Sygeforsikring Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

3,3

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Jeg er så glad for at jeg meldte mig ind da jeg var 18 år. Nu, næsten 50 år senere, har jeg adskillige svære skavanker som er dyre at medicinere. Men selvom apoteket er dyrt, så trykker jeg bare på "... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Har kun gode ting at sige om Danmark, big thumbs up herfra. Er min mor evig taknemlig for at hun i sin tid meldte mig ind i Danmark. I dag har jeg nemlig 3 kroniske sygdomme så får en del medicin , me... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Udbetaling af tilskud må ikke være lotteri. Efter indsendelse af kvitteringen blev tilskuddet afvist i første omgang skriftligt, i anden omgang mundligt, og i tredje omgang bevilget uden yderligere f... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Sidste uge kontaktede jer kundeservice 2 gange, da der ikke var registret indberetning fra apotek. Hver gang blev jeg oplyst at det var apotekets fejl. Så i denne uge får jeg besked fra apoteketet at... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Agenzia di assicurazioni sanitarie
  2. Agenzia di assicurazioni

Informazioni fornite da varie fonti esterne

På sygeforsikring.dk kan du melde dig ind i ”danmark”. Du kan også se alle tilskudstakster og kontingenter for de forskellige grupper. Er du medlem kan du se Egne medlemsoplysninger, bestille en udbetaling eller foretage ændringer i dit medlemskab.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 86% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

54 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Øv øv øv

Jeg har nu siden maj måned søgt deres hjælp.
Når man prøver at kontakte dem på telefonen er beskeden at man skal skrive til dem. Svar tiden er dog på mere end 14 dage,
Når man så omsider får svar retur, roder de rundt i fremsendte spørgsmål og formår absolut ikke at hjælpe.
Hvis der havde været et alternativ til sygeforsikring DK havde jeg for længst skiftet der til.

12 luglio 2024

Risposta di Sygeforsikring

I maj fik vi nyt it-system, der har givet uventede udfordringer og ekstraordinært lang ventetid, hvad vi naturligvis beklager meget.

Vi tager tusindvis af opkald om dagen, svarer hurtigst muligt på beskeder i selvbetjeningen og får løbende rettet fejl i systemet, så du burde snart opleve normale tilstande og forhåbentlig få en bedre oplevelse.

For h……

For h….. hvor er i træls.. jeg har bruget en måned nu på at få et tilskud tilbage, skrevet så mange beskeder min tandlæge har sendt regningen TO gange til jer.. da jeg endelig hører fra jer hvor jeres undskyldning igen er jeres nye it system om at ingen at de pågældende regninger er nok? Nok !? Hvad mener i med det ikke er nok, jeg har brugt 1 måned på at komme i kontakt med jer om dette, jeg ber jer om at fortælle mig idag D 12/07 om at lade mig vide hvad i så mangler da min tandlæge går på ferie. Så høre jeg intet igen.. jeg syntes i er upro og useriøse, jeg anbefalede jer ikke til nogen.. jeg fortryder mit medlems skab hos jer, der er intet der kører optimalt, har haft problemer med jer lige fra første dag jeg blev medlem hos jer!

11 luglio 2024

Kære Maria Ottesen

Det lyder frustrerende, og vi vil gerne hjælpe dig.

Af hensyn til persondata kan vi ikke sagsbehandle på offentlige platforme og er derfor nødt til at henvise dig til at ringe på 70 10 90 70 eller logge ind på den sikre selvbetjening via sygeforsikring.dk og skrive til os.

Vi beklager meget de gener, vores nye it-system har afstedkommet med fejl og forsinkelser og forventer snarest at være på vores normale niveau i forhold til service, der plejer at være tilfredshed med blandt 85,5 % af vores medlemmer.

Valutata 2 stelle su 5

Kundeservice - triste oplevelser

Efter af flere omgange og i forskellige småsager henover 2 år, virker medarbejdere i kundeservice generelt småsure og ikke interesseret i at supportere. Det er som om, at deres dagsorden går på at skræmme folk væk - de selvsamme folk som betaler deres løn.
Ærgerligt, for konceptet er godt.

