Stierna Equestrian Sportswear Recensioni 483

TrustScore 5 su 5

4,8

Valutata 5 stelle su 5

Som alltid grym kvalitet och passform, köpte Misty fleecejacka i min vanliga storlek xs och den passade jättebra. Använder Misty, Andromeda och Nova fleece hela tiden, de är bara så sköna och snygga.... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Mycket trevliga kvalitetskläder med funktion och passform. Tyvärr väldigt dyra, men bra om man kan hitta på kampanj! Paketet kom fram inom utlovad tid, väl paketerat och fint hanterat. Jag köpte n... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Verkligen nöjd med mitt köp. Har innan haft jackor med knappar baktill som alltid går upp men eftersom denna har dragkedjor och inte delar på sig så öppnar sig inte jackan baktill. Sann i storleken... Leggi di più

1. Negozio di articoli per equitazione
  2. Negozio di abbigliamento
  3. Servizio di equitazione
  4. Negozio di abbigliamento per esterno
  5. Negozio di abbigliamento sportivo
  6. Negozio di attrezzatura per l'equitazione

Scritti dall'azienda

Stierna Equestrian Sportswear är ett svenskt varumärke som med innovativ design och tekniskt kompetens utvecklar produkter för aktiva ryttare. Vi kombinerar specialist kunskap från sport- och friluftsindustrin för att skapa ett sortiment av högkvalitativa ridkläder som låter ryttaren prestera optimalt.

4,8

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Lovely Jacket

Lovely Jacket
Arrived quickly, good price and excellent quality

30 agosto 2023

Dear Lindsay, thank you for your lovely feedback. Rgds Robert Team Stierna

Delivery was lightening fast

Delivery was lightening fast, and the quality of Steirna's products are second to none. HIGHLY recommend. Have purchased their waterproof rain jacket (short) and their waterproof winter riding pants. Both are absolutely excellent.

29 agosto 2023

Risposta di Stierna Equestrian Sportswear

Thank you or this lovely feedback, it means the world to Helena and me. Rgds Robert Team Stierna

Brilliant riding coats

Brilliant riding coats, quick shipping and excellent customer service. So happy about my winter coat that I had to buy the rain coat as well!

24 luglio 2023

Risposta di Stierna Equestrian Sportswear

Dear Sara, now you will stay dry all year around;-) Because everyday is a good riding day. Rgds Robert Team Stierna

5* Customer Service!

Love my new breeches and tops - so comfortable to ride in. Plus amazing customer service!
Thank you

20 agosto 2023

Dear Jacquie, thank you for your lovely feedback! Rgds Robert Team Stierna

Valutata 5 stelle su 5

Super fast response to my refund request.

I ordered the wrong colour in error and emailed to try and cancel the order before it was despatched. They replied almost immediately and on a Sunday of all days, funds were back in my account within 24 hours. Excellent service and very understanding.

19 agosto 2023

Thank you for your lovely feedback! Rgds Robert Team Stierna

Bästa regnjackan!

Sann i storleken och passade perfekt. Hade den när det ösregnade och jag blev inte ett dig blöt trotts att jag var flera timmar ute i regnet.

6 agosto 2023

Risposta di Stierna Equestrian Sportswear

Hej Alice, blir så glad av att läsa din feedback, glöm inte den lilla lappen fram som också skyddar sadeln. Nästa gång du ser oss på någon mässa kom fram och säg hej! Mvh Robert Team Stierna

Valutata 4 stelle su 5

De plagg jag beställde kom snabbt

De plagg jag beställde kom snabbt. Två felköp som skickats tillbaka väntar jag lite otåligt på att få pengar tillbaka. Den dyra regnkappa jag köpte var perfekt i storlek, men lite för lång del mellan blixtlåsets slut och de två knapparna. En lite buktande tygdel. Litet fel, men ändå lite irriterande.

31 luglio 2023

Hej Monica, tack för din feedback. mvh Robert Team Stierna

Nöjd kund

Kläderna sitter snyggt och av jättefin kvalité. Servicen har varit toppen med snabba svar på mail och snabb leverans. Jag är jättenöjd!

