Total useriøs tandlægehus!
Useriøs hus som ikke har styr på deres tider. Hverken online tider eller fysiske. Man bruger en fridag på, at få besked om, at man ikke har en tid, trods dokumentarion pr. mail! Bestemt ikke et hus jeg vil anbefale.
Tandlægehuset Hillerød
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Come questa azienda usa Trustpilot
Som mangeårig patient på klinikken kan jeg kun varmt anbefale den. De sidste mange år behandlet af David, men lejlighedsvis af kollegaer hvis der har været akut behov.
Reception kompetente venlige og hjælpsomme og jeg har altid følt betalingen er rimelig.
Kan varmt anbefale David Richter , han er vildt god og altid rart at komme der
Kan varmt anbefale David Richter jeg har gennem flere år gået hos tandproteknikkern i Hillerød uden at at få proteser til at passe til jeg opgav og tænkte så må jeg leve uden tænder mange tusinde kr smidt ud af vinduet fik anbefalet tandlægehuset og tænkte Ok jeg prøver igen og det er jeg over lykkelig for, nu har jeg tænder der passer perfekt på 5 uge de er super kompetente til deres arbejde
Vi fra familien har skulle til et tandlæge besøg den 12/11-21 hvilket gik helt vildt dårligt og virkelig mangel på god service! Efter tandlægebesøget havde vi spørgsmål til tandlægehuset hvor vi henvendte os til de sekrætere som var på arbejde. Besvarelserne på vores spørgsmål via telefonen var helt uforklarligt! Manglende god service, fik af vide at sekræteren ikke havde tid til at besvare spørgsmål længere, ville ikke give kontakt informationer som var nødvendige at få, sagde at hun stod med en kunde i butikken, havde telefon kø og ville ikke hjælpe med et overslag til en kirurg da dette var nødvendigt at få fra tandlægehuset. Bad sekræteren flere gange om kontakt informationerne så vi selv kunne henvende os og at de så ikke skulle gøre det, men fik flere gange at vide at det ville hun ikke og at der var kø over telefonen. Altså, helt ærligt vi kontaktede jer et par gange fordi vi blev fejlinformeret fra et par forskellige steder og gerne vil få løst vores situation, idet at i så ikke engang vil hjælpe os til det sidste er helt uacceptabelt og aldeles mangel på virkelig ordentlig service!!!! Der er vel en grund til at i sidder bag disken og skal besvare kundernes henvendelser, ikke ved at nævne i ikke kan eller vil! Lær noget af denne her dårlige anmeldelse og de andre som i har i forvejen!!!! 😡
Der er ikke tid til en, det hele skal gå meget hurtigt. Også er det ikke de sødeste damer i receptionen, der bliver virkelig talt ned til en. Jeg har nu droppet dem som fast tandlæge, der må være en grænse for hvad man skal finde sig i.
Jeg var ny patient, og fik konstateret et hul i en tand, som tandlægen forslog skulle laves den efterfølgende uge. Han blev ved at sige “hvis du altså tør”, som om der var noget at frygte. Da jeg skulle betale, sagde assistenten, at jeg havde tid den efterfølgende uge, of blev igen mødt med “hvis du altså tør”. Til sidst sagde jeg, at jeg ikke syntes det var den smarteste måde at behandle nye patienter på. Jeg tror, jeg finder en anden tandlæge!
Ikke god behandling, og rep hos en anden tandlæge. Ingen anbefaling!
Var i gang med en forsikrings sag, som Tandlægehuset, hjalp mig med.
Fint og tak for det, men så går det også galt.......nok fordi forsikringssummen lyder på 1500,-
Modtager en aflysning dagen før jeg skal ha lavet min tand via mail, hvor de ikke ønsker at samarbejde med mig mere....hvorfor, så ring dog til mig istedet og forklar.
Men nåede da lige at smide 5000,- på småreparationer og vi talte om en opbygning af en stift til en krone.
Det ville koste ca. 10.000 og spurgte pænt, om der var mulighed for at give prisen lidt kærlighed (rabat).
Det må man vist ikke spørge dem om, fik to gange "skæld ud", at jeg kunne tillade/bede om sådan noget.
Virkelig en meget upassende måde at behandle sine kunder på.
Så nu er det slut med dem, sidste gang jeg kommer der og hey, tror ikke jeg vil fortælle positivt om dem mere.
Av av, en service...... er målløs
Har gået hos flere tandlæger, men Annette Vang Christensen er uden for enhver tvivl den dygtigste og mest topprofessionelle tandlæge jeg har oplevet :-)
Jeg får opereret en kindtand ud. Det bliver et efterforløb på 3 mdr. med mange smerter, både i kæbe og herefter i maven pga iprenbehandling, mange udgifter til div. smertestillende håndkøbs- og recept medicin og 2 behandlinger med nellikemescher pga blottet kæbe.
Pga de dunkende smerter bliver mit løb og træning sat på pause til stor frustration.
Efter en måneds tid får jeg taget et røntgen, som viser, at der formentlig er et stykke knogle, der er på vej til at blive udstødt.
Det viser sig, at der er 5 stykker knogle, der kommer op fra operationshullet og før vil det ikke hele op. I 3 mdr. kan jeg kun tygge med modsatte side.
5 mdr. efter indgrebet får jeg en regning på røntgenbilledet, hvilket jeg finder dybt urimeligt og selv efter jeg klager, holder tandlægen fast i, at det skal jeg betale.
Det er kun fordi mit forsikringsselskab råder mig til at betale, for ellers kommer der høje gebyrer på og i sidste ende kan jeg ende i Ribers, at jeg vælger at betale. Jeg får medhold i, at jeg af princip ikke mener, at det er en udgift jeg skal have men ligge hos tandlægen selv.
Dertil vil jeg også tilføje arrogant opførsel.
Så jeg skifter til et andet tandlægehus!!
Fik en akut tid pga. stærke tandsmerter, valgte klinikken pga den var den nærmeste.
Hos tandlægen tog de røngenbilleder, kunne ikke rigtigt sige noget om hvad der var oversagen til problemet ud over der måske var betændelse, gav mig besked på de ville sende en regning og udskrev recept på pencelin.
3 timer senere nåede smerten en så høj grad at jeg måtte tage hjem fra job, ringede og fik en akut tid hos min normale tandlæge i kbh som sagens kunne se problemet, nemlig at en tidligere fyldning var nået ind til nerven samt at der var opstået betændelse inde i tanden, har blev problemet hurtigt og effektivt løst og jeg var smerte fri inden for 12 timer.
Modtog dog aldrig regningen fra Tandlægehuset, men ca. 1½ måned senere modtager jeg så en rykker med et gebyr for manglende betaling.
Så ikke nok med at Tandlægehuset var ude afstand til at løse problemet og jeg endte med at have smerter i 10+ timer længere end nødvendigt, så kunne de ikke finde ud af at sende en regning og opkrævede mig rykkergebyr for deres fejl.
Kan bestemt ikke anbefales.
Rimelige priser efter reglerne. Specialister inden for forskellige felter, så man bliver sendt videre til en anden i huset, så man får den bedste behandling f.eks. ved komplicerede tandudtrækninger. Fantastisk godt sted. Vil varmt anbefale det!
Fik lavet en plastfyldning allerede klargjort af anden tandlæge, ifølge prisliste fra 795,- til 1554,-. Måtte betale den maksimale pris på trods af at hullet som sådan "bare" skulle fyldes med plast!
Forklaring fra tandlægen var, at priserne på hjemmesiden var misvisende!
Behandlingen var fin, men ikke prisen...:-(
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.