12 luglio 2024

Kære S. Hansen

Vi beklager meget dine oplevelser med vores medarbejdere, da vi i "danmark" gerne vil være kendt for god medlemsservice og generelt ligger højt i tilfredshedsmålinger, men dit input bliver bragt videre.

Det er utroligt

Det er utroligt, hvad et nyt IT system kan gøre ved et firma, også her på trustpilot. I gemmer jer bag at have mange kunder og daglige udbetalinger, men det vidste I da I lavede IT systemet om. Det er ikke godt nok at bringe den undskyldning. Man kan ikke få fat I jer pr. telefon, da telefontiden er begrænset stærkt fra før der kom nyt IT. Man må ikke ringe og rykke for sin sag. Hvorfor skulle man ellers ringe???. Problemet er jo ikke så stort for jer, da man slet ikke kan komme igennem. Når man skriver mails til jer, får man aldrig svar, eller når man får svar, efter laaaaaang tid, svarer I ikke på det man spørger om. Ja, I vil sikkert skrive, at I får mange mails dagligt, men igen I kunne få færre, hvis jeres IT system virkede. Det har stået på i over en måned og det er stadig ikke forbedret, hvilket er totalt unormalt for at nyt IT system, selv til større virksomheder. Det er på ingen måder nogen undskyldning, at I har mange kunder. Det er super dårlig kundeservice, at gemme sig under det. Som om det er kunden, der skal have forståelse for jeres uduelighed. Jeg har aldrig gjort brug af jeres forsikringer, heldigvis, men det firma jer har tegnet en sundhedsforsikring igennem, gør brig af jer til udbetalinger, men jeg lægger pres på dem, og siger at jeg stopper forsikringen, hvis de ikke finder en anden samarbejdspartner. Jeg har i mange uger forsøgt, at få 1800 tilbagebetalt, sendt mange mails, men lige lidt hjælper det. Få det uduelige IT system op at køre, så vi andre ikke skal spilde unødig tid på at skrive på trustpilot.

9 luglio 2024

Kære Peter

Du har fuldstændig ret i, at det er en utilfredsstillende situation, du står i, og at det ikke er håndteret rettidigt fra vores side.

Da vi ikke kan sagsbehandle på offentlige platforme, kan vi ikke her kommentere på din konkrete sag.

Overordnet set fungerer vores nye it-system, og langt de fleste af vores medlemmer får deres tilskud rettidigt, men ja, der er som ofte i et helt nyt it-system fundet fejl, der tager tid at rette, og derfor opstår uheldige sager som din.

Vi er helt opmærksomme, vi beklager meget, og vi arbejder på at rette fejlen hurtigst muligt, så du kan se dit tilgodehavende og få det udbetalt som ønsket.

Valutata 1 stelle su 5

Ekskludere for de mindste gener.

Man har som helt alm. menneske ikke en chance for at komme med i denne klub.
Er i chok over hvor ekskluderende de tillader sig at være.

8 luglio 2024

Kære Line

Vi vil altid rigtig gerne have nye medlemmer i "danmark", hvor næsten 2,8 millioner allerede hjælper hinanden. Det sker ved, at dem uden aktuelt behov for behandling dækker dem, der har behov.

Incitamentet for at melde sig ind som rask er selv at kunne få hjælp i tilfælde af sygdom, og det incitament forsvinder, hvis ikke der er helbredskrav.

Hvis du får afslag på medlemskab, kan du ringe til os på 70 10 90 70 eller logge ind på den sikre selvbetjening via sygeforsikring.dk og høre om alternative muligheder.

5 store stjerner

Jeg henvender mig til Danmark ved deres afdeling i Ringsted, med et problem ang. tilskud på vaccine. Jeg har skjult adresse og mit navn samt CPR står derfor ikke på regningen. I den forbindelse modtager jeg den mest venlige, høflige og professionelle hjælp som enhver kun kan drømme om. Den problemløsende kundeservice jeg modtog d.d. fortjener helt klart 5 store stjerner.

27 giugno 2024

Kære Noah

Vi bliver altid glade for gode anmeldelser i "danmark", og din påskønnelse er ekstra værdsat i Ringsted, så mange tak for de fem stjerner.

