Staudemarken Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,9

Jeg manglede en masse stauder til et nyt bed. Jeg havde tidligere bestilt ved andet firma, hvor der dog løber fragt på uanset beløb man køber for, så det ville jeg gerne undgå. Jeg kunne få alt hva... Leggi di più

Super inspirerende Masser af stauder og krydderurter, der rent faktisk overlever at blive sat ud i haven. Sød og hjælpsom betjening med viden og kompetence, hvis man har brug for et råd. En rigtig pl... Leggi di più

Vi har handlet to gange hos Staudemarken, og det hele har bare spillet 😊 Hurtig levering og godt indpakkede stauder. Allerede den første sommer stod haven så flot. Sammenlignet med stauder, som vi... Leggi di più

Jeg har lige fået leveret 15 stauder. Jeg er imponeret over, hvor let det er at bestille stauder. Der er oplysning på hver plante med farve, blomstringstid,højde og pris. De leverer indenfor 2-3 dage.... Leggi di più

1. Vivaio

Nordjysk staudeplanteskole. Største udvalg af stauder på lager - Detail- og webshop. Se billeder og læs om stauder. Søg på: Egenskaber, farve, højde, eller blomstringsmåned. Vi sender hurtigt og billigt.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde dopo 1 mese o più

Tutte le recensioni

24 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Sunde planter og hurtig levering ...

Så har jeg for tredje gang i år modtaget planter kun to dage efter min bestilling. Jeg var lidt spændt på, om planternes rødder havde taget skade med al den regn, men planterne havde fine sunde, rødder.

16 agosto 2023

Hej Anne

Tusind tak for dine ordrer, samt den fine anmeldelse. Vi er glade for at du endnu engang var tilfreds med dine planter:-)

Med venlig hilsen
Frida

Skønne sunde planter...

Har bestilt så mange gange og alle planter har altid været tip top. Køb ubekymret dine planter her

4 agosto 2023

Hej Anne

Tusind tak for de 5 stjerne, og din fine anmeldelse. Skønt at du er tilfreds med det hele.

Med venlig hilsen
Frida

Mine bedste anbefalinger

absolut et af de største udvalg af stauder og græsser. Super kvalitet og webshop, service, kommunikation og forsendelse i top. Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger til staudemarken.
Planter sendes i plasticpotter i plastic og ydermere i avispapir fint emballeret og hurtig levering

1 luglio 2023

Hej Lene
Tak for den fine anmeldelse. Skønt at du er tilfreds med det hele:-)

Virkelig godt

De har de bedste planter.

14 luglio 2023

Risposta di Staudemarken

Tak for den fine anmeldelse:-)

Gik fra 0 til 5 stjerner

Min anmeldelse startede egentlig med at være en dårlig en af slagsen, da jeg modtog ødelagte planter grundet dårlig indpakning. Her kort tid efter har jeg modtaget en ny pakke med 8 nye planter som var pakket ordentlig ind, og derfor 8 planter som var hele. 5 stjerner her fra. Rigtig fin service, at rette op på en uheldig fejl.

11 luglio 2023

Risposta di Staudemarken

Dejligt at du i sidste ende blev tilfreds med købet:-)

Bitte små sølle planter

Bitte små sølle planter, med sorte udpinte blade.
Indkøbt for 500 kr og opgiver at plante stauderne - hvis de overlever vil det tage et par år, inden de lyser op i haven.

6 luglio 2023

Kære Hanne
Tak for respons, her på trustpilot
Jeg kan dog ikke genkende dig som kunde, eller finde dig i systemet, her på Staudemarken. Har du bestilt under et andet navn? Det ærgrer mig at jeg ikke har hørt fra dig, for du har jo altid mulighed for at returnere planterne fragtfrit, hvis du er utilfreds, så får du pengene tilbage.
Du skriver at du opgiver at plante stauderne, så er det da bedre at sende dem retur
Håber at høre fra dig snarrest. Du kan blot besvare din ordremail, og skriver at du ønsker returpostlabel
Mvh Tina fra Staudemarken

Anbefaler Staudemarken 100 procent

Jeg har købt rigtig mange stauder hos Staudemarken, i hundredevis. On-line bestilling er nemt, stauderne er nænsomt pakket og levering er hurtig. Alle stauderne har klaret det fint. Tina er også hjælpsom på telefonen med gode råd og tips til stauder. Og så er priserne virkelig rimelige, ofte billigt i forhold til andre planteskoler. Har handlet der et par år nu.

1 maggio 2023

Hej Merete

Tusind tak for de fine ord og anbefalingen. Dejligt at servicen lever op til forventningerne. Mange tak for handlen.

