Ik heb bij Studentendrukwerk mijn eindwerk geprint, en ze hebben me onwijs goed geholpen om alles soepel te laten verlopen. Mijn bestelling werd onwijs snel geleverd en gedurende het hele proces ben... Leggi di più
Snelle levering, product zoals verwacht en echte topkwaliteit. Helemaal waar voor mijn geld, super blij!
Ik heb 2 boeken laten inbinden. PostNl geeft aan dat het is afgeleverd in de brievenbus. Dit is niet mogelijk want onze brievenbus is daarvoor te klein. Studentendrukwerk heeft aangegeven het te gaan... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Snelle levering en goede service. In eerste instantie was mijn printopdracht niet helemaal goed gegaan, er zat een veeg in. Ik heb gelijk contact opgenomen en werd snel geholpen en ze boden twee goede... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Snel jouw scriptie of thesis professioneel laten printen en inbinden? Dan ben je bij Studentendrukwerk aan het juiste adres!
Osloweg 75, 9723 BJ, Groningen, Paesi Bassi
- info@studentendrukwerk.nl
- www.studentendrukwerk.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Le persone hanno visualizzato anche
Foto op plexiglas af laten drukken
Foto op plexiglas af laten drukken, vandaag geleverd. Ik schrok ervan, sorry maar wat is dit lelijk gedaan. Aangeleverde foto was loepzuiver, eindresultaat wazig en onscherp. Zonde van t geld.

Risposta di Studentendrukwerk
Op de website makkelijk te bestellen en…
Op de website makkelijk te bestellen en aan te passen. De prijsopgave is er dan meteen. In de definitieve bestelling zelf een foutje gemaakt en de online hulp daar na uitstekend!
Zeer tevreden met het eindresultaat het contact en de scherpe prijs

Risposta di Studentendrukwerk
Aangenaam verrast over de snelheid van…
Aangenaam verrast over de snelheid van afhandelen en de kwaliteit tegen een gunstig tarief.

Top service!
Snelle reactie, meedenken over ontwerp en snelle levering! Top!

Zeer tevreden
Snel geleverd en mooi product, voldoet aan de verwachtingen!

Risposta di Studentendrukwerk
De bereikbaarheid in het weekend was goed
De bereikbaarheid in het weekend was goed, ik had verkeerd besteld maar dit kon ik nog aanpassen, hierbij ben ik goed geholpen. Mijn bestelling werd niet helemaal correct geleverd, maar dit is perfect opgelost. Goede service en snelle verzending, ik ben tevreden.

Risposta di Studentendrukwerk
Very easy to use, on time delivery
It was very easy to use, order and the delivery was on time and exactly what I wanted.
Prima telefonisch bereikbaar en oplossingsgericht!
Ik had twijfels over een deel van het opgestuurde stuk. Na telefonisch overleg zette de medewerkster de aanvraag even op pauze. Na een mail van mij werd de actie wel opgepakt en hier kreeg ik ook nog een bevestiging van. Het boek dat ik bestelde ziet er mooi uit, zat in een stevige verpakking en is volgens de planning geleverd.

Heel verzorgd drukwerk
Heel verzorgd drukwerk. Snel beantwoorden van vragen via mail. Prima kwaliteit voor een goede prijs
Mooi drukwerk, maar minpuntjes
Mooi drukwerk, maar levertijd klopt niet
Duurt een aantal dagen langer.
Zowel bij drukwerk als bij de post.
Ook werkte de gestuurde kortingscode niet met het aanmelden van de nieuwsbrief.
Erg jammer maar ben wel blij met het eindresultaat

Risposta di Studentendrukwerk
Heel tevreden over het resultaat
Heel tevreden over het resultaat. Het is een mooi en goed gemaakt boek geworden. Daarbij een snelle levering en goed verzorgd/verpakt verzonden. Toppers!
Drukwerk zag er heel goed uit
Drukwerk zag er heel goed uit. Snelle levering.
Prima service, uitstekende kwalitiet
Het uploaden van mijn document wilde niet lukken., Ik ben uitstekend en met geduld door het proces geleid. Prima service en uitstekende kwaliteit.
Ik heb een hardcover boek laten drukken…
Ik heb een hardcover boek laten drukken van mijn memoires met foto's. Het boek zag er prachtig uit en overtrof mijn verwachtiging. Voor een zeer aantrekkelijke prijs is het van goede kwaliteit. De foto's waren haarscherp en ook de kleuren waren prachtig.
Ik ben zeer tevreden.
Bestelling is perfect geprint en…
Bestelling is perfect geprint en ingebonden. Klantenservice is uitstekend
Snel geleverd en helemaal naar wens
Snel geleverd en helemaal naar wens. Ik kon een kortingscode opvragen. Die kwam in mijn spam. Tip voor andere nieuwe klanten om daar ook even in te kijken.
snel en eenvoudig
snel en eenvoudig. had een vraag en werd snel beantwoord door de chat
Heel erg tevreden
Het drukwerk zag er super netjes uit!
Snelle levering.
Heel tevreden!
Zeer tevreden over dit werk
Zeer tevreden over dit werk, mooi geprint en snelle levering! Dankjewel