Jeg bestilte online. Superhurtige til at pakke og meget hjælpsomme i forhold til en udfordring, jeg havde med adresse. Topkarakterer herfra.
Scopri cosa dicono le persone
Jeg besøgte butikken fordi jeg havde fået det anbefalet. Der var mange og jeg på det blev min tur, men jeg fik kort "elevator blikket" og blev sprunget over, så gik jeg. Siden har jeg aldrig satte min... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Kære alle - find tante grøn på Instagram, læs kommentarfeltet til et af de nyeste opslag. Jeg har kun en enkelt gang handlet i Tante Grøn - en helt igennem fin behandling, skønt sortiment og sød og... Leggi di più
Man kan regne med den bedste service, når man besøger Tante Grøn. Medarbejderne er altid søde og hjælpsomme lige meget hvor travlt der er i butikken. Derudover kan man altid regne med at få kvalificer... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
I Tante Grøn har vi 42 års erfaring med garn og strik. Vi bevæger os mellem det klassiske og modebilledet og lægger stor vægt på garner af høj kvalitet og nytænkning. Butikken har udviklet sig gennem mange år, men vi har stadig fokus på at inspirere både hæklere og strikkere. Hos os er god service og vejledning i højsædet, og vi gør vores bedste for at give hver kunde en god oplevelse. Vores butik ligger i hjertet af Odense på gågaden, lige over for rådhuset. Her finder du en skøn blanding af kvalitetsgarner, strikkekits, tasker, smykker og brugsting. Derudover har vi også et stort udvalg fra andre garnfirmaer. Vi glæder os til at byde dig velkommen i butikken!
Informazioni di contatto
Vestergade 7, 5000, Odense, Danimarca
- salg@tantegroen.dk
- www.tantegroen.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 30% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Come questa azienda usa Trustpilot
Fantastisk butik og skøn service
Virkelig flot butik med et kompetent og imødekommende personale. Man bliver altid inspireret, når man kommer ind, og det er mit foretrukne sted, når jeg skal finde gaver til min kæreste. Klar anbefaling herfra!
Virkelig hyggelig butik med fantastisk…
Virkelig hyggelig butik med fantastisk behjælpeligt personale. Har været der flere gange og er så glad for at komme der.
Ærgerligt at folk skriver dårlige anmeldelser selvom de aldrig har haft noget med butikken at gøre, eller faktisk har læst op på det hele inden.
I er og bliver et sted jeg vender tilbage til ❤️
Seriøs garnbutik
Seriøs garnbutik, med god service og faglig hjælp at hente.
Bedste garnbutik i Odense
Man får altid virkelig god hjælp til sine projekter i butikken og deres hjemmeside er let at finde rundt i og det er super fedt at man kan bestille til afhentning i butikken.
Stjæler strikke opskrifter
Stjæler strikke opskrifter. Dårlig stil !!
Hold dig langt væk
Hold dig langt væk. Stjæler opskrifter og lyver om det. Føj, at man som en stor virksomhed har samvittig til det!
Stjæler opskrifter
Det er usmageligt at stjæle opskrifter…
Det er usmageligt at stjæle opskrifter fra andre. Og da især fra små virksomheder, eller privat personer som ikke kan forsvarer sig selv mod en større virksomhed eller influencer.
Det er en ulækker forretningsmodel!
Stjæler opskrifter de ikke har…
Stjæler opskrifter de ikke har ophavsret til og endda til flere penge end den originale kreatør. Støt en anden garnbutik, og vælg tante grøn fra!
Kopier små iværksætteres opskrifter
Synes det er synd, at så stor en spiller på markedet har behov for at stjæle små iværksætteres strikke opskrifter, der burde i måske vide bedre!
Stjæler opskrifter fra andre
Stjæler opskrifter fra andre, der er jo ingen der vil købe af jeres stjålne opskrifter, man kan jo sidde med tanken nu , hvor mange af jeres opskrifter er jeres egne?
Ingen respons eller opfølgning på mail
Jeg kontaktede Tante grøn kundeservice, da jeg havde mistanke om at der var en fejl i en opskrift jeg havde købt. Kundeservice lovede at undersøge det med deres designteam, men nu 4 uger efter, har jeg stadig intet hørt tilbage fra dem.
Jeg har sendt to mails og efterspurgt en opfølgning, som jeg intet hører tilbage på - de ignorere det fuldstændigt.
Virkelig for ringe...

Hurtig levering, men...
Hurtig levering, desværre ikke den mest brugervenlige hjemmeside, idet jeg ikke fik alle de varer jeg troede jeg havde bestilt, fordi det ikke var blevet registreret i min kurv. Opskriften var også ulogisk for mig, idet den ikke er konsekvens i sine termer, hvilket gjorde at jeg måtte trevle op og starte forfra. Jeg købte et hækle kit med garn, men endte med at have for lidt og skulle genbestille mere garn… lidt øv når fragtprisen også er så høj. Kommer nok ikke til at købe herfra igen.

Sikken en service
Sikken en service. Jeg havde fået bestilling på at hækle en clutch til et barnebarn og jeg kunne ikke helt finde ud af afslutning, lynlås mv.
Ringede til dem, de var søde at forklare og sendte efterfølgende billeder af det jeg skulle bruge.
Af hjertet tak for jeres hjælpsomhed.
Med venlig hilsen Lone

Hjælpsomme
Hurtig levering på onlinekøb og hjælpsomme med at finde garnalternativer.

Risposta di Tante Grøn
Fantastisk service og dygtige og søde personaler
Jeg var så heldig at modtage Tante Grøn’s adventskalender til jul 24. Jeg kunne ikke forene mig med farven på garnet til en af projekterne. Men havde ikke fået kontaktet butikken. Var tilfældigt forbi her i februar og spørge ind til mulighed for at lave et byt. Trods overskredet byttegaranti på mange uger var de søde og klar på at jeg kunne bytte. Det er virkelig fin service og betyder at jeg nu bliver ægte glad for projektet.
Her ud over er det fedt at de er begyndt at forhandle Hjelholt garn som er lokalt fynsk kvalitetsgarn.
Personalet i Tante Grøn er altid søde og dygtige til at vejlede omkring kommende strikkeprojekter.

Yndlings garnbutik! 🥳
Siden jeg handlede første gang hos Tante Grøn har det været en mindre afhængighed for mig 😅 De er simpelthen blevet min Go-to garn butik og jeg er vild med både deres garnkvalitet og de opskrifter de har på siden 😍 jeg har indtil videre været igennem Vibe Baby Blanket, Aspire Sweater og har snart lavet min første North Neck, alle helt fantastiske projekter og lækkert garn! 2 mere North neck til 2 familiemedlemmer og så skal jeg endelig igang med min næste udfordring som bliver Pearl Sweater, glæder mig! 😍

Risposta di Tante Grøn
Fik en virklige god betjening og hjælp…
Fik en virklige god betjening og hjælp til gave der nede 5/5 for service kan klar anbefalede deres butik

Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.