Valutata 1 stelle su 5

Så fik Sygeforsikringen Dk nyt…

Så fik Sygeforsikringen Dk nyt itSystem? !! Og jeg har som behandler brugt 3 timer af min “fri”søndag på at indtaste 7 klient konsultationer. Noget der inden det nye system trådte i kraft tog omkring 30 minutter maks. I fredags brugte jeg på selvsamme opgave ca 11/2 time - helt uden resultat. Det kostede to opringninger til SDk ogf fik der fortalt “at al begyndelse er svær” Helt ærlig Danmark - det er for ringe. Tak for at ødelægge min fritid. M. De Smet - cand.psych.

23 giugno 2024

Kære Maria de Smet

Vi beklager de gener, det nye it-system giver her i startfasen og minder samtidig om, at det er implementeret, for at "danmark" også i fremtiden kan yde en tilfredsstillende service til både behandlere og medlemmer.

Begyndelsen er også svær for os internt, men det er ingen tvivl om, at det nye system er langt mere tidssvarende og fremtidssikret end det forhenværende, så vi håber, at du på sigt vil opleve, at det bidrager positivt.

Aktuelt knokler vi for at tilrette i det, og allerede i denne uge burde det fungere langt mere effektivt.

Valutata 1 stelle su 5

Rigtig god plads til forbedring!

Har lige været inde på Sygesikring.dk, for at afmelde en tillægsforsikring. Jeg måtte dog konstatere at det eneste jeg ikke kunne var at afmelde en tillægsforsikring. Derimod kunne jeg vælge andre forsikringer (og naturligvis dyrere forsikringer, men ikke afmelde. Hvis danmark sygeforsikring ønsker at fremstå som et seriøst selskab, burde det naturligvis kunne lade sig gøre.
En skuffet bruger

19 giugno 2024

Risposta di Sygeforsikring

Vi vil naturligvis gerne tale med dig og finde en løsning på din udfordring med afmelding af tillægsforsikring.

Vi kan dog ikke sagsbehandle på offentlige platforme, og ud fra dine oplysninger her kan vi hverken se din sag, eller hvem du er, så du er nødt til selv at kontakte os. Du kan ringe på 70 10 90 70 eller logge ind på den sikre selvbetjening via sygeforsikring.dk og skrive til os. Så skal vi nok hjælpe dig.

Valutata 1 stelle su 5

Fusk med policen og intet svar

Jeg søger om medlemsskab for mig og min søn i kategori 5. Jeg angiver betalingsoplysninger i forbindelse med ansøgningen. Da min søn har allergi, er der en række skriverier frem og tilbage vedrørende hans mindre medicinforbrug. Det ender med de skriver forsikring ikke kan oprettes. Men hvad gør sygesikringen DK? - de opretter faktisk mig ALENE på en police, og sender den til min digitale postkasse. Men man kan da ikke bare plukke fra ansøgerne efter forgodtbefindende med mindre man spørger om det ønskes???Nå, og jeg så ikke får tjekket min digitale postkasse så trækker de bare pengene da de tidligere har fået disse oplyst!!! Jeg skriver til dem i en klage - men får intet svar! Nul stjerner hvis muligt herfra.
NB: Jeg kan se at Sygesikringen i sit svar på min anmeldelse forklarer, hvorfor min søn ikke kunne “indmeldes” i Sygesikringen. Men det er jo ikke det der er problemet i min anmeldelse! Problemet er at i skærer noget af min ansøgning væk, opretter en police ud fra hvad i “kan bruge” og så trækker pengene til policen. Den er da ikke ok! Det har jeg da aldrig accepteret eller givet tilsagn om!!

1 agosto 2023

Kære Kenneth Nilsson

Af hensyn til persondata kan vi ikke sagsbehandle på offentlige platforme, men hvis du ringer til os på 70 10 90 70 eller logger ind på den sikre selvbetjening via sygeforsikring.dk og skriver til os, vil vi meget gerne forklare, hvorfor vi har handlet, som vi har.

Helt overordnet gælder, at det naturligvis er nødvendigt at leve op til nogle helbredskrav, da "danmark" er et gensidigt forsikringsselskab, hvor næsten 2,8 millioner medlemmer hjælper hinanden.

Dem uden aktuelt behov for behandling dækker dem, der har behov, så incitamentet for at melde sig ind som rask er selv at kunne få hjælp i tilfælde af sygdom.

