Kjærgaard Symaskiner Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,9

I går formiddags ringede jeg til Kjærgaard Symaskiner. Manden der tog telefonen, var god til at lytte sig til mine kriterier for hvad min kommende symaskine skulle kunne. I formiddags blev symaskin... Leggi di più

Sikken god rådgivning fra Kjærgaard Symaskiner: Jeg fik præcist og uddybende svar på alle mine spørgsmål til Pfaff Quilt Expression 720 Special Edition, garanti og hvorledes med reparationer.... Leggi di più

Kørte fra vejle til Hjørring udelukkende for at købe en ny symaskine 😊. Min egen singer symaskine er gået på pension 😢. Det var svært at tage afsked men så alligevel ikke, for fik den bedste behandl... Leggi di più

1. Negozio di elettronica

Kjærgaard Symaskiner har beliggenhed i Nordjylland hvorfra vi betjener de kunder, som gerne vil have den personlige betjening. Vores butik er særdeles veludstyrede, og samtidig har du jo mulighed for at tage din brugte symaskine med og omgående få et godt byttetilbud. Familieforretningen Kjærgaard Symaskiner har siden 1959 – gennem 3 generationer arbejdet på højtryk for at skaffe vores kunder de bedste symaskiner i verden – til de absolut laveste priser. Vi har Danmarks største lager og udvalg af symaskiner og overlockere samt tilbehør og software.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

4K recensioni

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

12 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Virkelig god forretning!

Virkelig god forretning! Jeg har fået en fantastisk symaskine til virkelig god pris. Skulle have en ting fixet på den (noget selvforskyldt), så jeg ringede fordi jeg var i området. Det klarede det på 1-2 timer, og lavede også service på den (uden ekstra omkostning). Derudover fik jeg mange ting med til gode priser. De er service minded og kundeservicen er i top! Kan klart anbefale.

30 giugno 2025

Super service

Super service - ringede til dem i går, fik vejledning til evt. selv at kunne reparere - kunne jeg dog ikke, så kørte op til dem fra Aalborg til Hjørring og kunne efter kun 1 1/2 time køre hjem igen med en repareret symaskine.

27 giugno 2025

Helt igennem fantastisk behandling

Helt igennem fantastisk behandling af Kenth og Helle i forbindelse med køb af ny symaskine. En lang køretur på 450km hver vej blev gjort til en bagatel af en god handel og behagelig betjening.
Vi har handlet der mange gange før, og butikken bliver ved med at være vores første valg når det kommer til sy-udstyr.

4 giugno 2025

Endnu engang høj kundeservice hos Kjærgaard!

Jeg har i mange år handlet mine maskiner hos Kjærgaard Symaskiner i Hjørring og har hver gang oplevet god rådgivning, hurtig respons på både mail og telefon samt fornuftige priser.
Kenth og Helle er altid klar til at hjælpe – uanset om maskinen driller, eller man blot har spørgsmål til dens funktion.

Jeg har købt både brugte, nye og demomaskiner, og de har alle været af høj kvalitet og med garanti. Det giver en stor tryghed.

Jeg kan til enhver tid anbefale Kjærgaard Symaskiner, hvis du er på udkig efter en ny (eller brugt) maskine til en god pris – og med en kundeservice, der er helt i top.

5 maggio 2025

Virkelig godt sted!!

Jeg har købt en Pfaff Select 4.2 symaskine hos Kjærgaard Symaskiner, til en helt vild god pris og med virkelig god service! Kan ikke andet end at anbefale det her sted :))

20 novembre 2024

Hurtig og professionel ekspedition, venlig og effektiv betjening

Jeg ringede til Kjærgaard Symaskine for at blive sikker i mit valg af symaskine. Jeg fik en god vejledning og rådgivning. Ekspedienten var virkelig meget venlig og tålmodig. Jeg købte ‘Den ultimative arbejdshest til alle mine syprojekter,’- Singer Heavy Duty 4432.
Symaskinen modtog jeg hurtig lige til døren.
Jeg er en meget tilfreds kunde, så en varm og stor anbefaling herfra.
Wilma Toft

1 febbraio 2025

5 store stjerner igen

Jeg har fået ombyttet min overlocker til en anden model, fordi min 2 år gamle overlocker bliver ved med at drille. Kjærgaard har endnu en gang ydet en usædvanlig god kundeservice og får igen 5 store stjerner herfra.
Danmarks bedste leverandør af symaskiner
God jul til Kjærgaard familien

13 dicembre 2024

Kan kun anbefales

Det er 2. Gang jeg køber en symaskine. Denne skal bruges som gave. Begge gange har det været en rigtig god oplevelse.
Altid behagelig og imødekommende samtale. Samtidig god vejledning til, at finde den frem til den rigtige symaskine.
Meget hurtig levering. Blev sendt samme dag, som jeg bestilte.

1 ottobre 2024

Super fin maskine og hurtig levering

Super fin maskine og hurtig levering
Vi lagde en bestilling d. 25. September og modtog pakken næste dag.

Symaskinen, også selvom den er brugt, fremstår som ny.

God service, og tak til Kenth, som var meget hjælpsom på telefonen

Vh
Fatih
FRB Skrædder & Rens
H.C. Ørsteds Vej 8
1879 Frederiksberg

26 settembre 2024

Rigtigt god kundeservice

Rigtigt god kundeservice . Da jeg snakke med en af medarbejder . Fik et rigtigt godt tilbud og nu ejer jeg min drømme symaskine . Gælder mig til at lære den beder at kende og sy en masse fede ting der på . Kan helt klart andbefalde Kjærgaard symaskine . Vis man skal købe symaskine

17 settembre 2024