7 agosto 2023
Non scritta su invito

Hej Ebba, tack för din fina feedback! Mvh Robert Team Stierna

Valutata 5 stelle su 5

Really great products and super fast…

Really great products and super fast delivery ! Thank you for supplying our riding outfits for the winterseason

2 agosto 2023

Risposta di Stierna Equestrian Sportswear

Dear Anne, that is why everyday is a good riding day;-) Rgds Robert Team Stierna

Valutata 5 stelle su 5

Jag är så fruktansvärt nöjd med produkterna

Jag är så fruktansvärt nöjd med produkterna jag köper från Stierna. Fleecen jag har därifrån har jag haft i 2-3 år nu och tvättat flertal ggr - är lika fin fortfarande!! Vinterjackan är första jackan i stallet som jag faktiskt inte fryser i, och SKÖN!

Jag förstår inte hur fler inte har upptäckt hur enastående dessa produkter är. Det är en helt ny nivå!

26 luglio 2023

Hej Anna-lena, tack för din fina feedback! Mvh Robert Team Stierna

Excellant

Very helpfu! Great jackets!

26 luglio 2023

Dear Jillian, Thank you for your lovely feedback. Rgds Robert Team Stierna

Super nöjd

Snabb leverans, bra passform och jättefin. Nu är det bara att hoppas att den håller mig varm i vinter.

25 luglio 2023

Hej Jenny, nu kan du ut och rida i alla väder! Mvh Robert Team Stierna

Fantastiska regnkläder

Jackorna är kanske väl dyra men helt fantastiska! Jackan håller dig torr och andas så du inte känner dig instängd. Väldigt sköna att arbeta i.

25 luglio 2023

Risposta di Stierna Equestrian Sportswear

Hej Johanna, tanken är att du ska ha jackan över tid och då blir priset lägre för både kund och miljön. Ta hand om den och du kommer att ha den många år framöver. Mvh Robert Team Stierna

Valutata 5 stelle su 5

Mycket trevliga kvalitetskläder med…

Paketet kom fram inom utlovad tid, väl paketerat och fint hanterat.
Jag köpte nu min 2a Storm Rain jacket, i en glad färg, för att kunna ha som "vanlig" jacka under hösten. Har redan en till stallet i smutståligare färg.

24 luglio 2023

Risposta di Stierna Equestrian Sportswear

Hej Jenny, Tanken är att du slår ut priset på antal år så blir priset mindre för både kund och miljö. Men ett bra erbjudande är ju alltid härligt;-) Mvh Robert Team Stierna

Bra kvalite

Bra kvalite, pris o snabb levererans

13 luglio 2023

Tack Karin!!! Mvh Robert Team Stierna

Valutata 4 stelle su 5

Snabb smidig leverans och bra kvalitet…

Snabb smidig leverans och bra kvalitet på plagget, har köpt två fleecjackor som jag är nöjd med 🙂
Mvh Madelen

11 luglio 2023

Risposta di Stierna Equestrian Sportswear

Hej Madelen, dom håller i en evighe. Tagga oss gärna på instagram. Mvh Robert Team Stierna

Valutata 5 stelle su 5

Short storm jacket ordered from the other side of EU

Seamless order process. Got the package with my short storm jacket in excellent shape (and within one week of time). Product seems of good quality and practical, although I haven't had any opportunities to try it out properly. Fits a bit larger than expected.

12 luglio 2023

Risposta di Stierna Equestrian Sportswear

Thank you for your lovely feedback, we have now added also garment size on all outerwear. Rgds Robert Team Stierna

Fan bloody tastic!

Fan bloody tastic!! Great products!! Quick delivery!!! Love it 😍

12 luglio 2023

Risposta di Stierna Equestrian Sportswear

Cheers Carly!! Do tag us on Instagram so we can share your pictures. Rgds Robert Team Stierna

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più