Fantastisk service . Fik bestilt en støvsuger slange . Fandt ud af det var forkert og ringede til støvsuger poser med det samme . Pakken var pakket og klar til afsendelse , men den flinke mand sk... Leggi di più

Støvsuge poserne virker til at være god kvalitet. Super hurtig levering og super gode priser i forhold til gratis forsendelse!

GENIALT koncept! Jeg har handlet hos støvsugerposer.dk et par gange og bliver hver gang overrasket over de samme tre ting: 1. Der er gratis fragt uanset hvilket beløb du handler for 2. Deres... Leggi di più

Købte et downtown-tilbud her for lidt tid siden, hvor man fik 50 % rabat inkl. levering. Da jeg længe har skullet købe støvsugeposer, var det meget passende at gøre det nu. Købte deres tilbud med... Leggi di più

1. Fornitore di prodotti per la pulizia

Støvsugerposer sendes fragtfrit i Danmark, Kæmpe udvalg til Lave priser og det er nemt at bestille. Vi har helt sikkert posen til din støvsuger model ellers spørg os.

4,9

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

4,9

Tutte le recensioni

4 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

God Oplevelse

God overskuelig hjemmeside. Gode priser. De sendte pakken afsted hurtigt efter bestilling. Desværre var Postnord meget længe om at leverer varen. Jeg kontakter firmaet og de svare indenfor en time og ville forberede en ny forsendelse til mig. Samme dag lander pakken i min postkasse fra den første bestilling. God kundeservice oplevelse. 5 Stjerner herfra

11 gennaio 2018

God oplevelse

God oplevelse
Hjemmesiden indeholder de nødvendige oplysninger. Det er rigtig fint, at der er fragtfri levering, men det er på bekostning af, at man ikke selv kan vælge transportøren. Personligt havde jeg foretrukket at betale for fragten mod så at kunne vælge transportøren, i stedet for at skulle vente på at PostNord fik snøvlet sig sammen til at komme forbi min adresse.

4 novembre 2017

Fik mail med leveringsbekræftelse d

Fik mail med leveringsbekræftelse d. 29. september.
(Lover levering indenfor 5 hverdage med Post Nord).
Rykker for levering på mail i dag (10. oktober kl. 8:20).
-----Intet svar fra stovsugerposer.dk----- ;o/

Der er ikke engang et telefonnnummer på hjemmesiden, så man kan ringe til dem.............

10 ottobre 2017

Hej Mogens

Vi kæmper, som andre firmaer, med lange leveringstider fra PostNord. Men vi gør alt hvad vi kan for at få alle varer frem til vores kunder, men er desværre ikke herre over leveringstiden ved posten.

Du har tidligere skrevet til os på Facebook, hvor du har fået hurtigt svar. Mailen du har sendt er der svaret på i dag.

Jeg håber du er tilfreds med den løsning vi har fundet til dig.

Kundeservice

Really good website and delivery

Really good website and delivery. The costumer service is also 5 stars. A real trustful company. I am a costumer since 2016 and probably will continue to be for a long time.

21 settembre 2017

"Miele" støvsugerposer ?

Når man bestiller MIELE støvsuger poser hos støvsugerposer.dk får man en pakke noget andet. (Trustpilot vil ikke godkende at jeg skriver kopier) ! Når man så tager den laaaaaange leveringstid i betragtning er det klart et firma man bør holde sig langt væk fra ! Føj ! Og senere mailer de og tilbyder originale MIELE poser, eller pengene tilbage ? Hvorfor sender de ikke bare de rigtige poser i første omgang ? Behold mine penge, jeg smider "Miele" poserne ud og handler bare et andet sted næste gang. Hvilket jeg også vil anbefale alle andre !

11 settembre 2017

Hej Preben

Du har ikke kontaktet os på vores support, så vi har derfor ikke kunne hjælpe dig eller haft mulighed for at forklare os.
Vi har i dag ringet til dig, men du ønskede ikke at tale med os og smed røret på.

Jeg synes det er en urimelig behandling at du ikke ønsker en løsning og en snak, da vi altid vil tage hånd om problemer eller spørgsmål fra vores kunder, så der findes en tilfredsstillende løsning.

