Stal Doorstap Recensioni

TrustScore 4 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Supervriendelijke mensen die heel veel liefde hebben voor mens maar zeker voor hun paarden . Tot binnenkort dan komen we zeker terug grts vanuit Belgie

Valutata 1 stelle su 5

Zieke mensen die deze stal runnen. Nooit een paard kopen, tenzij je opgelicht wil worden. Deze mensen verdienen het niet om paarden te mogen houden. Mishandelaars!

Valutata 5 stelle su 5

Wij hebben super goede ervaringen met het hele team van stal Doorstap. Onze Mayna is nog 6 weken bij hen gebleven omdat onze nieuwe stal nog niet beschikbaar was. We zijn er meerdere keren geweest en... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

0p en top gelukkig met het paardje van Stal Doorstap.Zeer eerlijke mensen die het paard perfect omschrijven ook makkelijk tot zaken komen met Melanie.De pony is bovenverwachting en super gezond.Netjes... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Scuderia

Scritti dall'azienda

Kopen, africhten, verkopen van paarden en pony's op een diervriendelijke manier. Webshop.

Molto buono

TrustScore 4 su 5

203 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 60% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

Tutte le recensioni

35 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Wij zijn super goed en fijn opgevangen…

Wij zijn super goed en fijn opgevangen door de dames van de doorstap!!! Zelfs op Pasen mochten wij onze prachtige Heaven ophalen!! Dank je wel mel dat je hier tijd voor wilde maken🙂 Wij zullen zeker terug komen al is het voor vakantie!!

9 aprile 2023

Risposta di Stal Doorstap

Het was zo fijn om jullie te ontmoeten 💋
Veel geluk met Heaven , en graag tot ziens 😀

Waar is Cijona ?

Via via heb ik tehoren gekregen dat mijn paard Cijona verkocht was aan stal doorstap voor de fokkerij en of recreatie.
Cijona zou een peesblessure hebben opgelopen voordat ze verkocht werd naar Stal doorstap.
Ik heb van de oude stal waar ze eerst stond voordat ze naar Stal Doorstap ging gehoord en bevestigd gekregen dat Cijona (vos tuigermerrie) daadwerkelijk ook daar naartoe is gegaan.
Ik wilde graag weten waar ze was en evt kijken of de mogelijkheid er was on haar terug te kopen.
Toen wij contact zochten met Stal Doorstap werden wij eigenlijk heel snel bot opgehangen toen wij de naam Cijona, tuiger merrie en de vorige stal naam opnoemde, dus met andere woorden stal doorstap wist dondersgoed over welk paard het ging maar wilde er niet eerlijk over zijn.
Nu heb ik later gehoord dat Stal Doorstap haar zou hebben doorverkocht naar een fokstal in Frankrijk, of dat waar is ? Dat weet ik nog net niet zo.
Het enigste wat ik gewoon graag zou willen is, weten WAAR Cijona nu is en de echte waarheid, meer vraag ik niet.
Maar schijnbaar was het toch zeker wel teveel gevraagd toen wij erover belde.

10 marzo 2022

Risposta di Stal Doorstap

Wat een vreemd verhaal? Wij kunnen ons geen dergelijk telefoontje herinneren, en ook de naam van het paard niet. Hoe lang is dit geleden? verder mogen wij wegens privacy wetgeving niet aan derden informatie geven omtrent kopen indien daar geen rechtstreeks verband mee is . Ook moeten beide partijen hjet op prijs stellen. Maar bel je alsnog even? dan kijken we of we samen kunnen gaan zoeken. Tel. 06-21640856

Valutata 1 stelle su 5

De paarden zijn allemaal broodmager en…

De paarden zijn allemaal broodmager en dan mag ik met 90 kilo wel zo n grate pakhuis uitproberen.koekoek paard waarom voor zou komen was al verkocht aan een ander .snap ik die was €1.500 goedkoper dan die ze me aan wilde smeren .
Hier zou de Dierenbescherming eens langs moeten gaan .zo slecht voor de paarden

9 dicembre 2022

Risposta di Stal Doorstap

Hallo Marijke, Bent u echt wel bij Stal Doorstap geweest? Uw naam komt nergens in onze registers voor en zoals iedereen weet voeren wij de paarden onbeperkt en heel uitbundig....We zijn juist heel goed voor de paarden, daar staan we om bekend.

