Dejlig at man kunne huske sidste levering...........bare ærgeligt, at juletræet blev smidt ud i mellem jul og nytår og man havde brugt den sidste støvsugerpose. Gulvet var grønt af grannåle, men St... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Dato: 27.03.20 Det var et førstegangskøb under svære tider af coronakrise. Hjemmeside er fint fungerende. Prompte svar fik jeg på kommentar på mail senere, kort efter ordrebestilling. Fik information... Leggi di più
gode produkter - synes du også støvsugerposer er dyre? så det her du skal handle. En god hjemmeside med gode tilbud - selv de billige produkter er gode. Skulle der opstå et problem med leveringen bl... Leggi di più
Føler os snydt. Støvsugerpose virker ikke. Vi købte Philips S-bag Classic Long performance som et godt tilbud med mange stk til 149,95 og troede det var de originale. Vi oplever at de hverken suger... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni di contatto
Nørregade 31, 3390, Hundested
- info@stoevsugerposen.dk
- www.stoevsugerposen.dk
Jeg har købt et støvsuger mundstykke
Jeg har købt et støvsuger mundstykke. Det jeg bestilte var forkert, men Torben fra støvsugerposen.dk, hjalp med at finde det rigtige, med det samme. Rigtig god vejledning og hurtig hjælp. Jeg fik det rigtige tilsendt inkl. returlabel (ingen ekstra omkostninger) Tak for det😊
Har bestilt støvsugerposer til min…
Har bestilt støvsugerposer til min Nilfisk for 4 gang nu. Super god leveringstid alle gange. Da der ved den sidste bestilling ikke automatisk blev trukket 20% fra prisen (ved køb af 5 pakker=20% rabat) skrev jeg det som kommentar på ordren. Fik en mail dagen efter hvor jeg fik besked om at nu havde de fikset fejlen og selvfølgelig givet mig de 20% rabat. Virkelig god oplevelse.
Dårlig vare og oplevelse
Opdatering: Efter dialog med Braun mener de faktisk at det er et originalt produkt, men Braun er åbenbart ikke stolte af produktet, for de refunderede beløbet (Braun, ikke webshoppen). Derfor giver jeg nu 3 stjerner i stedet for 1. Men synes webshoppen burde have tilbudt at tage varen retur og refundere beløbet.
Bestilte originalt Braun combisæt 50S, 51B, 51S - men den vare, jeg modtog, ligner ikke et originalt Braun combisæt - men derimod en billig kopi. Det var ikke min forventning, da jeg bestilte - indpakning ligner 1:1 original Braun og der står intet sted, at det er en kopivare. Desuden er den dyrere end sidst, jeg købte et originalt Braun combisæt til min barbermaskine.
Hvorfor mener jeg det er en kopi? Fordi:
- "Huset"s sider er lavet af plastic, hvor det er metal på den originale.
- Indvendigt i "huset" er der hvidt plastic, sort på den originale. Det hvide plastic, der holder fat i kniven, er også udformet anderledes.
- Hullerne i skær ("huset") er anderledes og større end på den originale.
- Metal på kniven virker ikke særlig solidt ift. den originale. Ser billigt ud.
- Barbering er væsentlig dårligere (ikke særlig tæt).
- Aftagning og påsætning af "huset" virker dårligt, ikke samme "klik" fornemmelse som den originale.
Alt i orden
Købte endnu engang 5x4 stk Bosch støvsugerposer + mikrofiltre, og som altid var alt bare i orden. Kan anbefales
Støvsuger mundstykke
Er netop vejledt ved køb af nyt mundstykke til min gamle Dyson DC 05 - Jeg var skeptisk, men mundstykket fungerer, som jeg kun kunne drømme om. Og så var prisen i den absolut gode ende. - Så tak for for handlen.
Absolut den bedste service jeg har…
Absolut den bedste service jeg har oplevet. Spørgsmål med billeder sendt til støvsugerposen, og 5 min. efter havde jeg et brugbart svar. Jeg handler alt til støvsugeren hos Støvsugerposen.dk" og kan anbefale dem på det varmeste! Bent Munk
Føler os snydt, s-bag virker næsten ikke
Føler os snydt. Støvsugerpose virker ikke.
Vi købte Philips S-bag Classic Long performance som et godt tilbud med mange stk til 149,95 og troede det var de originale. Vi oplever at de hverken suger godt eller ligner de originale i den solide opbygning af posen. De suger mildest talt elendigt og vi er meget skuffede. Vi har smidt poserne væk og køber ikke længere hos dette firma.
Superfin og hurtig service.
Superfin og hurtig service.
