I går formiddags ringede jeg til Kjærgaard Symaskiner. Manden der tog telefonen, var god til at lytte sig til mine kriterier for hvad min kommende symaskine skulle kunne. I formiddags blev symaskin... Leggi di più
Sikken god rådgivning fra Kjærgaard Symaskiner: Jeg fik præcist og uddybende svar på alle mine spørgsmål til Pfaff Quilt Expression 720 Special Edition, garanti og hvorledes med reparationer.... Leggi di più
Kørte fra vejle til Hjørring udelukkende for at købe en ny symaskine 😊. Min egen singer symaskine er gået på pension 😢. Det var svært at tage afsked men så alligevel ikke, for fik den bedste behandl... Leggi di più
Kjærgaard Symaskiner har beliggenhed i Nordjylland hvorfra vi betjener de kunder, som gerne vil have den personlige betjening. Vores butik er særdeles veludstyrede, og samtidig har du jo mulighed for at tage din brugte symaskine med og omgående få et godt byttetilbud. Familieforretningen Kjærgaard Symaskiner har siden 1959 – gennem 3 generationer arbejdet på højtryk for at skaffe vores kunder de bedste symaskiner i verden – til de absolut laveste priser. Vi har Danmarks største lager og udvalg af symaskiner og overlockere samt tilbehør og software.
Skolegade 1B, 9800, Hjørring, Danimarca
- 98921953
- kontakt@symaskine.dk
- www.symaskine.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Rigtig god service
Hurtig reparation af min symaskine. God og venlig betjening.
⭐️God service og dygtige mennesker⭐️
Har været oppe med lidt forskellige maskine både mine egne og familiens, og selvom det er en lang køretur, er det den gode service værd.
Dygtige og venlige mennesker, der gør et hurtigt og godt job⭐️
Hurtig levering og super god service
Virkelig god service og nem god handel. Ringede mandag i forgårs og fik min symaskine i går tirsdag leveret til min hoveddør! Meget nemt og ligetil.
Fik desuden broderisaks, spoler og ekstra nåle med.
Alt godt og min bedste anbefaling
Virkelig god forretning!
Virkelig god forretning! Jeg har fået en fantastisk symaskine til virkelig god pris. Skulle have en ting fixet på den (noget selvforskyldt), så jeg ringede fordi jeg var i området. Det klarede det på 1-2 timer, og lavede også service på den (uden ekstra omkostning). Derudover fik jeg mange ting med til gode priser. De er service minded og kundeservicen er i top! Kan klart anbefale.
Som altid venlig og topprofessionel…
Som altid venlig og topprofessionel betjening
Super service
Super service - ringede til dem i går, fik vejledning til evt. selv at kunne reparere - kunne jeg dog ikke, så kørte op til dem fra Aalborg til Hjørring og kunne efter kun 1 1/2 time køre hjem igen med en repareret symaskine.
Helt igennem fantastisk behandling
Helt igennem fantastisk behandling af Kenth og Helle i forbindelse med køb af ny symaskine. En lang køretur på 450km hver vej blev gjort til en bagatel af en god handel og behagelig betjening.
Vi har handlet der mange gange før, og butikken bliver ved med at være vores første valg når det kommer til sy-udstyr.
Endnu engang høj kundeservice hos Kjærgaard!
Jeg har i mange år handlet mine maskiner hos Kjærgaard Symaskiner i Hjørring og har hver gang oplevet god rådgivning, hurtig respons på både mail og telefon samt fornuftige priser.
Kenth og Helle er altid klar til at hjælpe – uanset om maskinen driller, eller man blot har spørgsmål til dens funktion.
Jeg har købt både brugte, nye og demomaskiner, og de har alle været af høj kvalitet og med garanti. Det giver en stor tryghed.
Jeg kan til enhver tid anbefale Kjærgaard Symaskiner, hvis du er på udkig efter en ny (eller brugt) maskine til en god pris – og med en kundeservice, der er helt i top.
Fantastisk service.
Virkelig godt sted!!
Jeg har købt en Pfaff Select 4.2 symaskine hos Kjærgaard Symaskiner, til en helt vild god pris og med virkelig god service! Kan ikke andet end at anbefale det her sted :))
Hurtig og professionel ekspedition, venlig og effektiv betjening
Jeg ringede til Kjærgaard Symaskine for at blive sikker i mit valg af symaskine. Jeg fik en god vejledning og rådgivning. Ekspedienten var virkelig meget venlig og tålmodig. Jeg købte ‘Den ultimative arbejdshest til alle mine syprojekter,’- Singer Heavy Duty 4432.
Symaskinen modtog jeg hurtig lige til døren.
Jeg er en meget tilfreds kunde, så en varm og stor anbefaling herfra.
Wilma Toft
5 store stjerner igen
Jeg har fået ombyttet min overlocker til en anden model, fordi min 2 år gamle overlocker bliver ved med at drille. Kjærgaard har endnu en gang ydet en usædvanlig god kundeservice og får igen 5 store stjerner herfra.
Danmarks bedste leverandør af symaskiner
God jul til Kjærgaard familien
Fantastisk service
Fantastisk service. Har handlet i butikken i over 40 år og har aldrig været utilfreds.
Meget ærlig og troværdig betjening
Som altid en rigtig god service
Som altid en rigtig god service. Aldrig noget at klage over
Kan kun anbefales
Det er 2. Gang jeg køber en symaskine. Denne skal bruges som gave. Begge gange har det været en rigtig god oplevelse.
Altid behagelig og imødekommende samtale. Samtidig god vejledning til, at finde den frem til den rigtige symaskine.
Meget hurtig levering. Blev sendt samme dag, som jeg bestilte.
Meget god vejledning
Meget god vejledning, venlig betjening og hurtig levering.
Super fin maskine og hurtig levering
Super fin maskine og hurtig levering
Vi lagde en bestilling d. 25. September og modtog pakken næste dag.
Symaskinen, også selvom den er brugt, fremstår som ny.
God service, og tak til Kenth, som var meget hjælpsom på telefonen
Vh
Fatih
FRB Skrædder & Rens
H.C. Ørsteds Vej 8
1879 Frederiksberg
Så har Kjærgaard gjort det igen
Så har Kjærgaard gjort det igen. Har solgt mig en super babylock til en fantastisk pris…. Lidt øv, at jeg ikke mangler flere maskiner. ( pt.). Er blevet lidt afhængig af den gode service…
Rigtigt god kundeservice
Rigtigt god kundeservice . Da jeg snakke med en af medarbejder . Fik et rigtigt godt tilbud og nu ejer jeg min drømme symaskine . Gælder mig til at lære den beder at kende og sy en masse fede ting der på . Kan helt klart andbefalde Kjærgaard symaskine . Vis man skal købe symaskine