1. Negozio di orologi
  2. Produttore di orologi

Stührling is a watchmaker rooted in a tradition of craftsmanship, innovation, and accessible luxury. With a design philosophy that blends classic horology with modern engineering, Stührling creates timepieces that are both visually striking and functionally reliable. Each watch is thoughtfully designed to reflect precision, detail, and a strong sense of character—making it more than just an accessory, but a statement on the wrist. Our collections span a wide range of styles, from refined dress watches to bold sport and dive models, as well as intricate automatic skeleton designs that showcase the artistry of mechanical movement. Whether powered by automatic or quartz movements, every Stührling timepiece is built with a commitment to quality and performance. We believe luxury should be attainable. By streamlining our process and focusing on direct-to-consumer accessibility, we are able to offer exceptional value without compromising on design or craftsmanship. This approach allows our customers to experience high-quality timepieces at a fraction of traditional retail pricing. Beyond the product, Stührling is committed to customer satisfaction, offering dedicated support and service to ensure every customer feels confident in their purchase. From everyday wear to special occasions, our watches are designed to elevate every moment.

2,6

Scarso

Solitamente risponde dopo 1 mese o più

62,37 €

62,37 € ! E' quello che ho speso per far riparare un orologio acquistato all'inizio dell'anno quindi ancora in garanzia. Stella meno. Riparazione necessaria per presenza umidità all'interno dell'orologio dichiarato water resistant 50m. Stella meno. Tre punti assistenza nel mondo, quindi a meno che non siete di Manchester, in Europa preparatevi allo stesso tratamento. Stella meno. Mecanismo non tanto preciso, sara per i 230 € pagati per l'acquisto. Che adesso sono 292,37. E così via, in caso di altri problemi. La garanzia che danno è come se non ci fosse, visto che scaricano sul cliente tutti i costi della riparazione sia perchè non è stato ben assemblato, sia per la scarsità dei materiali utilizzati. Dirmi deluso è un eufemismo. Stella meno. Considerazioni da fare ce ne sono ancora, ma visto che tutto ciò è menzionato nelle loro condizioni di vendita e garanzia, posso solo dire che con il "giusto o sbagliato" non si arriva lontano nel mondo degli affari.

25 agosto 2018
Mostra le recensioni in tutte le lingue. (120 recensioni)