Det behov får de fleste desværre hen ad vejen, så vi håber, at du på trods af din anmeldelse alligevel bliver tilfreds med dit medlemskab.

Kære Kenneth Nilsson

Vi kan fortsat ikke sagsbehandle på offentlige platforme, men vi vil meget gerne tale med dig og forklare procedurerne, som vi forstår, du ikke er tilfreds med.

Da vi ikke ud fra dine oplysninger her kan se, hvem du er, er du nødt til selv at kontakte os.

Valutata 3 stelle su 5

I fjerner automatisk betaling og begynder at sende rykkere

Opdatering: Da jeg fik snakket med supporten, fik vi heldigvis løst det på en god måde. Vil gerne have været besværet foruden.

Jeg vil med glæde betale min kontigent som passivt medlem, men når I fjerner den automatiske betaling, og I så pålægger hele 3x rykkergebyrer på regningen så den bliver 300 kr. rykkergebyrer og 99 kr. for det passive medlemsskab...

Og ja, nu hvor I ENDELIG sender en SMS om manglende betaling, så kan jeg også godt finde tilbage til at I har sendt et par emails – men dem har jeg desværre ikke set blandt alle de øvrige emails.

Jeg synes det er dårlig service at I stopper min automatiske betaling, og så først sender en sms om at I har stoppet mine betalinger og at jeg mangler at betale, efter at I har pålagt 300 kr. i rykkergebyrer...

PS: Jeres send besked på jeres hjemmeside virker ikke – jeg har prøvet at skrive til jer derinde af flere omgange, men nu får I beskeden her i stedet.

Lad mig høre om I mener at det er fair at jeg skal betale 300 kr ekstra i rykkergebyrer efter I har stoppet min betaling. Tak.

18 giugno 2024

Kære Mathias Riis

Af hensyn til persondata kan vi ikke sagsbehandle på offentlige platforme, men vi kan forsikre dig om, at vi modtager tusindvis af opkald og beskeder fra vores medlemmer hver eneste dag, så du burde kunne sende noget til os.

Både på sociale medier og i det obligatoriske medlemsblad d-nyt har vi gentagne gange varslet ændringer for betalinger. Når en betaling udebliver, sender vi flere påmindelser både i selvbetjening og til den mail eller mobil, medlemmerne selv har bedt om at få besked på. Så vi gør en del for at få informeret og varslet grundigt.

Valutata 3 stelle su 5

I skriver på jeres hjemmeside

UPDATE 21.6.2024, efter jeres seneste svar..
I første svar skriver I, at
"Opgørelse af tilskud sker automatisk, så snart apoteker og behandlere indberetter til os. Derfor er der ingen ekstraordinær ventetid på hverken udbetaling eller opgørelse af tilskud".

Nu, i andet svar, skriver I, at I ikke kan sige præcist hvor lang tid det tager, og i snart håber jeg kan se tilskud på selvbetjening.

Var det ikke en ide, I blev enige med Jer selv om, hvad det er I vil kommunikere ( gerne det rigtige). Jeg afventer stadig opgørelse af regning der er sendt fra tandlæge 5.6.

UPDATE efter Jeres svar. Jeg var for 14 dage siden til tandlæge, der indberettede til Jer, men stadig kan jeg ikke se indberetningen hos Jer. Var igen til tandlæge idag, der igen påstod de havde sendt til jer 6.6., men at de hørte fra andre af deres kunder, at de havde samme problem. Tandlægen ville idag sende igen til jer, så nu er jeg spændt....
Vh. Kim

I skriver på jeres hjemmeside: På grund af nyt it-system har vi ekstraordinært travlt med at få behandlet sager og sikret udbetaling af tilskud til vores medlemmer.
Vi åbner vores telefoner klokken 12, og aktuelt vil det være en hjælp hvis du ikke rykker for din sag.
Vi beklager den ekstra ekspeditionstid og takker for din forståelse og tålmodighed.

Ville det ikke være en ide, at skrive hvor lang ekspeditionstiden/ventetiden er for f.eks. udbetaling eller opgørelse af tilskud er, så kunderne kan gå ud fra det?

