Teknologisk Institut Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,8

Det er altid en fornøjelse at komme kursus her, har lige været på kursus nr 3, og det har har været en god oplevelse hver gang. Gode undervisere, fint morgenbord inden undervisningsstart, der er lagt... Leggi di più

Hver gang jeg kikker efter uddannelse/kurser eller anbefaler nogle, så starter jeg altid med Teknologisk Institut. Er pt på AI transformation som i den grad kan anbefales.

Jeg var til kursus i ISO27001/2 med Anders Linde. Det hele var meget professionelt med god styring, god kommunikation og gode faciliteter. Alt var tilrettelagt fra starten af. Der var indlagt passen... Leggi di più

Godt kursus, men meget koncentreret indhold, når man intet kender til Excel

1. Istituto d'istruzione
  2. Fornitore di servizi legati alla carriera e all'istruzione
  3. Lezione
  4. Scuola di informatica
  5. Centro formativo
  6. Istituto di formazione per l'uso di software

Teknologisk Institut er en selvejende og almennyttig institution. Vi udvikler, anvender og formidler forsknings- og teknologibaseret viden til dansk og international erhvervsliv. Teknologisk Institut levere blandt andet uddannelse til dansk erhvervsliv. Hvert år deltager flere end 20.000 personer på Teknologisk Instituts arrangementer, der er en bred vifte af mere end 1000 kurser, uddannelser og konferencer. Vi afholder kurser, uddannelser og konferencer i Taastrup, Aarhus, Odense og København.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

173 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

kursus Excel videregående

Jeg deltog på et kursus Excel videregående. Super godt kursus, fik virkelig noget med hjem man kan bruge.
Underviser var i super topform for at ville give sin viden videre. Super kursussted med god akustik i undervisningslokale og super forplejning der mangler ikke noget.
Så 5 stjerne her fra.

29 ottobre 2025

Hej Heini

Mange tak for din flotte anmeldelse af Excel videregående! Vi er rigtig glade for, at du fik brugbar viden med hjem fra kurset. Håber at se dig igen en anden gang.

Succesrig og effektiv konflikthåndtering

Jeg deltog i kurset "Succesrig og effektiv konflikthåndtering" - og det var virkelig godt!
Dygtig og behagelig instruktør, rigtig fint mix af præsentation og gruppearbejde, god lokation/faciliteter og fantastisk forplejning i løbet af dagen.

28 ottobre 2025

Hej Diana

Tusind tak for din uddybende anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at du havde et godt kursus. Vi sætter stor pris på denne feedback.

Underviser Niels Holt

Niels er en fantastisk undeviser

23 ottobre 2025

Hej Christian

Mange tak for de pæne ord om vores underviser. Vi sætter stor pris på din feedback.

IT Arkitet foundation kursus

Super dygtig formidler på IT Arkitekt Foundation kurset. Forplejningen var super god. Gode parkeringsforhold samt gode bus forbindelser til Høje Taastrup station.
Jeg kan klart anbefale Teknologisk institut.

22 ottobre 2025

Hej Rashid

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er rigtig glade for, at du var tilfreds med underviseren og de gode rammer omkring kurset. Din anbefaling betyder meget for os, og vi håber at se dig igen.

Professionel kursusudbyder

Teknologisk Institut lægger behagelige rammer til et professionelt kursus.

22 ottobre 2025

Hej Signe

Tusind tak for dine pæne ord om rammerne omkring vores kurser. Vi sætter pris på din feedback.

God kursusoplevelse!

Meget relevant kursusindhold. Enormt engageret og motiverende underviser. Rigtig gode faciliteter.

Hej Esben

Tusind tak for din feedback! Dejligt at høre, at du var tilfreds med både kursusindholdet, underviseren og faciliteterne. Vi håber at byde dig velkommen igen.

Mvh Teknologisk Institut Uddannelse

Jeg har fået en behagelig oplevelse…

Jeg har fået en behagelig oplevelse igen hos Teknologisk Institut

Hej Erfan

Tak for din anmeldelse! Det glæder os at høre, at du igen har haft en god kursusoplevelse hos os. Vi ser frem til at byde dig velkommen en anden gang.

Mvh Teknologisk Institut Uddannelse

Først og fremmest et behageligt…

Først og fremmest et behageligt undervisnings miljø !
Kompetent lærer - jeg har været igennem AI kursus
Kan anbefales !!

