekstil-tryk.dk til andre.
Søde og professionelle folk, der ved hvad de har med at gøre!

TAK for GOD service
Mhv/Reinert

20 febbraio 2017

Risposta di Tekstil-Tryk.dk

Mange tak for den fine anmeldelse, og tak for kagen du sendte til os Jette. :)

Mvh.
John Brixen
indehaver.

Så vanvittigt godt

De har virkelig styr på det hele! De lever op til alle mine krav (og der er mange) Kan klart anbefale dem!!!!

19 febbraio 2017

Risposta di Tekstil-Tryk.dk

Mange tak for din anmeldelse Fredrik. :)

Konge butik

Jeg stod og manglede vinylstickers i sidste uge, jeg melder sent ind i starten af den her uge og de er færdige med mine stickers med 2 dages varsel... Hallo det er virkelig bare 100% i orden... når jeg skal have lavet flere til min street-mc hen over sommeren, vender jeg 100% tilbage... Fed butik og fed kvalitet jeg er fan.. ;)

17 gennaio 2017

Hej Rasmus

Mange tak for den fine anmeldelse, håber dine stickers holdte på dit snowboard. :)

Mvh.
John Brixen