17 giugno 2024

Kære Kim Hansen

Som medlem af "danmark" kan du få dine tilskud udbetalt, præcist når du ønsker det – årligt, halvårligt, kvartalsvis eller øjeblikkeligt. Det vælger du blot på selvbetjeningen på sygeforsikring.dk.

Opgørelse af tilskud sker automatisk, så snart apoteker og behandlere indberetter til os. Derfor er der ingen ekstraordinær ventetid på hverken udbetaling eller opgørelse af tilskud.

Andre sager om fx ændring af police er vi aktuelt bagud med og skriver derfor sådan på hjemmesiden til vores medlemmer.

Kære Kim Hansen

Vi kan desværre ikke sige, præcist hvor lang tid det tager at få behandlet alle sager, da det varierer. Da vi har fået nyt it-system, er ekspeditionstiden desværre p.t. lidt længere på enkelte typer af sager. Vi arbejder på højtryk, beklager ventetiden og håber, at du snart kan se dit tilskud på selvbetjeningen.

Sygeforsikringen "danmark"

Du har helt ret i, det er uheldigt, at vi kommunikerede to budskaber om, hvor hurtigt tilskud står i selvbetjeningen. Der har været stor forskel på, hvor hurtigt de forskellige sager blev løst i det nye it-system, og derfor fik vi formidlet uklart. Det beklager vi og håber, det hele er løst i næste uge.

Valutata 1 stelle su 5

Hej jeg har prøvet at skrive til jer i…

Hej jeg har prøvet at skrive til jer i min app. Det virker ikke, jeg får en besked om "kan ikke sende"😡 og jeg synes godt nok, der er mange fejl i jeres system, og synes tilskudet fra jer bliver mindre og mindre for hvert år der går!! Og jeg kan ikke forstå hvorfor der kun er 33kr i tilskud fra en regning på 390kr for 4 stk recept medecin, I appen står der kun 1 stk medicin, det var novipren, bufomix, mirtazapin og omeprazol!
Jeg synes det er tit, hvor jeg synes der er uoverensstemmelser med hvad jeg har købt, og det der står jeg har købt inde på appen! Jeg vil virkelig gerne vide hvad der sker??
Hilsen Janne Klysner

13 giugno 2024

Kære Janne Klysner

Af hensyn til persondata kan vi ikke sagsbehandle på offentlige platforme, men vi tør godt love, at der ikke er fejl i dine tilskud.

De er beregnet på baggrund af, hvad apoteker og/eller behandlere indberetter til os. Alt efter type af medlemskab (gruppe) og type af medicin dækker "danmark" fra 25 % til 100% af egenbetaling til receptpligtig medicin.

Stigende medicinpriser giver derfor stigende tilskud for samme type medicin.

Hvis en app ikke virker, er det altid en god ide at forsøge at geninstallere.

Du kan altid få kontakt med os i selvbetjeningen på sygeforsikring.dk, hvor du logger ind med MitID.

Det virker altid, når du gør det fra en browser. Du kan også ringe til os på 70 10 90 70. Uanset hvordan du kontakter os, skal vi nok svare på alle dine spørgsmål.

Valutata 1 stelle su 5

Jeg har været hos tandlægen d

Jeg har været hos tandlægen d. 4 juni og har ikke modtaget mit tilskud endnu og kan ikke komme i kontakt med dem...

13 giugno 2024

Risposta di Sygeforsikring

Du kan se alle tilskud på selvbetjeningen, hvor du kan logge ind med MitID døgnet rundt.

Dit tilskud er dog først synligt, når din tandlæge har indberettet behandlingen.

Du kan vælge en frekvens for udbetaling af tilskud eller vælge at få det udbetalt straks. Alt sker på selvbetjeningen.

Sygeforsikringen “danmark”

Valutata 1 stelle su 5

Systemet blev dysfunktionelt fra den 4. april.