Valutata 5 stelle su 5

Wij zijn ontzettend tevreden over de…

Wij zijn ontzettend tevreden over de aankoop en begeleiding die we hebben gehad bij de aankoop van ons paard.
Lieve leuke mensen. En nemen echt de tijd voor je.
Ik beveel deze stal iedereen aan

28 giugno 2022

Risposta di Stal Doorstap

Ontzettend bedankt voor deze lieve woorden en het was super jullie te leren kennen. Heel veel plezier met jullie kanjer!

My dream horse 🍀❤️

I have really good experince with this stal:
* good and fast communication
* possibility of extra reservation ( on agreeded terms )
* very nice and clean environment
* very helpful staff in the stable
* The possibility of transport, which, despite being 266km away, was almost a minute accurate
* reasonable price
* possibility to clean the horse, try it under the saddle inside and outside,with my child also.
* selection of a fitting saddle and other accessories
* today confirmed by our veterinarian that the horse is healthy and in great condition
* We were warned from Mel that the horse had problems in the past, before the deal was completed. ( however, the former difficulties do not interfere with the ability to use the horse for the purpose for which it was purchased,all trough is 16 years old horse )
* very nice handover - perfectly clean horse with a red bow around it ´s neck
So I really bought there my dream horse ❤️❤️❤️🍀🍀🍀

11 maggio 2022
Valutata 5 stelle su 5

Vandaag mijn eerste eigen paardje…

Vandaag mijn eerste eigen paardje opgehaald bij stal Doorstap. Goede en fijne service! Bedankt voor alles en heb heel veel zin om met Coquine aan de slag te gaan.

2 marzo 2022

Risposta di Stal Doorstap

Heel veel plezier met elkaar en dank je wel Mandy 😄

Lieve Clogheen Bess…

Wij hebben gisteren onze pony Bess opgehaald en wat een lieverd, smoorverliefd zijn we op der. We hebben het contact over haar en de overdracht als zeer netjes en fijn ervaren. Bij ophalen een passend zadel en dekje kunnen uitzoeken, zo fijn om deze service te hebben. Dit allemaal terwijl ze nog even werdt gepoetst en geknuffeld door de verzorgers. We hebben haar meegekregen met een prachtige strik en onze dochter mocht haar als cadeau ontvangen.
Dankjulliewel

26 febbraio 2022

Risposta di Stal Doorstap

Ontzettend fijn om dit te horen, nog heeeeeeel veel plezier met elkaar!

Super leuke stal!

Super leuke stal!! Twee super paarden van deze stal

12 febbraio 2022

Risposta di Stal Doorstap

Geweldig om te horen! Veel plezier met elkaar nog

Super mooie aanwinst gehaald

We hebben hier een super mooie aanwinst gehaald! Er wordt hier de tijd voor je genomen en ze zijn eerlijk. We wilden ook een zadel meenemen, dus deze hadden ze voor aankomst al voor ons gepast (super service!). Mochten we ook nog een aanwinst willen, dan komen we hier zeker terug! Dankjewel stal Doorstap😃

12 febbraio 2022

Risposta di Stal Doorstap

Dank je wel voor je lieve berichtje hier !!!

Fijne ontvangst

Fijne ontvangst. Rustig meerdere paardjes mogen bekijken, poetsen en rijden. Eind van de dag met een prachtig paard naar huis.

5 febbraio 2022

Risposta di Stal Doorstap

Ontzettend fijn om te horen! Heel veel plezier met elkaar en geduld en succes met de opvoeding van de knappe boy :)

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più