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på info@stovsugerposer.dk, hvor vi kan tale om hvad du er utilfreds med.

Vi sælger både originale og uoriginale poser. Du har valgt at købe uoriginale poser, som vi så har leveret til dig. Vi bytter altid en vare hvis der er utilfredshed med det modtagne. Vi kan tilbyde at sende en anden vare, selvfølgelig til den pris varen står til.

Venlig hilsen
Kundeservice

Kundeservice rettede fejlen hurtigt: Pakken leveret forkert

Ders kundeservice fortjener 5 stjerne, de sendte en ny pakke som blev leveret på min adresse, i stedet for den der lå på posthuset fordi de vælger collect-levering, hvor pakken bliver leveret direkte til postudleveringsstedet. Grunden til de fire stjerne og ikke 5 er at de reklamere med "lige til døren", og det passer jo ikke når de vælger collect-levering hos Postnord. Det skulle de måsske rette på deres hjemmeside eller lad kunderne vælge om de vil have collect-levering eller til døren.
Den tidligere anmelde er her:Pakken leveret direkte til postindleveringssted, istedet for på adressen, kan ikke selv hente den da jeg er handicappet, derfor bliver den ikke hentet, beder bank om ikke at betale for pakken der ikke er leveret hos mig. Jeg kan ikke bruge dette til noget, I har ikke engang et tlf på jeres hjemmeside man kan ringe til når pakken ikke bliver leveret det korrekte sted, kun en email adr. og det kan jeg ikke vente på, at I svarer, bestiller aldrig mere hos jer og finder et andet sted. Jeg har været hjemme siden kl 7 i morges så de er ikke gået forgæves med pakken

10 agosto 2017

Hej Marianne

Vi talte samme forleden dag, og jeg mener vi har løst problemet tilfredsstillende for dig ved at sende dig en ny pakke direkte til din hoveddør. Den anden sørger vi for at få retur fra posten en af dagene.

Hej Marianne

Jeg er da ked af din oplevelse med vores forsendelse, men jeg er nødt til at have dit ordrenr. for at se hvad der er gået galt i forsendelsen. Vil du sende det til mig

Vi har support via mail og svarer altid inden for 1 time.

Let at finde varen

Let at finde varen, fine priser og hurtig levering.
Selvom jeg skal bruge nogle poser til min 8 år gamle Kärcher, som de ikke fører i butikkerne mere, så er de lette og finde og til en rimelig pris.
Jeg er tidligere blevet snydt af et andet firma, som havde en dansk hjemmeside, men hvor varen blev afsendt fra Guernsey, så man skulle betale told og moms, så brug hellere Stovsugerposer.dk

25 luglio 2017

Super vejledning og service.

Super vejledning og service.
Det er lige før, man kan blive helt stresset;-) Har afgivet en bestilling torsdag eftermiddag ca. kl. 14, og ca. kl.. 14.50 var pakken på vej og klar til afhentning på det lokale Posthus (Føtex) fredag formiddag.

18 giugno 2017

Fænomenalt

Virkelig hurtig levering (dagen efter vi bestilte). Man kan ikke selv vælge hvor de skal leverer, men de leverer pakken til det nærmeste posthus, hvis man ikke er hjemme. Det er god service!

8 marzo 2017

Betalingsløsningen er kritisabel

Betalingsvinduet åbner i et nyt vindue på siden, hvor det er umuligt at kontrollere om forbindelsen er krypteret, da browseren kontrolrutiner kun virker på hovedsiden, som i hvert fald ikke er krypteret.
Et certificat koster ikke det helt store og kan faktisk fås gratis fra Let's Encrypt, så der er ingen grund til ikke at kryptere alle forbindelser til siden helt fra starten af.

25 gennaio 2017

Gode priser og god service!

Jeg bestilte 5 pakker a 4 poser til min Nilfisk Elite Superior, fik den 5 pakke oveni gratis (tilbud de kørte) og porto uden betaling. Varerne kom ikke indenfor 5 dage (inkl weekenden) så jeg kontaktede dem og blev mødt af venlig og professionel kundeservice, der lovede at sende igen. Jeg modtog imidlertid den oprindelige leverance, der var forsinket pga. Post Nord.

19 gennaio 2017