Jeg er akupunktør hos foreningen Praktiserende Akupunktører.De sagde først, at foreningen havde opsagt mit medlemskab. Så lukkede min online registrering. Kunder kan ikke modtage refusion efter behandling.
Da jeg åbnede igen via telefon, er alle danica pensions kunders behandlingsgebyrer blevet nægtet at blive betalt til mig og kunderne. Jeg sendte 2 e-mails i træk og fik intet svar i en uge.
Systemet blev dysfunktionelt fra den 4. april.
Jeg modtog et svar fra en af ​​dine kolleger, der bad mig rette en udfyldningsfejl. Jeg har dog stadig ikke fået mine penge. Så send mig venligst en mail
Jeg modtog betaling på 1800kr og intet mere. Jeg anbefaler alle kunder at skifte til PFA
Hej Tony,
I have just written Danica asking why they have not paid you.
That is a very strange behavour from Danica. And you have said it is my right arm that you are treating as that is what is written in their letter.
I will come back to you as soon as I hear from them

Dette er svarene fra mine kunder
I called 70109070 again, and I was informed that they confirmed the treatment of this customer. But the staff didn't know when the treatment fee would be paid. The problem is that from April 4 to June 26, it was not just this one customer. After I called many times, my bank only received a total of 1800kr for the treatment fee. The staff said he didn't know when the treatment fee would be paid. I asked if I could visit you at your address? I need to check the payment status of all customers in the past 3 months. They said you don't come. No one here will help you.
Below are comments from customers.I followed up at any time, and this was just from one customer. Since this is a Chinese company, I seriously suspect that they replaced the new staff after April 4, so the treatment expenses from my customers cannot enter my company's account. I once called their company to check the customer list in person, but was rejected. I don't know whether the new employees are racially discriminatory.
Hej Tony,
Jeg har igen skrevet til de. Jeg har halsbetændelse og kan næsten ikke prate.
Som tidligere nævnt har jeg både skrevet og prøvet at ringe de, men uden held
Helene

4 aprile 2024

Kære Liren Li.

Systemet har aldrig være dysfunktionelt, med adgang kræver medlemskab af en brancheforening, hvad alle behandlere er informeret personligt og rettidigt om.

Vi kan ikke sagsbehandle på offentlige platforme, men vi vil meget gerne hjælpe dig, hvis du kontakter os. På grund af nyt it-system har vi p.t. længere sagsbehandlingstid end vanligt, men vi svarer så hurtigt, vi kan, og du er også meget velkommen til at ringe.

Kære Liren Li

Vi beklager, at du har udfordringer, men vi kan ikke sagsbehandle på offentlige platforme, så du er nødt til at kontakte os, og så skal vi nok hjælpe dig.

Sygeforsikringen "danmark"

Vi kan ikke sagsbehandle på offentlige platforme, men hvis du kontakter os, hjælper vi dig meget gerne.

Vi har været i kontakt med din brancheforening, fordi flere behandlere mangler cvr-nummer og MitID Erhverv, der af sikkerhedsmæssige årsager nu er nødvendigt at have, og derfor har været varslet i god tid.

Det kan være der udfordringen ligger, men vi kan hjælpe dig konkret, hvis du kontakter os direkte.

Manglende svar fra Sygesikringen Danmark

Jeg har i mange år været meget tilfreds med sygesikringen Danmark, men efter implementering af nyt IT-system er det umuligt at få svar fra dem omkring manglende registering af tilskud
Har skrevet både via mail og “min side” uden at få svar!

5 giugno 2024

Kære Niels

Vi har i de sidste uger svaret på markant flere henvendelser end normalt på grund af det nye it-system, og vi beklager den længere svartid og de gener, der har givet dig og andre medlemmer.

Vi kan af hensyn til persondata ikke sagsbehandle på offentlige platforme, men overordnet gælder, at indberetninger af tilskud fra apoteket og behandlere skal ske fra dem, før vi kan registrere det, og du kan se det i selvbetjeningen.

Valutata 4 stelle su 5

Min familie og jeg har altid følt os…

Min familie og jeg har altid følt os godt behandlet ved henvendelser og vi har været medlem i rigtig mange år . Vi har ikke noget at klage over

4 giugno 2024

Kære Jette

Mange tak for din gode anmeldelse af os. Den er værdsat blandt vores medarbejdere, der gør sig umage med at yde god medlemsservice.

Elendig kundeservice

Vi er desværre tvunget til at have kontakt med Sygesikring Danmark, da de administrerer refusion for det firma vi har sundhedssikring igennem.

Det er totalt umuligt at have en dialog med deres kundeservice, specielt hvis man ringer til dem et kvarter før de lukker telefonen.

Hvis deres kundeservice er generelt beskrivende for hvordan de driver deres virksomhed, så ser det sq sort ud.

