Tæppeland Recensioni 941

TrustScore 4 su 5

4,2

Tæppet, som jeg havde bestilt og betalt til levering på hjemmeadressen, blev leveret i en pakkeshop. Selvom jeg udtrykkeligt havde skrevet, at de kunne sætte det ved hoveddøren. Det skete fredag.... Leggi di più

Helt fantastisk service! Jeg skulle have leveret tæpper den dag landet blev lagt ned i snestorm... Det blev rykket til ugen efter. dagen før den aftalte tid - ringede Søren tæppemontør og spugte om h... Leggi di più

Skuffende at man ikke kan give 0 stjerner. Jeg har fået to opfordringer på mail om at anmelde min oplevelse af Tæppeland før jeg har fået min vare ELLER en mail om forsendelsen. De har dog været i... Leggi di più

Manglede et tæppe til kontor, og Tæppeland havde en rest der passede næsten perfekt, minimal afskærring. Så jeg ikke skulle kæmpe med et tæppe der var alt for stort og undgik så også en masse spil... Leggi di più

1. Negozio di materiali da pavimentazione
  2. Negozio di tappeti e moquette
  3. Ditta specializzata in pavimentazioni
  4. Negozio di tappeti

Tæppeland ApS - Webshop Selvom Tæppeland i dag ikke har fysiske butikker rundt i landet, vil vi stadig gerne være hele Danmarks tæppehandler. Derfor har vi siden 2016 drevet vores webshop, og nu opgraderet, så vi udover masser af kvalitetsvarer til en skarp pris, kan tilbyde gratis opmålinger, og montering. Hos os kan du handle og betjene dig døgnet rundt. Og har du behov for hjælp, er vi altid lige i nærheden. Du kan nemt kontakte os på vores mail webshop@taeppeland.dk, så kommer vi tilbage så hurtigt det er os muligt.

Vores DNA

Over 60 års erfaring
Som pioneren i tæppebranchen har vi over 60 års erfaring, denne ekspertise har vi brugt til at håndplukke og levere de bedste produkter og rådgivning til enhver tid.
Specialbutikken med de gode priser
Tæppeland er specialbutikken med de mange muligheder til altid gode priser, som giver dig værdi for pengene.
Vi holder hvad vi lover
Vores medarbejdere går altid et ekstra skridt for dig. Fordi hos os er kunden altid i fokus.
Altid stort udvalg på lager
Hvad enten du handler i vores store butik i Glostrup, eller vælger at handle online i vores WEBshop, har du altid adgang til vores store sortiment med over 10.000 kvm på lager.
Levering & montering
Vi tilbyder fleksibel levering med høj kvalitet der altid foregår med egne biler eller faste samarbejdspartnere, der sikrer en problemfri levering. Hos Tæppeland har vi egne dygtige og professionelle montører til enhver opgave. Og vores montører rydder selvfølgelig altid op efter sig, så du kan glæde dig over dit nye gulv.
Gratis opmåling eller book et møde
Tæppeland tilbyder gratis opmåling på hele Sjælland, direkte hjemme hos dig. Og som seneste tiltag, personlig telefonrådgivning, med hjælp til valget af det rette produkt. Book et møde, er din mulighed for at få personlig rådgivning i vores butik i Glostrup, på et tidspunkt der passer dig.

4,2

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tæppet

Det skete fredag. Jeg kunne ikke hente det. Og vupti havde jeg pengene tilbage på min konto tirsdag.
DET ER SERVICE!!!
Håber tæppeland tænker over at bruge andre transportfirmaer.

23 marzo 2026

Aldrig køb tæppe online

Var positiv over gratis fragt.da jeg modtog tæppet,blev jeg utrolig skuffet,troede ikke at der fandtes et gulvtæppe på kun 5 mm “tykt” . Vil aldrig købe et tæppe online igen.

19 marzo 2026

Skuffende at man ikke kan give 0…

Skuffende at man ikke kan give 0 stjerner.
De har dog været i stand til at hæve pengene fra købet for små to uger siden.
Jeg har faktisk aldrig prøvet værre.

22 marzo 2026

Overpris for en vareprøve.

At man skal betale 220 kr for at få tilsendt en prøve fordi de ikke har en fysisk butik er da lige i overkanten for at de måske kan få en kunde. Man kan så få sølle 50 kr retur hvis man køber for 2000kr 😅

6 gennaio 2026

Helt fantastisk service!

Helt fantastisk service!
Jeg skulle have leveret tæpper den dag landet blev lagt ned i snestorm... Det blev rykket til ugen efter. dagen før den aftalte tid - ringede Søren tæppemontør og spugte om han måtte komme da vejret nu igen ikke var optimalt. Jeg sad dog i Århus - men igen problem i det. Søren låste sig selv ind rykkede alle de møbler jeg ikke havde fjernet og fik lagt tæpperne. Kæmpe helt. Tusind tak for fine tæpper og service i højsæde.

12 febbraio 2026

Bestilte skridsikker smudsmåtte i…

Bestilte skridsikker smudsmåtte i målene 200x100 til min entre.
Skridsikker er den ikke og målene på de 100 afviger plus minus 3 cm.
Det giver et pokkers problem med tilpasningen og jeg kan ikke skære det til pga handicap.
Dog hurtig ekspedition og levering af super venlig chauffør.

Ordre TP-00000531

6 gennaio 2026