Stoevsuger-dele.dk Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,6

Bestilte nyt håndtag og mundstykke til vores central støvsuger. Det kom meget hirtigere end forventet! Og det passer perfekt. Dejligt da Nilfisk ikke selv kunne klare “problemet” uden at vi skulle... Leggi di più

Jeg ringede i går til firmaet, og fik en decideret behagelig og professionel snak angående et produkt jeg skulle bruge. Varen blev sendt omgående og jeg har dagen efter allerede modtaget varen. Jeg... Leggi di più

Bestilte mandag - leveret tirsdag, det fungerer. Tilsyneladende ikke originale Nilfisk poser, men udover det manglende navn på posen "identisk" med originalen, og opvejes så rigeligt af at prisen... Leggi di più

Fremragende, meget hurtig levering fra dag til dag. Konkurrencedygtige priser, stort udvalg, levering til døren er meget billigere end hvad andre tager for levering til pakkeshop

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

27 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Hurtig respons

Hurtige svar på spørgsmål på mail inden køb.
Hurtig og super behandling af reklamation da leverede vare var defekt ( på ingen måde deres skyld). Så alt i alt en fantastisk oplevelse at handle her. Kan klart anbefales 👏

28 marzo 2023

Super hurtig levering, billige og sublim service

Havde bestilt nogle støvsugerposer, fik leveret dagen efter. Jeg havde så bestilt de forkerte poser til min model, afstedte med samme en email om problemet, svar med det samme, de rigtige poser afsendt samme dag medfølgende en returlabel til mit "fejlkøb".

Jeg kan ikke rigtig se hvordan det kunne blive bedre fra en kundes synspunkt, så stor tak til Martin Sørensen fra deres Kundeservice!

25 gennaio 2023

Modtog pakken 16 timer efter

Bestilte et mundstykke til min støvsuger om onsdagen ved en 11 tiden, klokken 03 natten til torsdag ligger pakken allerede ude foran min dør. Hurtigere kan det ikke gøres, vil helt klart købe der igen.

4 gennaio 2023

Forkert mundstykke

Jeg har netop modtaget et mundstykke til min Nilfisk støvsuger, som ikke er det jeg bestilte og som ikke passer til den. Jeg bestilte et der stod Nilfisk på og som har et clicksystem til støvsugerstangen. Jeg har forsøgt på hjemmesiden at komme i forbindelse med “kontakt” men rubrikken virker ikke. Jeg har forsøgt at ringet/SMSet på 2 numre - som jeg med møje og besvær har fundet ( 25365221 og 70211226) og nu prøver jeg på denne måde at komme i kontakt med firmaet. Jeg vil gerne returnere det forkerte, men kan ikke finde vejledning på hjemmesiden om hvordan jeg bærer mig ad (returseddel/porto) eller ???????
Jeg føler mig usikker på hvad det er for et firma jeg har handlet med. Vh Laila Rasmussen, Brønshøj

22 settembre 2022

Top karrakter fra start til slut!

Gik ind på deres hjemmeside lørdag aften den 28. maj 2022, søgte på det jeg ledte efter, fandt det, bestilte det og svupti! allerede om tirsdagen den 31. maj 2022 kl. 05.38 var den leveret! TIP TOP SERVICE SIGER JEG BARE!!

1 giugno 2022

Bestilte et støvsugerhåndtag til…

Bestilte et støvsugerhåndtag til Nilfisk som ikke var det rigtige til min støvsuger. Kontaktede virksomheden via mail og blev ringet op og aftalte det videre forløb uden problemer og fik en god service. Tak. Vil helt sikkert bestille hos dem igen når jeg får brug noget de har i sortimentet. God kundeservice da jeg fik pengene retur samme dag!!!!

15 gennaio 2022

ALDRIG IGEN......

Har bestilt en vare og fået en advisering i min Postnord app, men ikke modtaget min vare endnu, men pengene ER trukket.
Har derefter forsøgt at skrive flere mails men ikke hørt en lyd fra dem. MEGA dårlig service......

16 aprile 2021

Jeg venter og venter.....

Jeg bestilte for tre dage siden og har endnu kun modtaget en ordrebekræftelse. Det er meget sjældent det går så laaaaangsomt når man bestiller på nettet

13 aprile 2021
Logo di Stoevsuger-dele.dk

Risposta di Stoevsuger-dele.dk

Hej Martin

Jeg kan se at DAO har forsøgt at levere din pakke i nat. Men det er ikke lykkedes for dem.
Kan der ligge noget til grund for at de ikke kan levere din pakke?
Send os lige en mail, så efterlyser vi pakken hos DAO
Jeg kan se at du sender fra en Yahoo konto, så tjek lige om ordrebekræftelsen ikke skulle ligge i uønsket post mappen.

Hilsen
Janne
Kundeservice

Kanon service

Kanon service, da jeg fik nogle poser leveret som ikke var helt hvad var forventet(måske havde de en fejl, eksploderede i støvsugeren), men sendte Torben mig en ny pakke med det samme :) 👍

10 dicembre 2020

God service

Bestilte mundstykke til støvsuger - passede desværre ikke - efter dialog hvor vi uden held søgte løsning modtog jeg returlabel og penge retur indenfor kort tid.

2 dicembre 2020

Kanon service

Jeg fik min varer ved min hoveddør,15 timer efter at jeg online havde bestilt den! Wauw, hurtig og god service. 👍

24 novembre 2020

Super fin handel

Har købt Hepa filter til Electrolux luftrenser. Attraktiv pris og hurtig levering. Jeg har intet negativt at sige og handler gerne her igen, tak.

2 settembre 2020