Edit:
Jeg tvivler stærkt på at I opnår så høj en tilfredshedsgrad som I hævder at gøre. Utrolig elendig service. Det er tankevækkende at man skal kæmpe så meget for at få tilskud, og jeres “fantastiske” kundeservicemedarbejdere bliver ved med at henvise til betingelser, som kræver en PhD i IT-systemer for at kunne finde frem til på jeres hjemmeside.

31 maggio 2024

Kære Michael Winther Eriksen

Vi lægger stor vægt på god medlemsservice og beklager din oplevelse, da 86 % ellers er tilfredse ifølge seneste medlemstilfredshedsundersøgelse fra YouGov, men vi bringer din opfattelse videre.

Kære Michael

Da vi af hensyn til persondata ikke sagsbehandler på offentlige platforme, ved vi ikke hvori din udfordring består. Vi har forstået, at du ikke er tilfreds med servicen og beklager, men tilskud er ikke noget, medlemmer skal kæmpe for.

Sygeforsikringen “danmark”

Valutata 1 stelle su 5

Kan ikke komme i kontakt med Danmark

29 maggio 2024

Kære Christa

I åbningstiden kan du komme i kontakt med os på telefon 70 10 90 70, og du kan altid logge ind på den sikre selvbetjening via sygeforsikring.dk og skrive til os.

Valutata 4 stelle su 5

Teknisk fejl

Jeg ændrer min anmeldelse, da jeg har fået hjælp og nu har adgang igen.
De medarbejdere, som jeg har haft telefonisk kontakt med siden torsdag, har været super hjælpsomme, og det ændrer heldigvis en dårlig oplevelse til en god oplevelse😊 Tak for det!

Oprindelig anmeldelse:
Har på 5. dag ikke adgang til selvbetjening. Jeg og mine 5 familiemedlemmer på min police får teknisk fejl, når vi forsøger at logge ind.

Tirsdag ringer jeg ind, og bliver surt spurgt om, hvad jeg vil se. Fejlen blev ikke sendt videre til teknisk support.
Onsdag skriver jeg til webmaster - ingen svar endnu.
Torsdag morgen blev min fejl sendt videre til teknisk support af en super venlig medarbejder. Lørdag har jeg stadig ikke adgang. Mine tilskud, der blev indberettet d. 8/5 er heller ikke registreret endnu.

Jeg kan ikke betale min regning, eller få udbetalt mine tilskud. Jeg er frustreret, og udover den søde medarbejder i torsdags, har jeg ikke mødt meget forståelse eller hjælp. Fedt, det virker for alle andre, men der er ingen info til os, der ikke er så heldig.

Opdatering: I skal dog have ros for hurtig besvarelse på telefonopkald, og de søde medarbejdere, jeg har haft telefonisk kontakt med i løbet af den sidste uge.

21 maggio 2024

Kære Lotte

Vi er meget opmærksomme på dine udfordringer. Flere arbejder på sagen og forsøger at hjælpe dig bedst og hurtigst muligt.

Da vi af hensyn til persondata og sikkerhed ikke kan sagsbehandle på sociale medier eller andre offentlige platforme, sker alt dialog direkte med dig.

Det er godt at høre, du er tilfreds med den telefoniske kontakt med medarbejdere, der kan se og behandle din sag.

Valutata 1 stelle su 5

Jeg har nu skrevet besked til…

Jeg har nu skrevet besked til Sygesikringen to gange uden at få svar.
Har d.d. tjekket op tlf både ved tandlæge og optiker, hvor der skulle være indberettet to beløb, som ikke fremgår på oversigten og derfor ikke kan udbetales til mig,

24 maggio 2024

Kære Margit

Der er ekstraordinært travlt i disse dage, og vi beklager ventetiden, men af hensyn til dine og vores øvrige medlemmers datasikkerhed kan vi ikke sagsbehandle på offentlige platforme.

Overordnet gælder, at alle tilskud er synlige på selvbetjeningen, når apotek og/eller behandlere har indberettet, og det har de kunne siden den 16. maj.

Vi kan ikke se det her, før de har, men hvis der er andre udfordringer, er du altid meget velkommen til at kontakt os på telefon 70 10 90 70.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più