Vi ønsker dig en god sommer:-)

Staudemarken

Det absolut bedste sted at købe…

Det absolut bedste sted at købe stauder. Jeg har handlet der flere gange, og det fungerer bare tip, top hver gang 😄
Planterne er sirligt og omsorgsfuldt pakket ind, og selv om de ikke ser ud af ret meget, når de pakkes op, så skyder de hurtigt i vejret, når de er plantet, og de virker stærke og holdbare. Det er bare så fedt med et sted, der vægter god kvalitet og faktisk også efterlever det i praksis!

13 maggio 2023

Hej Anita

Tusind tak for anmeldelsen og de rosende ord. Glæder os at høre at alt levede op til forventningerne.

Vi ønsker dig en god sommer

Et “ farligt “ sted at kende 😊🤩

Et “ farligt “ sted at kende. Jeg kunne købe mig fattig i deres skønne staudemark. Gode varer og super priser.

23 maggio 2023

Hej Kirsten

Det kan hurtigt blive "farligt", hvis man har for stor en have at plante i. Men det er heldigvis noget man kan nyde mange år i fremtiden.
Tak for handlen og den fine anmeldelse
God sommer:-)

Mvh Frida Staudemarken

Fantastisk sted

Fantastisk sted! Hurtig levering og skønne stauder🩷

17 maggio 2023

Risposta di Staudemarken

Tak for den fine anmeldelse og handlen. Vi håber at du bliver glad for dine planter
God sommer:-)
Mvh Frida, Staudemarken

Meget fin service og omsorg for planter og kunde

Jeg har handlet 4 gange hos Staudemarken, og alt er altid godt pakket og planterne er kommet hurtigt og sikkert frem.
Meget fin service og omsorg for planter og kunde.

16 maggio 2023

Hej Janne.
Tak for de rosende ord. Vi håber du bliver glad for de staudebed, og kan nyde det år efter år.
God sommer til dig :-)

Staudemarken

Super service og flotte planter

Vi har handlet herinde fra tre gange nu, og der er altid super god service!

MEGET FLOTTE PLANTER med stor rodsystem, når man modtager dem.

Gode priser og gode varer.

Ved første bestilling var de kommet til at sende to forkerte planter med i stedet for to jeg havde bestilt. Jeg skrev blot en mail til dem, og de svarede lynhurtigt. De beklagede situationen, og sendte erstatningsvarer afsted med det samme. Et par dage senere modtog jeg de rigtige planter. Super service!

Jeg vil klart anbefale at handle her!

1 marzo 2023

Hej Maria

Tusind tak for de rosende ord og handlen. Dejligt at høre at du er tilfreds med din ordre og servicen.
Vi ser frem til at ekspedere dig en anden gang.

Staudemarken

Har købt planter for første gang af…

Har købt planter for første gang af staudemarken. Super hurtig forsendelse og skarp pris. Planter er små men ser sunde ud.

16 marzo 2023

Risposta di Staudemarken

Tak for handlen og fin anmeldelse, det er jo ikke længe siden vi havde frost og sne her i Nordjylland, så stauderne er kun lige begyndt at titte op af jorden

Superfine stauder og utroligt…

Superfine stauder og utroligt omhyggeligt pakket, både hver eneste potte, var omhyggeligt og nænsomt indpakket, men de var også pakket rigtigt godt i forhold til hinanden.
ingen udtørret jord i potterne, alle var godt fugtige, ingen knækkede stængler eller blade, fint rodnet i potterne, jeg er super tilfreds med Staudemarkens varer.

17 marzo 2023

Det er dejlig at høre at alt var i orden, 1000 tak for respons

Har lige modtaget en pakke fra…

Har lige modtaget en pakke fra staudemarken. 3 etageløg, en mynte, en diamant frøstjerne, en bakkenellike og en kongelys..alle i fantastisk stand. Mange tak for igen en fantastisk handel💖

17 marzo 2023

Risposta di Staudemarken

Selv tak, Glæder os at høre, det er så skønt at planterne nu er godt på vej sammen med foråret.

Har bestilt her rigtig mange gange og…

Har bestilt her rigtig mange gange og ligeledes besøgt Planteskolen flere gange… de varmeste anbefalinger herfra. Er aldrig blevet skuffet. Stauderne er ikke kæmpestore når man får dem, men de er til gengæld lynhurtigt i vækst.

15 luglio 2022

Risposta di Staudemarken

Mange tak for varme anbefalinger, håber snar vi ses igen

Hurtig levering

Alt er bare i orden, lige fra overskuelig hjemmeside til planter og levering

25 gennaio 2023

Risposta di Staudemarken

Mange tak for de mange stjerner - dem sætter vi pris på.

super service og hurtigt.

super service og hurtigt.
Hvis det hele også gror så bliver det 6 stjerner

23 gennaio 2023

Risposta di Staudemarken

Det glæder vi os til :D ellers giver du lyd. Tak for gode stjerner, det var et smukt træk