Skulle finde reservedele til en meget gammel støvsuger, og bestilte varerne, men blev via mail gjort opmærksom på, at det var de forkerte støvsugerposer jeg havde bestilt., men at de kunne ændre ordren, så jeg fik de rigtige poser. Hele seancen har kun varet 3 - 4 dage, jeg har i dag modtaget varerne, vel at mærke de rigtige, ift. maskinen. Jeg er positivt overrasket.
Bestilte en elkedel 26.12
Bestilte en elkedel 26.12. Pakken fik et track and trace-nummer hos GLS, men så skete der ikke mere. Måtte selv ringe 8.1 for at høre, hvad der skete med min bestilling, og fik at vide, at de ville ringe tilbage. Det gjorde de ikke, så jeg måtte ringe igen, for så at få at vide, at de ikke havde den pågældende elkedel på lager. Det kunne de jo have meddelt fra en start i stedet for at give mig et GLS-nummer
Mangelfuld levering 👎👎
Bestilte støvsugerposer der skulle indeholde 4 stk. Ved modtagelse er indholdet kun 3 stk 👎. Efter tlf.samtale får jeg lovning på refusion vedr. den manglende pose ( og samtidig besked på ,at det af og til forekommer, her kan jeg så undre mig hvorfor man ikke tjekker om returnerede varer er intakte ? ) Ingenting sker vedr. tilbagebetaling. Så endelig efter endnu et opkald modtages betalingen.
Hurtig levering, nemt at bestille,selvom jeg bestilte den forkerte vare var ombytning nemt klaret.
Og mener det 100% ok at betale for fragt når man selv bestiller forkert.
Helt perfekt
Bestilte ny komplet slange til støvsuger samt nogle andre små ting, modtog pakken dagen efter og alt var som det skulle være, og slangen passede fint, så kan kun anbefale dem.
Varer sendes ikke og de svarer ikke på henvendelser
Vare bestilt 10. oktober og bekræftet hos GLS med afventer varen klar til afsendelse... Men 20. oktober er der endnu ikke sendt noget og de svarer ikke på mail opfølgning 14. oktober.. og p.t. sidder jeg i telefon kø, men telefonen tages ikke... Gad vide om de er gået konkurs ?
P.s. har tidligere haft en fin oplevelse (er vist et par år siden dog)
Vare afsendt 08SEP
Vare afsendt 08SEP, idag 03OKT stadig intet modtaget.
Venlig Hilsen
Har været meget tilfreds
Har været meget tilfreds. Firmaet har en god moral.
Jeg handler der gerne igen.
Søren
Mangelfuld ordrehåndtering / kunderespons på ordre
Jeg havde egentlig annuleret ordren, men den blev afsendt alligevel.
Jeg har hentet den og den er som forventet/beskrevet.
Jeg hæver min sterne fra 1 til 2, da jeg er godt tilfreds med produktet.
Jeg har placeret en ordre og modtaget ordrebekræftelse 19-2-2022,
Ordrenr (forventet leverng 1-3 dage)
Jeg har rykket pr mail d. 27-02-2022 samt 04-03-2022 (første mail blev besvaret med at sagen ville blive undersøgt mail nr 2 er ikke besvaret)
På trods af dette har jeg fortsat ikke modtaget en status på min ordre.
Man må som minimum kunne forvente en status på ordren, og en opfølgning - det er IKKE raket videnskab.
Jeg har annuleret min ordre.
Hurtig levering 👍 og da den første…
Hurtig levering 👍 og da den første vare var blevet ødelagt under levering blev der hurtigt sendt en ny vare og vedlagt returlabel til at refundere den ødelagte vare. Den nye vare kom kun 3 dage efter 1. levering, så virkelig god service 👍
Tilfreds
Det var lidt med nervøsitet at jeg bestilte fra denne webshop, hvor anmeldelserne er blandede. Men min støvsugerslange kom som aftalt og passede med beskrivelsen. Så en tilfreds kunde her.
Super service!
Super oplevelse. Skulle bruge en termostat til mit køleskab som var udgået alle steder. Jeg skrev til stoevsugerposen og Torben svarede med det samme med hvilken model jeg skulle bruge og lavede et link til køb af reservedelen på hjemmesiden. Derefter var de super nemme at komme i kontakt med og gode til at følge op. Kan bestemt anbefale dem for den fremragende service. Bedst af alt virker mit køleskab igen nu 😃
Meget skuffet over varen
Varen var nem at bestille og kom også som forventet.
MEN - pakken indeholdt kun 1/3 del af hvad jeg forventede.
Firmaets beskrivelse af varen på hjemmesiden er efter min opfattelse vildledende. Man ikke skrive at der er tre sæt i pakningen og så kun sende et sæt.
Det er bondefangeri.
Handler der aldrig igen
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.