Scopri cosa dicono le persone

Valutata 2 stelle su 5

Fik æsken med 2x9 stk chokolader som påskeæg. Ærlig talt, så er det en tam omgang. Chokoladen mangler smag , og fyldet er kedeligt. Det er som om, man er gået på kompromis med et tidligere godt produk... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Fik mandlen, og dermed en marcipangris og en æske med små indpakkede sommerfugle. Glæden var stor over at modtage kvalitets chokolade, og skuffelsen ligeså stor. Kedelig gris , marcipan med en under... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har bestilt chokolade, hvir et par stykker smeltede under transporten i sommervarmen. Jeg skrev til summerbird, som med det samme har sendt mig erstatninger. Så håber jeg bare sommervarmen hold... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Cioccolateria artigianale

Scritti dall'azienda

Summerbird Organic er anerkendt for at skabe noget af det bedste chokolade i verden. Besøg vores online shop og få leveret friske flødeboller til døren

Informazioni di contatto

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Come questa azienda usa Trustpilot

Himmelsk chokolade

Meget lækker chokolade, som alle modtagere roser i høje toner.

6 maggio 2021

Kære Zuz
Tak for den fine anmeldelse. Det er dejligt at høre at chokoladen bringer glæde.
Mvh. Mie, Summerbird Organic

Valutata 1 stelle su 5

Åbenlyst forsøg på at snyde sig til hurtigt salg!

Summerbird spammer facebook til med forskellige reklamer for 2-timers levering i påsken, men ingen af deres produkter kan afsendes før tirsdagen efter.

Imens bliver trådene fyldt med sure kunder, som enten ikke kan få lov at købe og afsende chokolade, eller som allerede har købt, og nu har afventet deres “2-timers levering” i flere dage.

Disse kommentarer svarer Summerbird ikke på, men når folk bare vil vide, om de har 2-timerslevering i deres område, tager de sig tid til at sende et dødt link til deres hjemmeside med samme copy-paste tekst: “Du kan se flere detaljer og postnumrene her: https://summerbird .dk/strakslevering😊”!

3 aprile 2021
Valutata 5 stelle su 5

Super god oplevelse og fantastisk…

Super god oplevelse og fantastisk service.

Jeg bestilte påskeæg til flere i min familie.
Ordren blev lidt forvirrende for mig at overskue og var derfor i tvivl om jeg nu fik bestilt et kort til alle - jeg skrev sent om aftenen til summerbird og fik mod alt forventning svar en time efter fra Pernille. Virkelig imponerende.

Da æggene blev leveret var der desværre et sæt flødeboller der var smadret - jeg sendte billedet ind og fik hurtig en mail retur hvor i det blev beklaget og med lovning om en ny pakke.

Virkelig god service og kommunikation og min familie var helt vilde med deres påskeæg.

29 marzo 2021

Kære Simone
Tak for den fine anmeldelse. Den er værdsat.
Mvh. Mie, Summerbird Organic

Lang leveringstid

Lang leveringstid, svarer ikke på tlf eller epost

24 marzo 2021

Hej Idar
Vil du have ulejlighed med at kontakte mig på mt@summerbird.dk - vil vi meget gerne hjælpe dig.
- Mie, Summerbird Organic

Gammel chokolade

Deres chokolade bar til 550 kroner kiloet har jeg nu to gange fået leveret med overskredet holdbarhed. Hvor i firmaet det kokser ved jeg ikke, men nogen burde overveje sin stilling, når man er så ligeglad.

28 febbraio 2021

Hej Morten
Tak for anmeldelsen - vi er opmærksomme på det uheldige forløb. Vi kontakter dig per mail.
Mvh Mie - Summerbird Organic

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har nu bestilt 2 gange til levering…

Jeg har nu bestilt 2 gange til levering hos veninder og begge gange super hurtig levering og glade modtagere.
Gratis fragt er god stil👍
Kan klart anbefales.

15 dicembre 2020

Hej Christel,
Tak for den fine anmeldelse. Det glæder os, at du har haft en god oplevelse.
- Pernille, Summerbird

Nå.. ikke alligevel

Nå.. sender ikke til Grønland og ingen mængderabat. Så må jeg bare finde andet lækkert chokolade i fremtiden til mig selv og mine kære.

4 maggio 2020

Risposta di Summerbird Organic

Mange tak for din anmeldelse. Jeg beklager at vi for nuværende ikke kan levere til Grønland.

Den må ligge på middel

Den må ligge på middel: Superlækre chokolader. Dårligt, at man ikke kan ringe og bestille og de har en pæn, men dårlig hjemmeside. 1. Hjemmesidens tekster kommer ovenpå hinanden nogle gange. 2. Man kan ikke købe flere ting på 1 gang og sende til forskellige adresser (kun 1 ad gangen). 3. De sender ikke til udlandet inkl. Grønland (her mistede de lige 7 gavepakkekøb).

