Fantastisk service . Fik bestilt en støvsuger slange . Fandt ud af det var forkert og ringede til støvsuger poser med det samme . Pakken var pakket og klar til afsendelse , men den flinke mand sk... Leggi di più
Støvsuge poserne virker til at være god kvalitet. Super hurtig levering og super gode priser i forhold til gratis forsendelse!
GENIALT koncept! Jeg har handlet hos støvsugerposer.dk et par gange og bliver hver gang overrasket over de samme tre ting: 1. Der er gratis fragt uanset hvilket beløb du handler for 2. Deres... Leggi di più
Købte et downtown-tilbud her for lidt tid siden, hvor man fik 50 % rabat inkl. levering. Da jeg længe har skullet købe støvsugeposer, var det meget passende at gøre det nu. Købte deres tilbud med... Leggi di più
Støvsugerposer sendes fragtfrit i Danmark, Kæmpe udvalg til Lave priser og det er nemt at bestille. Vi har helt sikkert posen til din støvsuger model ellers spørg os.
Flinthøj 8, 8520, Lystrup, Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
mit første køb, men ikke det sidste - hvorfor ?? extrem hurtig levering, 24 timer fra søndag middag til mandag middag og pakken indholdte naturligvis det jeg havde bestilt - kundevenlig hjemmeside og er kvaliteten af støvsugerposerne som jeg forventer, så har Stovsugerposer.dk fået en fast kunde
- Hurtig levering
- Billige priser
- God kvalitet
Jeg bestilte min vare sent søndag, og modtog den onsdag. Alt var som lovet og prisen var i orden. Handler helt sikkert her igen ;-)
Hurtig og fin levering af pakke med støvsugerposer - alt ok
Bestilte onsdag sent, torsdag og fredag var jo helligdage, fik alligevel mine støvsugerposer påskelørdag, så må sige, det er god servie. Bestiller helt sikkert herinde igen :)
Har købt et par gange - lynhurtig levering - ingen problemer, så jeg vender tilbage - TAK :O)
Bestilte lørdag meget sidst på eftermiddagen og modtog mine poser mandag, dejlig effektivt og gode priser. Så når engang jeg har støvsuget meget og brugt alle 5 pakker er jeg helt klar til at handle igen.
Perfekt. =) Kan varmt anbefale at handle hos Stovsugerposer. De var yderst imødekommende og varene kom dagen efter bestillingen.
5 star from here :-)
SUPER FAST and cheap vacuum bags . Keep it UP :-)
Nemt, effektivt, hurtigt! En meget tilfreds kunde til følge.
Super hurtig levering(dagen efter). Meget enkel hjemmeside, nemt at bestille og ikke så mange dikkedar. Kommer helt sikkert til at købe mine støvsugerposer her fremover.Nemmere kan det ikke gøres!
Bestilte Søndag kl 16, og modtog dagen efter - Det har jeg alligevel aldrig oplevet før, og så med gratis fragt !!
Dog havde jeg forventet at modtage original dele til den forholdvis høje pris - Men umiddelbart virker kvaliteten ret høj, så alt i alt, en positiv oplevelse.
Der er ingen dikkedarer der. Hurtig og nem handel. bestilte mandag aften og havde det onsdag.
Har brugt Støvsugerposer flere gang og er altid imponeret over hvor hurtigt varen kommer, oftest dagen efter selv når man bestiller en søndag. Enkel hjemmeside, og man spammes efterfølgende ikke med alle mulige tilbud.
Jeg bestilte tirsdag kl 17:15 og modtog pakken onsdag kl 9:30
Hvordan kan det lade sig gøre :)
Varerne var lige det jeg havde bestilt, hjemmeside nemt at gå til.
Jeg har nu købt poser flere gange. Altid med super hurtig levering. Hjemmesiden er fin uden en masse uforståelige tilbud.
- køb 1 eller køb 5 og få rabat - det er sku´ til at forstå. godt gået.
En mulig forbedring kunne være at ens kunde oplysninger blev gemt til næste gang så man bare skulle indtaste tlf.nr.
- for man vender helt sikkert tilbage
(når sidste pose er brugt)...
Købte støvsuger poser torsdag eftermiddag og fik dem fredag til middag. Meget fin og hurtig service. Handler gerne der igen
Utroligt at når man bestiller halvsent søndag eftermiddag, at de så ankommer med posten mandag formiddag!