Jeg får altid god behandling og vejledning, personalet er altid søde, smilende og imødekommende. Og dejligt at jeg kan tale med min behandler om hvad der sker i livet.
L'azienda ha risposto
Jeg gik i dag endnu engang glad, afslappet og uendeligt taknemmelig fra min “guilty pleasure”, nemlig godt 2 timers forkælelse og virkelig magisk omgang ReleasePeeling + Ageless i vidunderlige Dittes... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Mit andet hjem. Har kommet i klinikken i mere end 15 år og det er en fornøjelse hver gang. Behandlerne, behandlingerne der giver flotte resultater, produkterne som er de reneste naturprodukter o... Leggi di più
L'azienda ha risposto
House of Melchiorsen er et sted hvor man kan taget en pause fra den travlte hverdag. Efter behandlingen får du den smukkeste hud samt glød. De går meget op i kvalitet og resultater, produkterne er... Leggi di più
Susanne Melchiorsen er skabt af de fineste olier, koldpressede og fra den første presning. Virkestofferne er udtrukket af planter med sunde gener, der udelukkende fremkommer på naturlig vis - uden brug af gødning, sprøjtemidler eller kunstigt lys. Den naturlige blomstringsprocess, sikrer optimale indholdsstoffer og findes ikke magen til andre steder. Planterne har en historie tilknyttet, og de oprindelige planter har stået i vores urtegård i over 2 årtier. Hudplejeserien Susanne Melchiorsen er den reneste hudplejeserie i verden. Skabt for at bringe huden i balance og holde den sund og smuk, op i en høj alder. Susanne Melchiorsen ser på mennesket som en helhed og søger altid årsagerne bag hudens ubalancer. Det er vigtigt at behandle årsag såvel som symptomer. Når gode virksomme hudplejeprodukter bliver kombineret med indre pleje, som den rette kost, vitaminer, mineraler, urteteer, motion og sindets styrke - skabes perfekt balance og flotte resultater.
Farimagsvej 26, 4700, Næstved, Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Come questa azienda usa Trustpilot
Efter behandlingen får du den smukkeste hud samt glød. De går meget op i kvalitet og resultater, produkterne er rene og indeholder ingen parfume. Jeg kan stærkt anbefale House of Melchirosen.
Mvh Oanh
Klinikken house of melchiorsen, har de beste produkter, og så de endda 100 procent naturlige! Uden parfume syre og alkohol, behandlingerne er både effektive, beroligende samt helbredende! Med blot 1 behandling kan man allerede se en kæmpe forandring! Hos Sussanne Melchiorsen, er der meget fokus på kost urte teer urter og mineraler samt den indre balance! Klinikken tilbyder en gratis hudanalyse som tager 30 min , hvor du kan blive meget klogere på din hud kost livsstil mm. Fantastisk måde at starte et forløb op på..
Klinikken har så meget erfaring med dygtige smilende ansatte kosmetologer. produkterne samt behandlingerne har hjulpet mig så meget med min rødmene hud, og har skabt en kæmpe forandring for mit selvvværd.
Fantastisk arbejdsplads, jeg ikke ville være foruden i mit liv, med de skønneste mennekser, både kunder og ansatte..
Jeg er kommet hos Susanne igennem en del år .
Altid venlig og smilende personale.
Rigtig gode produkter som jeg bruger daglig har fået min mand og mine to piger til at bruge Susannes produkter og de er lige så glade for dem som jeg er .
Jeg har flere gange fået release peeling med rigtig god effekt på min tørre hud. Den får nyt liv og ny glød 😊 Derefter er det en fornøjelse at bruge "vintercremen" som jeg føler beskytter min hud og gør den blød og lækker. Jeg er dog allermest afhængig af øjencremen som er den absolut bedste jeg har prøvet, den er fantastisk til mine lidt sarte øjenomgivelser 😊
Derudover er det altid en fornøjelse at komme på klinikken og blive budt velkommen af smil og en kop lækker te, klar anbefaling herfra 👌
Fuldt ud tilfreds med behandlinger og produkter.
Produkterne fra HOM er det bedste på markedet til folk med sart hud. Lider selv af ekstrem tør og rød hud i ansigtet og de eneste cremer der kan berolige min hud er dem fra Susanne Melchiorsen. Klar anbefaling herfra at benytte både summer delight og Rose defence.
