The food was absolutely horrid. It did not have authentic Pakistani food taste. If youre looking for biryani do NOT buy from here. Its embarassing how much it DIDNT taste like biryani. It has some of... Leggi di più
Deres butterchicken smagte som en hjemmelavet en. Vildt lækker!! Den tilhørende raita og chutney var i top. Risene med hele spidskommen var tilberedt til perfektion. Herudover kom kokken ud fra køkk... Leggi di più
Jeg har nu spist her flere gange og giver min bedste anbefalinger til Taste Point og deres gode mad. God service, friske råvarer og virkelig god paksitansk/indisk mad med original smag. Byens bedste p... Leggi di più
Virkelig god mad og service Vi bestilte mad til 30 og der var riiigeligt. Butter chicken, chicken masala, vegetar risret, fem super lækre og helt anderledes pizzaer og tre forskellige naan (butt... Leggi di più
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Le persone hanno visualizzato anche
Super velsmagende og tilpas…
Super velsmagende og tilpas krydret/stærk. Prøvede 4 forskellige retter samt naan brød, samosa, lasso drik.
Kan klart anbefales - kommer helt sikkert igen!
Tak :-)
Best food I have ever experienced in…
Best food I have ever experienced in whole denmark and I genuinely recommend all to visit Taste point once.
Really delicious
Really delicious. Quick preparation. Fantastic service, and beautiful new premises.
We will often get food here
It was very delicious and people are…
It was very delicious and people are very nice and polite.
Dejlig autentisk pakistansk mad
Dejlig autentisk pakistansk mad. Dejlig frisk, og god hurtig service
Jeg er stamkunde og køber mad ca
Jeg er stamkunde og køber mad ca. tre gange ugentlig og kan kun anbefale tastepoint. De har fantastisk mad og fantastisk service 😍
Verdensklasse
Verdensklasse . Virkelig lækkert smagsfuld mad ,det bedste butter chicken og jeres nanbrød virkelig lækkert og meget smilende personale , top service kan varmt anbefales +++++ herfra vi ses snart igen!!
Dejlig mad Og virkelig go’ service.
Alt var super godt!
Alt var super godt! Jeg bestilte 2 x butter chicken, lam karahi, pakora og 2 ekstra naan brød med hvidløg. Vi var yderst tilfredse med maden og hygiejnen var i top. Alt var pakket godt ind, så det holdt varmen. Tak for en god oplevelse!
5/5 stjerner ⭐️
Super lækkert mad af god kvalitet, professionel service og imødekommende personale. Renligt og god hygiejne. Hurtig tilberedning og en smagsfuld oplevelse. En klar anbefaling! ⭐️
Top service
Top service, personalet er søde og imødekommende. Det utrolig lækkert autentisk mad. Kan klart anbefales, hvis man vil udfordre sine danske madvaner.
Super lækker autentisk mad
Super lækker autentisk mad.
Virkelig lækkert. Hurtig tilberedning. Fantastisk service, og flotte nye lokaler.
Her kommer vi til at få mad fra tit
Mega god mad og det to lidt tid for…
Mega god mad og det to lidt tid for maden at komme
Tastepoint er et meget godt sted at…
Tastepoint er et meget godt sted at spise deres service er en ad de bedste jeg har oplevet man får god mad og man venter ikke for lang tid de er rigtig søde mod mennesker og de laver rigtig god mad
Meget god mad
Meget god mad, god service og imødekomne personale og priserne er gode. Anbefales højt.
Miljø: 10/10
Mad: 10/10
Pris: 10/10
Fra lily
Rart lækkert og hyggeligt sted, med rigtig vidunderligt mad og søde mennesker
Lækkert takeaway
Vi hentede takeaway: Lækker frisklavet mad med nybagt naanbrød. Meget venligt og imødekommende personale.
Det er ikke sidste gang vi henter mad der. 👍👍👍
Fornøjelse
Synes det var den bedste oplevelse, jeg længe har fået. Dejlig varm mad og nybagt brød. Synes det var en fornøjelse. Kan klart anbefales⭐️