3,6

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Respekterer ikke “nej tak” til reklamer

4 marzo 2026

Hej Peter

Tak for din besked. Det er bestemt ikke vores intention at lægge materiale i postkasser med "Reklamer - nej tak". Vi benytter omdelere til at dele vores flyers ud, og vi forventer naturligvis, at reglerne bliver overholdt. Det lyder desværre som om, der kan være sket en fejl her, og det beklager vi meget. Du er meget velkommen til at kontakte os direkte på mail/telefon, så vi kan følge op på det og sikre, at det ikke sker igen.

God dag:-)

Mvh David Thygesen

Thygesen Tagrenderens.

Hurtig og god service

Det er nu anden gang jeg benytter Thygesen Tagrenderens. Hurtig service med fin fotodokumentation af de rensede tagrender. Kan varmt anbefales.

26 ottobre 2025

Risposta di T Tagrenderens

Tusind tak for den fine anmeldelse, det er vi meget glade for. Vi ser frem til at rense dine tagrender igen😀

Kompetent, hurtig og venlig service

På vegne af vores AB forening vil jeg gerne anbefalde Thygesen Tagrenderens.
Direkte og hurtig kontakt, ekspres udførelse til vores store tilfredshed. Under rensning kom der en anden problem op, det blev også løst hurtig og effektivt.
Firmaet kan varm anbefaldes.

25 giugno 2025

Hej Aleksandra

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at i er tilfredse med vores service.

God dag:-)

Mvh David

Vi havde en mindre opgave med at få…

Vi havde en mindre opgave med at få repareret vores tagrender.
Vi kontaktede Thygesen Tagrenderens, som meget hurtigt sendte et tilbud.
Vi accepterede tilbuddet og opgaven blev løst meget hurtigt og med stort tilfredshed for.
Meget venlige og kompetente personer udførte arbejdet.
Vi anbefaler firmaet.

4 giugno 2025

Risposta di T Tagrenderens

Tusind tak for den fine anmeldelse:-)

God dag.

Sløv og intetsigende kundepleje

Jeg ledte efter et tagrenderens firma på nettet og faldt over dette firma, der lå i god afstand. Jeg skrev på deres kundeformular og forventede et rimeligt hurtigt svar, men der gik så længe, at jeg helt ekstraordinært rykkede for svar. Efter endnu en stund kom en undskyldning og at der hurtigst ville blive udfærdiget et tilbud. Efter der herefter var gået et par uger skrev jeg og annullerede min forespørgsel og ca. en uge efter fik jeg svar at “sådan skulle det ikke være”.

Et firma der ikke har styr på sin kommunikation og er ligeglad med nye kunder, kan langt fra anbefales herfra.

22 aprile 2024