Hej Martin

Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi er rigtig glade for, at du havde en god oplevelse på AI-kurset. Din anbefaling betyder meget for os.

Mvh Teknologisk Institut Uddannelse

Fantastisk sted at komme for at blive…

Fantastisk sted at komme for at blive endnu klogere - dygtige undervisere, gode faciliteter, nemt at komme til og spændende udbud af kurser.

10 ottobre 2025

Hej Line

Mange tak for din anmeldelse og de fine ord om vores undervisere, faciliteter og kursusudvalg. Din feedback betyder meget for os.

Mvh Teknologisk Institut Uddannelse

Kan klart anbefale dette kursus sted

Kan klart anbefale dette kursus sted.
Undervisningen er i top og super god forplejning og beliggenhed.

7 ottobre 2025

Hej Charlotte

Tusind tak. Vi sætter stor pris på din positive feedback og håber at se dig igen.

Super underviser

Super underviser - meget pædagogisk! God forplejning!

7 ottobre 2025

Hej Kamilla

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det betyder meget for os, at du har haft en god kursusoplevelse. Håber at se dig igen en anden gang.

Gode lokaler

Gode lokaler, fin forplejning

3 ottobre 2025

Hej Rita

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at lokalerne og forplejningen levede op til dine forventninger. Håber vi ses igen en anden gang.

God undervisning

God undervisning

3 ottobre 2025

Hej Thomas

Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at undervisningen har levet op til dine forventninger.

Mvh Teknologisk Institut Uddannelse

Super dygtig formidler og god evne til…

Super dygtig formidler og god evne til at skabe et åbent rum til diskussion gruppen imellem. På kurset “Ledelse og motivation af effektive projektteams”

30 settembre 2025

Hej Frederik

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse. Det betyder meget for os, at du havde en god oplevelse på kurset. Håber at se dig igen en anden gang.

God underviser

God underviser
Dårlig vejviser på sådan et stort sted
Forplejning fin
Lokaler fine

25 settembre 2025

Hej Ulla

Mange tak for din anmeldelse. Vi har noteret os din kommentar om vejvisningen. Håber at se dig igen en anden gang.

Mvh Teknologisk Institut Uddannelse

Gode kursus lokaler, men misligforhold i tilgængelighed af frokost

Gode kursus lokaler, udbud af kurser og engagerede undervisere. Forplejning - både hen over dagen og frokost - er rigtig god og godt sammensat, så man kan holde energi og blodsukker stabilt. Synes selv det er herligt med det varieret udvalg af drikkevarer (så der også er valgmuligheder for dem af os der ikke drikker kaffe 😉).
Eneste minus og grunden til jeg ikke giver 5stjerner er kantinen/restauranten... Maden og kvaliteten er helt i top! Dog er mængderne sådan at hvis man kommer 12:05, så når man kun at få en omgang/tallerken og ikke det fulde udvalg. Min underviser sendte os afsted kl. 12:01 og jeg nåede f.eks. kun at få en svampetoast og dem fra mit hold der ikke stod umiddelbart efter mig fik ikke nogen - salaten var helt væk, da jeg kom. Og det var ikke bare fordi jeg kom lige inden fadene blev genopfyldt - de blev fjernet da jeg gik fra buffetten og ikke genopfyldt.
Det er rigtig godt at have en kantine der går op i madspild, men at et helt hold der kommer ned kl. 12 ikke kan få fyldte tallerkner, medmindre de fylder op på "tilbehør" og brød er lidt i overkanten.

Men det er nu engang et mindre problem i det store billede - med den forplejning der er i løbet af dagen i køkkenerne, klare man sig nemt igennem dagen :-)

25 settembre 2025

Hej Freja

Mange tak for din anmeldelse – og for at dele din kursusoplevelse. Din feedback om frokosten tager vi naturligvis videre med kantinen. Vi håber at se dig igen en anden gang.

Godt og effektivt kursus

På kursus i at lære og huske effektivt, fik nogle gode fifs til at bruge værktøjerne i hverdagen og gode øvelser for at styrke hukommelsen.
Kun 4 deltagere på kurset, hvilket jeg føler, gjorde det bedre og mere personligt

24 settembre 2025

Hej Rikke

Tak for din anmeldelse! Det glæder os, at du fik brugbare værktøjer med dig, og at det lille hold gav en positiv oplevelse. Vi håber at se dig på et kursus igen en anden gang.