27 aprile 2020

Hej
Mange tak for en super konstruktiv anmeldelse - det sætter vi stor pris på.
Rigtig god dag

Valutata 1 stelle su 5

Lang ventetid - venter stadig på varer og på svar fra kundeservice

Bestilte påskechokolade til en gave den 7 april. Først den 17 april kan pakken afhentes på afhentnings-sted, trods den var bestilt til hjemmeadresse. Pakken er dog i mellemtiden pist væk og er ikke på afhentningssted. Påsken er for længe overstået og chokladen er ikke dukket op. Jeg har kontaktet jer adskillige gange via mail og telefon uden held. Venter stadig. Både på kundeservice og chokolade. Kan se at folk har bedre held med svar her. Håber på svar og ikke blot en email-adresse jeg kan skrive til, da jeg allerede har forsøgt den mailadresse uden held.

20 aprile 2020

Hej
Tak for din anmeldelse. Vil du have ulejlighed med at kontakte mig på rk@summerbird.dk.

Langsom levering

Bestilte varer den 6. april og forventede levering i løbet af påskedagen. Men nej, forventet levering bliver den 14. april. Så kan det da være det samme og så ved jeg det. Bestiller ikke her mere når levering tager over en uge

9 aprile 2020

Hej
Jeg beklager din oplevelse. Jeg vil meget gerne hvis du vil have ulejlighed med at kontakte mig på rk@summerbird.dk

Valutata 3 stelle su 5

En lidt ærgerlig oplevelse.

Jeg har bestilt 3 pakker fra jer denne påske for at glæde andre i denne tid. De sidste to pakker blev bestilt i søndags - med lovning om afsendelse d 7. april.
Resultatet er - at i dag er kun den ene pakke kommet frem. Endda den, som blev bestilt til sidst.
Det var til min 86 årige mormor og hendes “ven”. Nu sidder “vennen” med en lækker pakke med chokolade - men min mormor (som endda kun bor ganske kort derfra) må sidde alene og vente til efter påske med leveringen.
Det er brand-ærgerligt! Det skulle have været en glædelig overraskelse med et gækkebrev - nu måtte jeg ringe og fortælle hende, at hun jo selvfølgelig også modtager en pakke ligesom hendes “ven”. Bare først om lang tid...

8 aprile 2020

Dårlig stil

Det positive ved oplevelsen var leveringen. Men måske er det alligevel gået for stærkt, da hele min ordre ikke var kommet med i pakken. Det er nu 1 uge siden jeg henvendte mig til Summerbird, hvorfor hele min levering ikke var med i forsendelsen, samt at det andet jeg faktisk havde modtaget var helt i smadder. Jeg har endnu ikke hørt fra dem!

2 aprile 2020

Hej Simone
Jeg beklager din dårlige oplevelse. Vil du have ulejlighed med at sende en mail på rk@summerbird.dk.

Valutata 2 stelle su 5

Fars dags gave ankom ikke på dagen

Kunne ikke stille garanti for levering på fars dag. Ligesom de fleste andre firmaer vel at mærke.
Det er jo en joke når man har et firma der sælger gaveæsker.
Levering var dog gratis, hvilket var fedt.

5 giugno 2018

Hej Tim
Tak for dit indspark, det er straks givet videre til ecommerce afdeling, det kan jo være med til at gøre os bedre end alle de andre!

Altid en god oplevelse.

Altid en god oplevelse.
Lækker indbydende hjemmeside.
Præcis angivelse af leveringsdato, som holder stik.
Lækre produkter.

2 febbraio 2018

Hej Anne
Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at kunne leve op til dine forventninger.

Ingen kundeservice

Man kommer jo ikke uden om at summerbird laver det bedste chokolade. Men da man jo på trustpilot ikke må bedømme produkter, men istedet skal bedømme oplevelsen og kundeservicen kan det kun blive til 2 stjerner. Faktisk nærmere 1 men det kan man næsten ikke være bekendt. Jeg brugte i sommers 90 kr på de ellers så dejlige sommertrøfter, men de smagte forfærdeligt som om de havde ligget i solen eller var for gamle, hvilket de ikke var ifølge datoen. Skrev efterfølgende en mail til summerbird ang dette men fik aldrig noget svar. Dårlig kundeservice og øv at bruge så mange penge på noget der røg lige i skralderen.

12 gennaio 2017

Risposta di Summerbird Organic

Kære Denise. Mange tak fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse. Jeg er dog ked af at ikke har fået den feedback som du har ønsket, det vil vi naturligvis gerne have mulighed for at rette op på. Vil du have ulejlighed med at sende en mail til rk@summerbird.dk, gerne med en kopi af denne tekst, samt en information om hvor tøflerne er købt. Igen jeg beklager ulejligheden og håber du vil sende mig en besked.
Rigtig god dag.

Vi elsker jer!

Folk kan sige hvad de vil, men i laver uden tvivl den bedste chokolade og de bedste flødeboller! vi køber meget tit ind i butikken på Frederiksberg! hvor service bare er så super professionel og behagelig! Summerbird er den bedste værts/værtinde gave! og selvfølgelig også til når man vil hygge med noget godt derhjemme. Man får altid en god smagsprøve eller to når man handler i butikken og ekspedienterne ved bare hvad de snakker om!

22 settembre 2016

Hej
Tusinde tak for den fine anmeldelse, det er vi rigtig glade for.

Gode produkter og service

Smager fantastisk og har gratis levering. Lige som det skal være!

9 agosto 2016

Hej Bastian
Tak for din anmeldelse. Det er vi rigtig glade for.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più