Den mest fanstastiske og nærværende hudklinik jeg nogen sinde har været i. Her får du ikke "fix" produkter der lover noget de ikke kan holde. Hos House of Melchiorsen får du produkter der virker og behandling der er tilrettelagt efter din hud, vaner og livsstil. Min hud er "faldet til ro" og jeg skal ikke længere lede efter en masse forskellige produkter. Nu har jeg bare et mærke i badeværelsesskuffe, happy happy happy, Tak ♥
Har fået fjernet røde blodårer på kinden med Susanne Melchiorsen´s Du`lac behandling.
Fantastisk resultat, god vejledning om efterbehandling og meget venligt personale. Super oplevelse !
Smuk og hyggelig klinik. Behandlinger og produkter, der virker og skaber resultater. De sødeste og mest kompetente kosmetologer. Jeg er kommet her de sidste 20 år, og jeg går ALTID 100 % tilfreds ud af døren. Alle de varmeste anbefalinger herfra :-)
Fantastiske produkter og skønne medarbejdere! Begyndte tidligere på året at få behandlinger i mod min meget rødmende hud, allerede efter første gang kunne man se forskel. Det er helt fantastisk!
Jeg elsker, at man ved at det er naturlige ingredienser man kommer på sin hud og at de er dyrket i Danmark.
Behandlingerne er så dejligt afslappende Og man kan rigtig mærke hvordan huden arbejder.
Vil helt klart anbefale andre at prøve deres skønne klinikker. :)
Jeg vil varmt anbefale House of Melchiorsen til alle, p.g.a.deres meget rene og virksomme produkter og fantastiske gennemtænkte og virksomme behandlinger og den skønne ånd og positivitet der er på stedet. Min hustru startede i 2020, med at få behandlinger og jeg må sige, jeg har ikke bare fået en "yngre" hustru, men også en hustru der har fået sit selvværd og selvtillid tilbage efter de store resultater der er sket efter behandlingerne, hvilket jeg er Susanne Melchiorsen og hendes meget dygtige team taknemmeligt for. Vi vil fortsætte her i mange år og glæder os til hver en behandling.
Jeg havde bestilt en tid til ansigtsbehandling for mig om min søster- den de reklamerer med 90 min relax ansigtsbehandling til 550 kr. Vi blev begge ført ind til behandling og det tog samlet set 65 minutter for min behandling og heraf var de 40 minutter afsat til maske, hvor behandleren ikke gjorde noget. Jeg lå altså i 40 minutter med noget maske på, så samlet set rensede hun ansigtet og lagde noget fugtighed på i 25 minutter. Det er ren snyd og produkterne virker ikke - jeg føler der er blevet smurt vaseline på mit ansigt og hals. Desuden fik min søster renset porrer altså dybderens men det fik jeg ikke. det endte med, at jeg fik migræne pga dårlig indeklima og lugt!
Jeg får jævnligt ansigtsbehandling og dette sted er klart det dårligste jeg har prøvet.
Utroværdig forretningsmetoder,modtog behandling hos dem som ikke iorden. Jeg blev ringet op,og oplyst jeg kunne få en ny behandling gratis! Jeg tog imod en ny behandling, som de tog betaling for. Efter adskillige dialoger omkring indgået aftale fastholdt Susanne Melchior betalingsdelen,og hun ønskede ikke at forholde sig til indgået aftale. Udover manglende utroværdig forretningsmetode, kan jeg på ingen anbefale stedet. Jeg betalte for behandlingen,lukkede døren!!!
Smukke klinikker med venlige medarbejdere.
De gør meget for at sælge deres ret dyre produkter og promovere meget med at det er naturligt og at chefen selv dyrker sine urter som hun producere produkterne med osv. Det er helt rigtig at produkterne er naturlige og, da jeg selv har en meget sart hud og ikke tåler hvilket som helst produkter så er det jo perfekt MEN problemet er bare at produkterne slet ikke har den store effekt i forhold til hvad man giver af pris. Jeg gav næsten 2500kr for ikke særlig meget og produkterne havde ingen effekt. Så foretrækker jeg Ole Henriksen som ligger i samme prisklasse men modsat deres produkter så giver hans produkter lyn hurtige og synlige resultater.
Jeg synes også det var lidt nærigt at hun også prøvede at sælge mig en svamp til 60kr når jeg lige har betalt 2500kr for produkter. Der kunne man godt ligge svampen med i.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.