Strona główna - Channels - TEFAL POLSKA - Recensioni

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

8 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Eseguiamo dei controlli sulle recensioni

Valutata 1 stelle su 5

Nie polecam zakupów bezpośrednio w sklepie Tefal.

Nie polecam zakupów bezpośrednio w sklepie Tefal.

Zamówiłem grill, jednak otrzymałem zapieczętowaną paczkę bez zamówionego produktu. Natychmiast zgłosiłem reklamację i przedstawiłem wszystkie dostępne dowody. Posiadam również nagranie z rozpakowania przesyłki, jednak sprzedawca nie był zainteresowany jego uwzględnieniem i odmówił przyjęcia tego materiału jako dowodu.

Reklamacja została odrzucona, a odpowiedzialność przerzucona na przewoźnika, mimo że umowę zakupu zawarłem ze sklepem Tefal. Zamiast pomocy otrzymałem informację, że stanowisko firmy jest ostateczne.

Jestem bardzo rozczarowany sposobem potraktowania klienta. Mam nadzieję, że sprawę uda się rozwiązać z pomocą Rzecznika Konsumentów. Na ten moment nie mogę polecić zakupów w tym sklepie.

30 luglio 2026

Sprzet OK, firma zalosna

Sprzet sam w sobie jest nawet ok, ale firma tefal to jakas porazka... reklamacje odrzucili, nie chcieli podać kontaktu do osób odpowiedzialnych. Co najlepsze sklep w ramach rękojmi uznał reklamacje, także jest to idealne potwierdzenie tego, ze firma oszukuje i odrzuca reklamacje z tytułu gwarancji, które byly zasadne. Trzymać sie z daleka

4 giugno 2026

Tefal

Tefal, to najgorsza firma, z jaką miałem okazję współpracować. Mam w domu urządzenia tej firmy, ale działały. Pierwszy raz zmierzyłem się z reklamacją, jak ze ścianą. Bezczelna i chamska firma, nigdy więcej

4 marzo 2026

Odkurzacz Tefal X-Clean 7

Zakupiłam myjący odkurzacz z polecenia znajomej. Sprawdza się. Brakuje mi małych końcówek, ale skoro jest to myjący odkurzacz to dotyczy dużych powierzchni. Sprawdza się. #akcjatefal

2 aprile 2026

Airfryer – świetny zakup, polecam 👍

Kupiłam airfryer i wszystko jest w porządku 🙂 Produkt działa bez zarzutu, szybko się nagrzewa i równomiernie piecze. Obsługa jest bardzo prosta, a czyszczenie nie sprawia problemów. Zamówienie zostało zrealizowane sprawnie, dostawa była szybka i dobrze zapakowana. Jestem zadowolona z zakupu.

18 febbraio 2026
Valutata 2 stelle su 5

Tefal naciąga na newsletter

Firma zachęca do zapisania się na newsletter oferując 5% rabatu. Nigdzie nie piszą przy zapisywaniu ani w regulaminie że te 5% tylko dla indywidulanych.
Zmarnowany czas

9 febbraio 2026

Rewelacja odkurzacz 15.60AQUA TY99G1

Kupiłam odkurzacz pionowy firmy Tefal 15.60 AQUA TY 99G1 rewelacja odkurzacz jest bardzo funkcjonalny cichy moc ssania wystarczającą Elastyczna rura to duży plus ułatwia sprzątanie bez schylania się szczotki wymienne sa bardzo przydatne Polecam

5 luglio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Serdecznie nie polecam robota…

Serdecznie nie polecam robota sprzątającego 75 S i serwisu gwarancyjnego firmy Tefal. Jest to jedno wielkie nieporozumienie. Robot został oddany na gwarancję z powodu błędu pompy wodnej, nie wyjeżdżania z bazy, gubieniu mapy, pojawiania się komunikatu żeby włączyć urządzenie które jest włączone. Firma nie przyjęła reklamacji ponieważ, według nich sprzęt był nieodpowiednio używany, były do niego używane środki nie dozwolone. O ile rozumiem czemu w takim wypadku miałby się pojawiać błąd pompy wodnej o tyle pozostałych nie rozumiem. Pozostałymi błędami firma się nawet nie zajęła, a gdy napisałam reklamacje powiedzieli że mapy trzeba zapisywać... Używam go od ponad roku więc ta rada jest mi zbędna bo jest to oczywiste, a odkurzacz po powrocie z serwisu jak nie działał tak nie działa. Środki niedozwolone nie były używane, a wy jak chcecie dobry odkurzacz to na pewno nie ten.

4 aprile 2025

Awful customer experience

Awful customer experience. Their websites have numerous bugs, and there’s no way to reach support for product issues. They are completely non-customer oriented and have poor software.

Tefal, just please hire professional QAs and developers.

17 gennaio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Opis, reklama i opakowanie robota Tefal Explorer S60 wprowadza w błąd!

Oto informacja o robocie sprzątającym Tefal Explorer S60 ze strony Media Expert:
"Dzięki wbudowanemu żyroskopowi, kamerze bocznej i czujnikom na podczerwień robot z serii 60 dokładnie odkurzy Twoje mieszkanie. Postępy pracy robota możesz śledzić w aplikacji, dzięki mapie w czasie rzeczywistym."
Ten robot nie tworzy map, aplikacja pokazana w obrazkach na stronie ME i na opakowaniu robota wprowadzają w błąd. To duże przewinienie.

5 ottobre 2023
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più