Slecht heb er een sollicitatie gedaan en werdt niet aangenomen inverband dat ik geen pool Ben of uit Polen kom Na bewijs van diploma’s niet aangenomen erg racistische uitzend werkgever geen aanrader... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ik heb voor kort gewerkt als productiemedewerker bij Barendrecht dit vanwege Paul.
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Kijk voor banen, loopbanen en opleidingen in transport, logistiek, grond- weg- en waterbouw, bouw, techniek en kantoorfuncties in ons vacatureaanbod!
Hardwareweg 20, 1033 MX, Amsterdam, Paesi Bassi
- 088-0011020
- info@teamflex.nl
- www.teamflex.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Le persone hanno visualizzato anche
I have dealt with a lot of agencies in…
I have dealt with a lot of agencies in Rotterdam. This one is hands down the worst. False promises about jobs, interviews and starting dates. They appear to have no respect for applicants and are happy to string you along with no end results. Don't.
Slecht heb er een sollicitatie gedaan…
Teamflex: kan beter
Ik wil Teamflex eigenlijk geen 3 maar minder sterren geven als ze ook nog niet zo vriendelijk zouden zijn. Het is een bijzonder vriendelijk team, maar de organisatie maakt op mij een vrij onprofessionele indruk op diverse punten. Wat ik het meest storende vind is dat er vaak niet op e-mails wordt gereageerd en er terugkoppeling uitblijft op acties. Aan de telefoon is het contact goed, maar bellen om te vragen of ze je e-mail gelezen hebben kan niet de bedoeling zijn. Ik wens verder geen info te geven daar ik het eerst nog met ze wil bespreken waar ik niet tevreden over ben. Het is er alleen nog niet van gekomen maar dat moment gaat zeker komen.
Ik ben heel tevreden over Teamflex,ze…
Ik ben heel tevreden over Teamflex,ze zijn vriendelijk en heel behulpzaam.
Hello
Hello,
Duidelijke afspraken en flexibel in wat wel en niet kan. Super om met jullie samen te werken.
Doei
Het gaat heel goed op vakgebied
Na dat ik aan het werk ben gegaan bij…
Na dat ik aan het werk ben gegaan bij post nl is er nooit met gebeld of gevraagd begrijp je alles? bevalt het werk ?het zijn ze aardig of juist niet niet 1 telefoontje van intresse ook kan ik in de loonstroken niet vinden hoeveel uur nu werkelijk op werkelijk gemaakt is op welke dag ?en hoeveel werkelijk betaald is ik vind dit kan zeker beter kan en mag

Risposta di Teamflex Personeelsdiensten
Top bedrijf!
Top bedrijf!
Heb hier me C en CE rijbewijs gehaald in 1 x! super rij-instructeurs!
en met veel mogelijkheden!
heb met plezier bij hun mogen werken als uitzendkracht!
Echt een aanrader!
Zeer goed uitzendbureau zijn berijd om…
Zeer goed uitzendbureau zijn berijd om in mensen te investeren en altijd vriendelijk aan de telefoon en persoonlijk
Zeer content
Zeer content.
Bekwame mannen en zeer behulpzaam.toppers
Komen afspraken na
Komen afspraken na, zijn pro-actief voor je bezig, kan het iedereen aanraden.
Top organisatie heb het…
Top organisatie heb het opleidingstraject voor rijbewijs CE gevolgd.
Tot in de puntjes is alles geregeld.
Daarna terecht gekomen bij een super opdrachtgever.
Zeer tevreden
Vriendelijke intercedent. Ik werk met veel plezier waar ik gedetacheerd ben. Mijn vragen worden vriendelijk beantwoord.
Goed team 😏👌🏾
Zeker 5 sterren waard
Keep going Teamflex
Word meer dan uitstekend geholpen door teamflex en begeleid.
Hele goeie uitzendbureau.de beste..
Hele goeie uitzendbureau.de beste..
Personeel super top.